Dobra zprava - Google obnovil 4 z 5 nahlasenych videi a uznal toto nahlaseni jako neopravnene. Takze tento pokus o cenzuru konkurencnimu serveru nevysel.
Co se tyka toho poruseni podminek FiveM, je opravdu neprijatelne, ze ATomas misto toho, aby svym hracum rekl pravdu, ze za to poruseni podminek si muze on sam, protoze jen on sam je zodpovedny za dodrzovani podminek, tak misto toho bez jakehokoliv dukazu obvini WTLS, aby nas poskodil.
Doufam, ze se postavi celem i k tomu, ze na svem serveru pouziva realne znacky aut, coz je rovnez prisne zakazano. Nestaci ani zmenit logo nebo prejmenovat Porsche na Korsche, Mercedes na MrCedes, BMW na Bawo nebo Toyotu na Yototu. Podminky FiveM/Tebex hovori naprosto jasne:
https://docs.tebex.io/creators/initial-setup/what-is-intellectual-property
Zacne tedy dodrzovat podminky FiveM, smaze tato auta a vrati hracum penize, ktere prodejem techto zakazanych aut vydelal? Uvidime.
Spise bych se vsadil, ze z toho, ze na svem serveru nemuze pouzivat realna auta, opet nejakym zpusobem obvini WTLS
Dobra zprava - Google obnovil 4 z 5 nahlasenych videi a uznal toto nahlaseni jako neopravnene. Takze tento pokus o cenzuru konkurencnimu serveru nevysel.
Co se tyka toho poruseni podminek FiveM, je opravdu neprijatelne, ze ATomas misto toho, aby svym hracum rekl pravdu, ze za to poruseni podminek si muze on sam, protoze jen on sam je zodpovedny za dodrzovani podminek, tak misto toho bez jakehokoliv dukazu obvini WTLS, aby nas poskodil.
Doufam, ze se postavi celem i k tomu, ze na svem serveru pouziva realne znacky aut, coz je rovnez prisne zakazano. Nestaci ani zmenit logo nebo prejmenovat Porsche na Korsche, Mercedes na MrCedes, BMW na Bawo nebo Toyotu na Yototu. Podminky FiveM/Tebex hovori naprosto jasne:
Cars are our #1 offender regarding IP-infringing content being sold on Tebex. As mentioned above, we cannot sell anything with a trademarked name, logo, or design, so any vehicles sold on your store must be generic or lore-friendly.
This means there must be no trademarked badges on the vehicle, and the design must be generic enough to the point where it cannot be recognised as an existing vehicle. As an example, the badges have been removed from this vehicle, but it can still be identified as a BMW X5 due to the design;
Zacne tedy dodrzovat podminky FiveM, smaze tato auta a vrati hracum penize, ktere prodejem techto zakazanych aut vydelal? Uvidime.
Spise bych se vsadil, ze z toho, ze na svem serveru nemuze pouzivat realna auta, opet nejakym zpusobem obvini WTLS
Neuvěřitelné co si dovoluje, ale ani se moc nedivím, on tady tyto "hry" má prostě v sobě už odjakživa a tohle je opravdu extrém, on musí mít totiž za každou cenu pravdu (ve finále lež) a asi se nezastaví před ničím, válku ke konkurenci má v hlavě vybudovanou za ty roky teda kvalitně, až mu z toho podle mého přeskočilo, tentokrát definitivně. Úsměvné, směšné, smutné? Těžko říct...
Neuvěřitelné co si dovoluje, ale ani se moc nedivím, on tady tyto "hry" má prostě v sobě už odjakživa a tohle je opravdu extrém, on musí mít totiž za každou cenu pravdu (ve finále lež) a asi se nezastaví před ničím, válku ke konkurenci má v hlavě vybudovanou za ty roky teda kvalitně, až mu z toho podle mého přeskočilo, tentokrát definitivně. Úsměvné, směšné, smutné? Těžko říct...
