Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

Tomas Andrejkovic opet lze

1 2 3
niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 340 28.1.2025 23:38
Ahoj vsem! Tomas Andrejkovic z konkurencniho serveru zrejme zpozoroval, ze na FiveM serveru mame posledni mesic mnohem vice hracu, nez je na jeho FiveM serveru. Co tedy udelal? 1. Zacal nahlasovat videa z naseho kanalu za poruseni autorskych prav z jeho uctu atomas@s********a.eu, jako vlastnika autorskych prav k nasemu videu uvedl SuperSoftware s.r.o. Muzete si sami overit, ze za touto spolecnosti stoji prave Tomas Andrejkovic. Zcela zamerne se tak snazi mazat videa z WTLS a poskozovat konkurencni server pod nepravdivou a falesnou zaminkou. 2. ATomas casto nevahal bez ostychu porusovat ruzna pravidla. Napriklad na SA-MP pouziva boty k falsovani navstevnosti, za coz mu open.mp team vyradil server ze seznamu serveru. Na FiveM, prekvapive, porusoval pravidla rovnez, a to cele posledni tri roky. Nekomu konecne dosla trpelivost a za jeho umyslne porusovani podminek FiveM ho nahlasil. Vysledek? FiveM team mu zablokoval server. A koho nezapomnel obvinit? Samozrejme, ze svym hracum lze, ze za tim stoji WTLS. Bez predlozeni jedineho dukazu, pouze na zaklade jeho domnenek. WTLS se snazi dodrzovat pravidla feroveho konkurencniho boje a i kdyz jsme ho mohli sami nahlasit kdykoliv za posledni 3 roky, neudelali jsme to. Prave proto, aby nemohl pak tvrdit, ze za tim stojime my. Jenze ono je to jako obvykle, ATomas vzdy hral roli obeti a tvrdil, ze za vse muze WTLS, at uz obvinoval WTLS z posilani DDoS utoku, cheateru a vlastne bych se ani nedivil, pokud bychom podle jeho domnenky mohli i za ty jeho boty na SA-MP. Bohuzel ATomas si zvykl, ze jeho hraci mu veri jakoukoliv blbost a krive obvineni, ktere napise. Asi neni nic prekvapiveho, ze moc hracu na konkurencnim serveru uz nezustava, protoze jsou casto znechuceni timto podlym chovanim. 3. ATomas lze, ze pouzivam fake adresu. Moje adresa trvaleho bydliste, kterou musim mit uvedenou zde na webu, neni fake, je to skutecna adresa, kterou mam uvedenou v obcanskem prukazu a na te adrese je postovni schranka s mym jmenem. Duvod, proc ta adresa trvaleho bydliste neni adresa, kde skutecne bydlim, je prave ten, aby ATomas nebo kdokoliv z konkurencniho serveru nemohl znovu obtezovat moji rodinu a hazet do postovni schranky makrely a kocici zradlo se vzkazy, at neotravuju Superparbu a podobne. A vzhledem ke kontextu toho, co pise, to vypada, ze se o neco podobneho chtel opet pokusit a nakonec zjistil, ze na te adrese nebydlim. A proto je zrejme zfrustrovany, ze nemuze obtezovat majitele konkurence a jeho rodinu. Protoze nic jineho, nez podobnou sikanu zjevne neumi.
Ahoj vsem!

Tomas Andrejkovic z konkurencniho serveru zrejme zpozoroval, ze na FiveM serveru mame posledni mesic mnohem vice hracu, nez je na jeho FiveM serveru. Co tedy udelal?

1. Zacal nahlasovat videa z naseho kanalu za poruseni autorskych prav z jeho uctu atomas@s********a.eu, jako vlastnika autorskych prav k nasemu videu uvedl SuperSoftware s.r.o. Muzete si sami overit, ze za touto spolecnosti stoji prave Tomas Andrejkovic. Zcela zamerne se tak snazi mazat videa z WTLS a poskozovat konkurencni server pod nepravdivou a falesnou zaminkou.

