Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

ProblémProblém s internetem na wtls

1 2
FrouZzeN
FrouZzeN Editor Level 75 21.12.2024 20:03
Přečti si znovu co sem psal
Přečti si znovu co sem psal
niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 339 21.12.2024 20:06
Ah, no, tohle nevim cim muze byt zpusobeno, ale rozhodne to nebude chyba serveru. Potiz bude bud v tvem pripojeni nebo tvoji hre/modech, tezko rict presne co bude pricina. Jako prvni krok doporucuju kompletne preinstalovat GTA i SA-MP, po idinstalaci smazat vsechny soubory ve slozce se hrou, v Dokumentech celou slozku GTA San Andreas user files a po opetovne instalaci neinstalovat ZADNE mody. Deje se ti tento problem rovnez na S2, S3 nebo S4?
Ah, no, tohle nevim cim muze byt zpusobeno, ale rozhodne to nebude chyba serveru. Potiz bude bud v tvem pripojeni nebo tvoji hre/modech, tezko rict presne co bude pricina. Jako prvni krok doporucuju kompletne preinstalovat GTA i SA-MP, po idinstalaci smazat vsechny soubory ve slozce se hrou, v Dokumentech celou slozku GTA San Andreas user files a po opetovne instalaci neinstalovat ZADNE mody.

Deje se ti tento problem rovnez na S2, S3 nebo S4?
Nxs
Nxs Pomocník Don Level 145 22.12.2024 09:40
Zdar Frouzzene, jak psal niCe, v první řadě bych zkusil udělat kompletní reinstall GTA. Na tom tracertu nevidím nic v nepořádku a za reinstall hry nic nic nedáš. Mám o tom blog, který ti pomůže smazat opravdu všechny soubory související s GTA SA (což je důležité, pokud jsi v minulosti používat hodně módů), tak můžeš postupovat podle něj. Najdeš tam i link na GTA, u kterého vím, že je to clean hra, bez jakýchkoliv módů/cheatů.
Zdar Frouzzene, jak psal niCe niCe , v první řadě bych zkusil udělat kompletní reinstall GTA.

Na tom tracertu nevidím nic v nepořádku a za reinstall hry nic nic nedáš. Mám o tom blog, který ti pomůže smazat opravdu všechny soubory související s GTA SA (což je důležité, pokud jsi v minulosti používat hodně módů), tak můžeš postupovat podle něj.

Najdeš tam i link na GTA, u kterého vím, že je to clean hra, bez jakýchkoliv módů/cheatů.
FrouZzeN
FrouZzeN Editor Level 75 22.12.2024 16:30
JJ na s2 to dělá taky... Dobrá zkusím reinstall a můžu vás ujistit že mody a nic nemám
JJ na s2 to dělá taky... Dobrá zkusím reinstall a můžu vás ujistit že mody a nic nemám :D:D
FrouZzeN
FrouZzeN Editor Level 75 29.12.2024 22:53
Znovu zdravím ve spolek, na WTLS jsem se po reinstalaci konečně připojil... Bohužel mi to zrušilo premium učet, odebralo garáže atd... Náhradu už jsem vyřešil s velice milým panem Tuxedem... Každopádně stále nám zůstali nedořešené věci ohledně s2 a s4... Na obou serverech jsem měl něco malinko nahráno a na s2 jsem měl nějaké peníze a na všech serverech mi to ukazuje DELETE a Tuxedo to nemůže dohledat... Tudíž ještě prosím o vrácení učtu na ostatních server + mám dotaz zda si OsiH můžeme někdy vrátit nebo ne? Páč ban byl udělen za hráče kteří už ani v OsiH nepůsobili... A pokud ne, tak proč nemá ban i FNK? tam určitý hráč působí do dnes a postih za to žadný nevidím.... Díky za vysvětlení a pěkné svátky přeji...
Znovu zdravím ve spolek, na WTLS jsem se po reinstalaci konečně připojil... Bohužel mi to zrušilo premium učet, odebralo garáže atd... Náhradu už jsem vyřešil s velice milým panem Tuxedem... Každopádně stále nám zůstali nedořešené věci ohledně s2 a s4... Na obou serverech jsem měl něco malinko nahráno a na s2 jsem měl nějaké peníze a na všech serverech mi to ukazuje DELETE a Tuxedo to nemůže dohledat... Tudíž ještě prosím o vrácení učtu na ostatních server + mám dotaz zda si OsiH můžeme někdy vrátit nebo ne? Páč ban byl udělen za hráče kteří už ani v OsiH nepůsobili... A pokud ne, tak proč nemá ban i FNK? :D tam určitý hráč působí do dnes a postih za to žadný nevidím.... Díky za vysvětlení a pěkné svátky přeji...
FrouZzeN
FrouZzeN Editor Level 75 29.12.2024 22:59
Neberte mě nijak špatně. Ať je prosba drzá jak chce, nijak drze to nemyslím... Ale MY jakož to OsiH jsme dostali globální ban za hráče kteří u nás ani nepůsobili tou dobou... Jen oba byli v určitém chatu a marshall na to konto co jsme psali, udělal to co udělal... Ale nikdo z OsiH v tom pořádně prsty neměl... Proto sem ptám jak to je a jak to bude, když vidím FNK v pořádku pobíhat na serveru a přitom mají u sebe lidi co mají permu na wtls... Možná jste si spletly klany, ale OsiH už je na serveru kolik let a máte od nás adminy moderatory a helpery...
Neberte mě nijak špatně. Ať je prosba drzá jak chce, nijak drze to nemyslím... Ale MY jakož to OsiH jsme dostali globální ban za hráče kteří u nás ani nepůsobili tou dobou... Jen oba byli v určitém chatu a marshall na to konto co jsme psali, udělal to co udělal... Ale nikdo z OsiH v tom pořádně prsty neměl... Proto sem ptám jak to je a jak to bude, když vidím FNK v pořádku pobíhat na serveru a přitom mají u sebe lidi co mají permu na wtls... Možná jste si spletly klany, ale OsiH už je na serveru kolik let a máte od nás adminy moderatory a helpery...
niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 339 30.12.2024 00:18
Globalni bany pro klany jsou konecne. Co presne ti na serveru chybi?
Globalni bany pro klany jsou konecne.

Co presne ti na serveru chybi?
FrouZzeN
FrouZzeN Editor Level 75 30.12.2024 01:00
Ahoj, to co jsem psal + účty na jiných serverech... Vše mi tuxedo vrátil, jen ty účty na S2 a S4 mi chybí... Sice jsem tam měl prd, ale píše mi to že účet byl deaktivován a nechce se mi zakládat nové.. Kdyby to šlo vyřešit, budu rád... Děkuji
Ahoj, to co jsem psal + účty na jiných serverech... Vše mi tuxedo vrátil, jen ty účty na S2 a S4 mi chybí... Sice jsem tam měl prd, ale píše mi to že účet byl deaktivován a nechce se mi zakládat nové.. Kdyby to šlo vyřešit, budu rád... Děkuji
niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 339 30.12.2024 04:43
Aktivovano.
Aktivovano.
FrouZzeN
FrouZzeN Editor Level 75 30.12.2024 09:58
Děkuji
Děkuji
1 2
Toto téma bylo zamknuto kvůli neaktivitě.