Náš slavný ATomas ze SP opět v akci? To co tento člověk produkuje za extrementy je už celkem neúnosné a ubohé... Jakožto, jeho bývalý člen v AT někdy z let 2012-2015 jsem rád, že jsem ten server opustil nadobro a už se nikdy nevrátil, stačilo mi když jsem oznámil odchod z jeho týmu a co následovalo poté... větší ubohost jsem od toho člověka nečekal a to takovou, že pokud tedy opustím AT uškodí mi v reálném životě atd.. v té době mi bylo 15 let a moc jsem nevěděl co dělat, tak jsem to řekl rodičům a ty to nějak řešili.. Párkrát přišla výhružka ohledně toho opuštění a následně to, že pokud se vrátím k němu na serveru je ochotný mi za práci v jeho AT platit.. nikdy jsem na tyto podmínky nepřistoupil a udělal správný krok a už se tam nikdy nevrátit. Co se týče pana Tomáše je to neskutečný h***do co si jde za svým a snaží se pošpinit vše kolem.. několikrát v té době kolovali zprávy v AT buď přímo od něj když byl na serveru nebo od ostatních jeho hl. adminech jaký jsi niCe (zvíře co špiní všechny a všechno jen, aby jsi měl vše ve svůj prospěch...) Což se přesně ukázalo časem přesně naopak a nyní se ukazuje jaký je mistr ATomas psychicky nemocný člověk co by už měl přestat špinit jméno GTA-MP.cz je to už kur*a ubohý! Každému členovy z AT zakazoval chodit na serveru sem pod různými výhružkami.. alespoň za doby co jsem byl v AT já.. Posílal sem své poslíčky, kterým platit virtuální měnou aby tvořil, reklamy a různě narušoval tento server..
Ať se jde tento člověk už fakt vy*rat a zmizí ze světa SAMP a FiveM... hlavně ať je od tohoto člověka klid a už o něm neslyšíme.
Náš slavný ATomas ze SP opět v akci? To co tento člověk produkuje za extrementy je už celkem neúnosné a ubohé... Jakožto, jeho bývalý člen v AT někdy z let 2012-2015 jsem rád, že jsem ten server opustil nadobro a už se nikdy nevrátil, stačilo mi když jsem oznámil odchod z jeho týmu a co následovalo poté... větší ubohost jsem od toho člověka nečekal a to takovou, že pokud tedy opustím AT uškodí mi v reálném životě atd.. v té době mi bylo 15 let a moc jsem nevěděl co dělat, tak jsem to řekl rodičům a ty to nějak řešili.. Párkrát přišla výhružka ohledně toho opuštění a následně to, že pokud se vrátím k němu na serveru je ochotný mi za práci v jeho AT platit.. nikdy jsem na tyto podmínky nepřistoupil a udělal správný krok a už se tam nikdy nevrátit. Co se týče pana Tomáše je to neskutečný h***do co si jde za svým a snaží se pošpinit vše kolem.. několikrát v té době kolovali zprávy v AT buď přímo od něj když byl na serveru nebo od ostatních jeho hl. adminech jaký jsi niCe (zvíře co špiní všechny a všechno jen, aby jsi měl vše ve svůj prospěch...) Což se přesně ukázalo časem přesně naopak a nyní se ukazuje jaký je mistr ATomas psychicky nemocný člověk co by už měl přestat špinit jméno GTA-MP.cz je to už kur*a ubohý! Každému členovy z AT zakazoval chodit na serveru sem pod různými výhružkami.. alespoň za doby co jsem byl v AT já.. Posílal sem své poslíčky, kterým platit virtuální měnou aby tvořil, reklamy a různě narušoval tento server.. Ať se jde tento člověk už fakt vy*rat a zmizí ze světa SAMP a FiveM... hlavně ať je od tohoto člověka klid a už o něm neslyšíme.
Mohu potvrdit! ...Zakazoval v těchto dobách adminům z AT chodit na WTLS pod svým nebo i jiným nickem, odměnou by byl pak kick z AT a následně perma kdyby se to dozvěděl... jo, takhle to fungovalo a neustálé špinění a vymýšlení jak "zlikvidovat" konkurenci byla naprostá normálka. ATomas je prostě nedotknutelný a běda mu odporovat... a když mu něco vysvětluješ, tak člověk který to pochopí za minutu, tak on za týden, spolupráce s tímto "člověkem" vyžadovala tunu lexaurinů a nebo být pod vlivem. Možná je to dobrý pawner, tohle všechno zvládá dobře, ale chováním je to arogantní ...... no, prostě šmejd
Mohu potvrdit! ...Zakazoval v těchto dobách adminům z AT chodit na WTLS pod svým nebo i jiným nickem, odměnou by byl pak kick z AT a následně perma kdyby se to dozvěděl... jo, takhle to fungovalo a neustálé špinění a vymýšlení jak "zlikvidovat" konkurenci byla naprostá normálka. ATomas je prostě nedotknutelný a běda mu odporovat... a když mu něco vysvětluješ, tak člověk který to pochopí za minutu, tak on za týden, spolupráce s tímto "člověkem" vyžadovala tunu lexaurinů a nebo být pod vlivem. Možná je to dobrý pawner, tohle všechno zvládá dobře, ale chováním je to arogantní ...... no, prostě šmejd
Je udivující jak se jeho kroky měnili postupem času, za nás to byly osobní výhružky a za vás už změkčil tresty, stejně se tomu člověku divím že dokáže něco takového v dospělém věku spáchat ve svůj prospěch... je to ubohý člověk.. co nemá všech 10 pohromadě.