2. ATomas casto nevahal bez ostychu porusovat ruzna pravidla. Napriklad na SA-MP pouziva boty k falsovani navstevnosti, za coz mu open.mp team vyradil server ze seznamu serveru. Na FiveM, prekvapive, porusoval pravidla rovnez, a to cele posledni tri roky. Nekomu konecne dosla trpelivost a za jeho umyslne porusovani podminek FiveM ho nahlasil. Vysledek? FiveM team mu zablokoval server. A koho nezapomnel obvinit? Samozrejme, ze svym hracum lze, ze za tim stoji WTLS. Bez predlozeni jedineho dukazu, pouze na zaklade jeho domnenek.

WTLS se snazi dodrzovat pravidla feroveho konkurencniho boje a i kdyz jsme ho mohli sami nahlasit kdykoliv za posledni 3 roky, neudelali jsme to. Prave proto, aby nemohl pak tvrdit, ze za tim stojime my. Jenze ono je to jako obvykle, ATomas vzdy hral roli obeti a tvrdil, ze za vse muze WTLS, at uz obvinoval WTLS z posilani DDoS utoku, cheateru a vlastne bych se ani nedivil, pokud bychom podle jeho domnenky mohli i za ty jeho boty na SA-MP.

Bohuzel ATomas si zvykl, ze jeho hraci mu veri jakoukoliv blbost a krive obvineni, ktere napise. Asi neni nic prekvapiveho, ze moc hracu na konkurencnim serveru uz nezustava, protoze jsou casto znechuceni timto podlym chovanim.

3. ATomas lze, ze pouzivam fake adresu. Moje adresa trvaleho bydliste, kterou musim mit uvedenou zde na webu, neni fake, je to skutecna adresa, kterou mam uvedenou v obcanskem prukazu a na te adrese je postovni schranka s mym jmenem. Duvod, proc ta adresa trvaleho bydliste neni adresa, kde skutecne bydlim, je prave ten, aby ATomas nebo kdokoliv z konkurencniho serveru nemohl znovu obtezovat moji rodinu a hazet do postovni schranky makrely a kocici zradlo se vzkazy, at neotravuju Superparbu a podobne. A vzhledem ke kontextu toho, co pise, to vypada, ze se o neco podobneho chtel opet pokusit a nakonec zjistil, ze na te adrese nebydlim. A proto je zrejme zfrustrovany, ze nemuze obtezovat majitele konkurence a jeho rodinu. Protoze nic jineho, nez podobnou sikanu zjevne neumi.
KompleX
KompleX Level 118 29.1.2025 01:29
To ho este bavia takeho hroty? Ja som si myslel ze davno skoncil v nejakej kazajke no zda sa ze neni az tak sprosty ako pride. Ten ich Fivem server som skusil davnejsie a akoze bieda... vydrzal som tam asi hodinu ked zapocitam aj 50minut jazdenia autom kym som vobec zistil kde mam zacat No snad ho to niekedy prejde a prekusne to ze proste na wtls nema. Pac a pusa.
To ho este bavia takeho hroty? Ja som si myslel ze davno skoncil v nejakej kazajke no zda sa ze neni az tak sprosty ako pride.
Ten ich Fivem server som skusil davnejsie a akoze bieda... vydrzal som tam asi hodinu ked zapocitam aj 50minut jazdenia autom kym som vobec zistil kde mam zacat :D
No snad ho to niekedy prejde a prekusne to ze proste na wtls nema. Pac a pusa.
Kikush
Kikush Administrátor Nikdo Vyjímečný Level 145 29.1.2025 04:24
A já jsem tajně doufala, že tady ty jeho praktiky nechá na SAMPu a on to přetáhne i na FiveM. Ona to byla otázka času, kdy se zas bude snažit něco vymyslet, aby WTLS uškodil. Jelikož v lednu celkem raketově vzrostla návštěvnost na FiveM, kdy jsme měli v jednu chvíli i 160+ hráčů online (neklesli jsme ani jeden den pod 100 v peaku). Že se na to raději nevysere a nezaměří se na zlepšení serveru a nebo reklamy na server. Kdyby raději energii a část peněz investoval do nějakých YouTuberů, jako to dělá niCe, prostě do reklamy, tak by mu to možná nějaké ovoce přineslo a nemusel by přemýšlet nad takovými hloupostmi a shazovat se ještě víc, než je to potřebné. Ale má to cenu to zde psát? I když si ten topik na 99 % přečte, tak si z toho nic nevezme.
A já jsem tajně doufala, že tady ty jeho praktiky nechá na SAMPu a on to přetáhne i na FiveM. Ona to byla otázka času, kdy se zas bude snažit něco vymyslet, aby WTLS uškodil. Jelikož v lednu celkem raketově vzrostla návštěvnost na FiveM, kdy jsme měli v jednu chvíli i 160+ hráčů online (neklesli jsme ani jeden den pod 100 v peaku). Že se na to raději nevysere a nezaměří se na zlepšení serveru a nebo reklamy na server. Kdyby raději energii a část peněz investoval do nějakých YouTuberů, jako to dělá niCe, prostě do reklamy, tak by mu to možná nějaké ovoce přineslo a nemusel by přemýšlet nad takovými hloupostmi a shazovat se ještě víc, než je to potřebné. Ale má to cenu to zde psát? I když si ten topik na 99 % přečte, tak si z toho nic nevezme.
Datoby92
Datoby92 Pomocník Legendární hráč Level 25 29.1.2025 11:37
Útoky na rodinu jsou absolutně nechutné a neměli by se dít za žádných okolností. Když pomineme tohle tak mysli na to že lev by se neměl zajímat o to, co si o něm myslí ovce.
Útoky na rodinu jsou absolutně nechutné a neměli by se dít za žádných okolností. Když pomineme tohle tak mysli na to že lev by se neměl zajímat o to, co si o něm myslí ovce.
Nexsyrian
Nexsyrian Pravá ruka Level 103 30.1.2025 14:17
Co si o sobe mysli frejer ?!!
Co si o sobe mysli frejer ?!!