Je udivující jak se jeho kroky měnili postupem času, za nás to byly osobní výhružky a za vás už změkčil tresty, stejně se tomu člověku divím že dokáže něco takového v dospělém věku spáchat ve svůj prospěch... je to ubohý člověk.. co nemá všech 10 pohromadě.
ATomas sepsal pohadku
Protoze to je naprosto nesmyslna anglictina plna chyb, ani Google translate to nedokaze prelozit o moc lepe:
ATomas sepsal pohadku
Protoze to je naprosto nesmyslna anglictina plna chyb, ani Google translate to nedokaze prelozit o moc lepe:
Užijte si svobodu v FiveM! Přijde den a člověk ze staré spálené země. A s ním přichází válka. Jeho válka, která ho vynese do oblak. Do svého města, kde vás přivítá. Kdo nepřijde do svého města, bude poskvrněn vašimi vlastními lidmi. Užijte si svobodu od toho, kdo má ve jménu 4 písmena a velké C, protože jeho ego a nenávist v soutěži vás zničí! Neztrácejte čas hledáním důkazů, které najdete ve spálené zemi. Čím více času promarníte, tím dříve zemřete.
Prijde mi, ze cim mene hracu na konkurencnim serveru hraje, tim vice svym hracum ATomas musi lhat, protoze si mysli, ze tim WTLS uskodi a vsichni pujdou hrat k nemu
To, co za lzi ale vyprodukoval nyni, to nema obdoby. Tenhle manipulator vidi konkurenci uplne za vsim...
Co se opet stalo? Nekdo bud opetovne nahlasil konkurencni server nebo u nich FiveM tym provedl kontrolu po posledni blokaci a protoze stale pouzivali realne modely aut, tak jim bloknuli server z duvodu: Brands (realne znacky). I presto, ze jsme je v lednu varovali, ze odstraneni znacek nestaci a nesmi pouzivat realne modely aut a davali jsme zde i odkaz na Tebex, kde je PRESNE TAHLE SITUACE SPECIFICKY POPSANA: https://docs.tebex.io/creators/initial-setup/what-is-intellectual-property.
Pojdme si rozebrat cely jejich lzivy clanek dopodrobna.
Tebex schvalil pouze obchod, kde konkurencni server prodava pouze DP (neco jako Tokeny), takze jim zadne assety (assety jsou modely aut, obleceni, objektu atd.) schvalit nemohl. FiveM tym dukladne hlida dodrzovani podminek, coz je pro ATomase novinka, protoze na SA-MP si zvyknul porusovat vsechny mozne podminky a pravidla, napriklad falsovani navstevnosti pomoci botu. Je pro nej zrejme nepekne vystrizliveni, kdyz zjistil, ze je povinen dodrzovat pravidla ve FiveM.
Na nasi scene bylo zablokovano uz vice serveru za pouzivani realnych modelu aut a obleceni. Napriklad kdysi nejvetsi roleplay server KKRP. Takze to neni ojedinele. Z tohoto duvodu kazdy server, ktery umyslne porusuje podminky FiveM pouzivanim napriklad realnych znacek aut, tak riskuje zablokovani serveru kvuli poruseni podminek.
Za porusovanim podminek FiveM rozhodne nestoji nikdo jiny, nez ATomas. On je zodpovedny za dodrzovani podminek FiveM. Takze za stavajici situaci nestoji ten, kdo konkurencni server nahlasil nebo FiveM tym, ktery konkurencni server zkontroloval. Muze za to pouze ATomas a nikdo jiny. Byl to ATomas, kdo opakovane a vedome porusoval podminky FiveM a riskoval tak zablokovani serveru.
Krome toho, my jsme konkurencni server za poruseni podminek FiveM nenahlasovali. Pokud bychom chteli, mohli jsme je nahlasit kdykoliv za posledni 3 roky, ale neudelali jsme to. Misto toho jsme stale nasim hracum hrajicim i u nich opakovali, ze nemuzeme na nasem serveru pouzivat realna auta jako konkurencni server, protoze bychom riskovali blokaci.
K tem zbyvajicim nesmyslum:
- Lzi o konkurenci nesirime, je to prave naopak ATomas, kdo neustale siri nepravdy a lzi
- Nikomu jsme nikdy netvrdili, ze na konkurenci dostane ban za to, ze hraje na WTLS
- Ani neni pravda, ze na WTLS dostanete ban za to, ze hrajete nekde jinde
- Neposilame zadne, ani nezletile lidi, aby sabotovali server, utocili na hrace, verbovali je, kopirovali obsah, cheatovali nebo trollili - tohle vse je vrchol paranoie ATomase - vse jsou nesmyslna obvineni bez predlozeni jedineho dukazu
- Nikdo se nesnazi infiltrovat do AT, nikoho prakticky uz mrtvy konkurencni server nezajima. Byl to naopak ATomas, kdo vydiral nase helpery, aby mu dali heslo nebo rovnou zkousel krast ucty nasich uzivatelu, protoze doufal, ze po prihlaseni na nas web objevi nejake supertajne a inkriminujici informace.
Ptal jsem se nekoho z Cfx.re (FiveM) tymu a kazde blokaci nejdrive predchazi varovani. Takze ATomas musel byt dvakrat varovan, tohle varovani ocividne dvakrat ignoroval, tak uz ma podruhe zablokovany server.
Asi se neni cemu divit, kdyz misto toho, aby se ridil varovanim, tak arogantne vyhrozuje soudem FiveM tymu nebo si da do nazvu serveru "ToS 100%" a mysli si, ze tim snad FiveM tymu rozkaze, ze u nej nic kontrolovat nemusi, protoze ma vse v souladu s podminkami. ATomas je extremne arogantni clovek a tady se to projevuje v plne parade.
My pouzivame pouze lore-friendly vozidla, ktera jsou a vzdy byla ve FiveM povolena. Nikdy od spusteni serveru nebylo na WTLS jedine realne vozidlo.
Ohledne techto vyhruzek spamovanim reportu na WTLS jsme jiz upozornili FiveM tym a doufam, ze z toho vyvodi pro konkurencni server nejake dusledky.
Bojuj. Az bude ten soud s Rockstar Games, tak se prijdu podivat.
Prijde mi, ze cim mene hracu na konkurencnim serveru hraje, tim vice svym hracum ATomas musi lhat, protoze si mysli, ze tim WTLS uskodi a vsichni pujdou hrat k nemu
To, co za lzi ale vyprodukoval nyni, to nema obdoby. Tenhle manipulator vidi konkurenci uplne za vsim...
Co se opet stalo? Nekdo bud opetovne nahlasil konkurencni server nebo u nich FiveM tym provedl kontrolu po posledni blokaci a protoze stale pouzivali realne modely aut, tak jim bloknuli server z duvodu: Brands (realne znacky). I presto, ze jsme je v lednu varovali, ze odstraneni znacek nestaci a nesmi pouzivat realne modely aut a davali jsme zde i odkaz na Tebex, kde je PRESNE TAHLE SITUACE SPECIFICKY POPSANA: docs.tebex.io/creators/initial-setup/what-is-intellectual-property.
Pojdme si rozebrat cely jejich lzivy clanek dopodrobna.
Milí hráči a hráčky, Situace je následující: Tebex nám sice schválil obchod se všemi assety, které byly na našem serveru dostupné a povolené, ale to FiveM nezajímá, když na náš server denně chodí desítky záškodnických reportů. Jak jsme si ověřili, žádný jiný server na naší scéně se s něčím podobným nesetkal, i když většina měla nebo stále má své problémy se škodiči. Tyto praktiky však hraničí se zdravým rozumem.
Tebex schvalil pouze obchod, kde konkurencni server prodava pouze DP (neco jako Tokeny), takze jim zadne assety (assety jsou modely aut, obleceni, objektu atd.) schvalit nemohl. FiveM tym dukladne hlida dodrzovani podminek, coz je pro ATomase novinka, protoze na SA-MP si zvyknul porusovat vsechny mozne podminky a pravidla, napriklad falsovani navstevnosti pomoci botu. Je pro nej zrejme nepekne vystrizliveni, kdyz zjistil, ze je povinen dodrzovat pravidla ve FiveM.
Na nasi scene bylo zablokovano uz vice serveru za pouzivani realnych modelu aut a obleceni. Napriklad kdysi nejvetsi roleplay server KKRP. Takze to neni ojedinele. Z tohoto duvodu kazdy server, ktery umyslne porusuje podminky FiveM pouzivanim napriklad realnych znacek aut, tak riskuje zablokovani serveru kvuli poruseni podminek.