[size=300]JUDr.Ricardo Milos PhD.[/size]
Ritchiie97
Ritchiie97 Legendární hráč Level 32 30.1.2025 15:59
To je ten borec ze s********y tak zaostalej člověk že musí dělat tohle? *grc
To je ten borec ze s********y tak zaostalej člověk že musí dělat tohle? *grc
MATU1
MATU1 Poctivý Občan Level 68 31.1.2025 16:06
Otazka je, ako daleko to v hlavach takychto jedincov moze zajst. Dufam, ze to neprejde do roviny nejakej realnej obavy o zdravie teba lebo rodiny. Asi im server nejde, ked kope vsade okolo seba. Alebo mylim sa?
Otazka je, ako daleko to v hlavach takychto jedincov moze zajst. Dufam, ze to neprejde do roviny nejakej realnej obavy o zdravie teba lebo rodiny. Asi im server nejde, ked kope vsade okolo seba. Alebo mylim sa?

BloodMoon
BloodMoon Administrátor Legendární hráč Level 72 31.1.2025 19:39
Jakože útočit na rodinu?? Jako haló kde to žijeme, ten člověk by se měl začít chovat.
Jakože útočit na rodinu?? Jako haló kde to žijeme, ten člověk by se měl začít chovat.
Merwan
Merwan Moderátor Mistr Level 50 31.1.2025 20:22
Útoky na rodinu jsou ta největší ubohost, měl by se nad sebou hluboce zamyslet.
Útoky na rodinu jsou ta největší ubohost, měl by se nad sebou hluboce zamyslet.
Merwan.
anonymouse
anonymouse Pracháč Level 26 31.1.2025 21:03
On to chce jen pospinit
On to chce jen pospinit
?????
1 2 3