Nemůžeme přímo říct, kdo za tím stojí, ale všichni jistě tušíte – jde o „konkurenta“ v cz/sk freeroam scéně, která není tak veliká. Tento server o nás šíří lži, vyhrožuje svým bývalým hráčům a tvrdí, že u nás dostanete ban už jen za to, že hrajete i tam – přitom tuto praktiku provozují. Pravidelně k nám posílají své lidi (i nezletilé), aby sabotovali server, útočili na hráče nebo je verbovali, kopírovali obsah, cheatovali nebo trollili komunitu. Dokonce se snaží infiltrovat do AT – což není nic nového, veškeré podobné praktiky používali již na SA-MP, jejich útoky nakonec z tehdejších serverů přežila jen SP.
Za porusovanim podminek FiveM rozhodne nestoji nikdo jiny, nez ATomas. On je zodpovedny za dodrzovani podminek FiveM. Takze za stavajici situaci nestoji ten, kdo konkurencni server nahlasil nebo FiveM tym, ktery konkurencni server zkontroloval. Muze za to pouze ATomas a nikdo jiny. Byl to ATomas, kdo opakovane a vedome porusoval podminky FiveM a riskoval tak zablokovani serveru.
Krome toho, my jsme konkurencni server za poruseni podminek FiveM nenahlasovali. Pokud bychom chteli, mohli jsme je nahlasit kdykoliv za posledni 3 roky, ale neudelali jsme to. Misto toho jsme stale nasim hracum hrajicim i u nich opakovali, ze nemuzeme na nasem serveru pouzivat realna auta jako konkurencni server, protoze bychom riskovali blokaci.
K tem zbyvajicim nesmyslum: - Lzi o konkurenci nesirime, je to prave naopak ATomas, kdo neustale siri nepravdy a lzi - Nikomu jsme nikdy netvrdili, ze na konkurenci dostane ban za to, ze hraje na WTLS - Ani neni pravda, ze na WTLS dostanete ban za to, ze hrajete nekde jinde - Neposilame zadne, ani nezletile lidi, aby sabotovali server, utocili na hrace, verbovali je, kopirovali obsah, cheatovali nebo trollili - tohle vse je vrchol paranoie ATomase - vse jsou nesmyslna obvineni bez predlozeni jedineho dukazu - Nikdo se nesnazi infiltrovat do AT, nikoho prakticky uz mrtvy konkurencni server nezajima. Byl to naopak ATomas, kdo vydiral nase helpery, aby mu dali heslo nebo rovnou zkousel krast ucty nasich uzivatelu, protoze doufal, ze po prihlaseni na nas web objevi nejake supertajne a inkriminujici informace.
Doteď jsme se bránili hlavně vylepšováním ochrany proti cheaterům a lepší detekcí sabotérů. Od teď se ale situace mění a navíc jsme se spojili se zkušenými lidmi, kteří nám poradili možné opatření. FiveM už nemá povinnost serverům poskytovat varování ani vysvětlení a důvody blokace – a bohužel jsme se (nejen my) stali obětí takového postupu. Kvůli neustálým reportům na naše addon assety, i když byly Tebexem schválené, jsme obdrželi blok a jsme nuceni je začít nahrazovat takovými, které ani při značném spamu reportů nebudou moci hrát zásadní roli.
Ptal jsem se nekoho z Cfx.re (FiveM) tymu a kazde blokaci nejdrive predchazi varovani. Takze ATomas musel byt dvakrat varovan, tohle varovani ocividne dvakrat ignoroval, tak uz ma podruhe zablokovany server.
Asi se neni cemu divit, kdyz misto toho, aby se ridil varovanim, tak arogantne vyhrozuje soudem FiveM tymu nebo si da do nazvu serveru "ToS 100%" a mysli si, ze tim snad FiveM tymu rozkaze, ze u nej nic kontrolovat nemusi, protoze ma vse v souladu s podminkami. ATomas je extremne arogantni clovek a tady se to projevuje v plne parade.
Paradoxně, ten sabotážní server sám prodává assety, které za takového spamu reportů určitě mohou být rovněž považovány za nevhodné, takže jsme nuceni je nahrazovat za opravdu absurdních okolností.
My pouzivame pouze lore-friendly vozidla, ktera jsou a vzdy byla ve FiveM povolena. Nikdy od spusteni serveru nebylo na WTLS jedine realne vozidlo.
Ohledne techto vyhruzek spamovanim reportu na WTLS jsme jiz upozornili FiveM tym a doufam, ze z toho vyvodi pro konkurencni server nejake dusledky.
Další opatření: Kvůli opakovanému porušování pravidel na Discordu v sekci fivem-inzeráty bude tato sekce smazána a inzeráty budou povoleny pouze online na serveru. Děkujeme, že jste s námi. Bojujeme dál!
Bojuj. Az bude ten soud s Rockstar Games, tak se prijdu podivat.
Nepřijde ti trochu pod úroveň neustále se zabývat mentálním pacientem z Bohnic ? SAMP ani FiveM sice nehraju, ale občas se kouknu na web jen tak co se kde děje a přijde mi, že jedině mu dáváš pozornost po který tak touží.
Nepřijde ti trochu pod úroveň neustále se zabývat mentálním pacientem z Bohnic ? SAMP ani FiveM sice nehraju, ale občas se kouknu na web jen tak co se kde děje a přijde mi, že jedině mu dáváš pozornost po který tak touží.
Ach jo, je to marny, je to marny, je to marny
Dopadlo to presne, jak jsem rikal.
ATomas moc dobre vedel, ze realna auta jsou ve FiveM zakazana a presto je prodaval hracum. Ted je musel nahradit jinymi auty, ktera jsou ve FiveM povolena. Hraci, kteri si koupili realna auta casto chteji penize zpet a nedivim se jim, protoze si koupili nejake auto a ted jim bylo vymeneno za uplne jine. ATomas ale ocividne penize nevraci, nejspise uz je rozfofroval za nejaky realny model Camara
A hraci co chteji nahradu? Dle jeho slov je posila WTLS a jedou podle nasich pokynu Tohle uz je fakt ukazka absolutniho odtrzeni od reality. Manipulativni a paranoidni clovek.
Ach jo, je to marny, je to marny, je to marny
Dopadlo to presne, jak jsem rikal.
ATomas moc dobre vedel, ze realna auta jsou ve FiveM zakazana a presto je prodaval hracum. Ted je musel nahradit jinymi auty, ktera jsou ve FiveM povolena. Hraci, kteri si koupili realna auta casto chteji penize zpet a nedivim se jim, protoze si koupili nejake auto a ted jim bylo vymeneno za uplne jine. ATomas ale ocividne penize nevraci, nejspise uz je rozfofroval za nejaky realny model Camara
A hraci co chteji nahradu? Dle jeho slov je posila WTLS a jedou podle nasich pokynu Tohle uz je fakt ukazka absolutniho odtrzeni od reality. Manipulativni a paranoidni clovek.
Tak situace popsana v predchozim prispevku ma pokracovani.
- Ten hrac misto nahrady za vozidlo, kterou pozadoval, tak dostal na konkurencnim serveru ban s duvodem "Rozvraceni SP".
- Nam prisla vyhruzka od ATomase, ze pokud tohle tema nesmazeme, ze nas uda na Urad pro ochranu osobnich udaju.
Tak situace popsana v predchozim prispevku ma pokracovani.
- Ten hrac misto nahrady za vozidlo, kterou pozadoval, tak dostal na konkurencnim serveru ban s duvodem "Rozvraceni SP". - Nam prisla vyhruzka od ATomase, ze pokud tohle tema nesmazeme, ze nas uda na Urad pro ochranu osobnich udaju.
Místo toho, aby uznal, že na serveru měl dlouhodobě reálné značky vozidel, které jsou na FiveM zakázány, tak bude kopat kolem sebe, ze všeho obviňovat WTLS a ještě si bude banovat poslední zbytky hráčů, kteří mu tam ještě kupodivu hrají.
Místo toho, aby uznal, že na serveru měl dlouhodobě reálné značky vozidel, které jsou na FiveM zakázány, tak bude kopat kolem sebe, ze všeho obviňovat WTLS a ještě si bude banovat poslední zbytky hráčů, kteří mu tam ještě kupodivu hrají.
Co jsem viděl pár topiců na jejich webu a screenu z discordu jsem viděl ty ceny za realne money a musím uznat že když jim nepřijme refund je hodně podlé .. Na grc z toho portálu mi je 🤢
Co jsem viděl pár topiců na jejich webu a screenu z discordu jsem viděl ty ceny za realne money a musím uznat že když jim nepřijme refund je hodně podlé .. Na grc z toho portálu mi je 🤢