Ahoj,
potřeboval bych pomoct s crashováním hry. Mám nový PC s win 11, hru mam origo z cd bez módů a na starém pc s win 10 funguje bez problému. Když hru spustím na novém pc běží a pokaždé cca do minuty crashne, pak se mi většinou resetuje pozice. Zkoušel jsem stáhnout jinou hru, smazat audio soubory, anticrasher a nic nepomohlo, dokázal by mi někdo poradit co s tim ?
Ahoj, potřeboval bych pomoct s crashováním hry. Mám nový PC s win 11, hru mam origo z cd bez módů a na starém pc s win 10 funguje bez problému. Když hru spustím na novém pc běží a pokaždé cca do minuty crashne, pak se mi většinou resetuje pozice. Zkoušel jsem stáhnout jinou hru, smazat audio soubory, anticrasher a nic nepomohlo, dokázal by mi někdo poradit co s tim ?
“SA-MP 0.3.7-R5 Exception At Address: 0x76D1DC2A Base: 0x041C0000
Nainstaloval jsem win10, starší verzi klienta, stáhnul jsem další hru a pořád nic nepomohlo. Už nevim co jinýho bych mohl zkusit
Často hra crashuje při nastupování do auta, nebo východu z interiéru, ale neni to pravidlem
Nainstaloval jsem win10, starší verzi klienta, stáhnul jsem další hru a pořád nic nepomohlo. Už nevim co jinýho bych mohl zkusit Často hra crashuje při nastupování do auta, nebo východu z interiéru, ale neni to pravidlem
Čauko Bronxi,
Od jedného kamaráta mám takéto pustupy, tak snáď niečo z toho pomôže.
Ak by si sťahoval nové GTA, tak kolega Pomocník Nxs napísal blog s odkazmi aj videom na stiahnutie.
https://www.gta-multiplayer.cz/cz/blogs/cz-en-nexusovy-nexusacke-navody-sa-mp-guides/cz-en-how-to-install-gta-sa-sa-mp-windows/
Dúfam, že ti snáď niečo pomôže.
Čauko Bronxi,
Od jedného kamaráta mám takéto pustupy, tak snáď niečo z toho pomôže.
“Vyzkoušej postupně všechny tyto způsoby.
1) Reinstaluj hru + odstraň všechny složky v dokumentech (ohledně gta sa). 2) Reinstaluj hru + cílovou složku změn + změn název složky 3) Změň si kompatibilitu. Pravým tlačítkem myši na hru - kompatibilita -> Windows 98. + SAMP nebo jinou. Hru vždy spouštěj jako správce 4) Jiný crack 5) Stáhni si úplně jiný GTA SA 6) Počítač - Dokumenty - GTA San Andreas User Files a odstraň program gtasa_set 7) Správný klient”
Ahoj,
díky za rady, reainstalovat a stahovat jinou hru i crack jsem zkoušel aspoň 3x, podle Nxsova návodu jsem to zkoušel taky. Když změnim kompatibilitu tak se hra ani nerozběhne.
Teď jsem si zkopíroval instalační složku ze starého pc a hra relativně fungovala, pak jsem vlezl do skladu a 3x crash dokud se mi neresetovala pozice. Teď mi to padá cca co 10 minut, antichrash to nefixnul, tak už fakt nevim kde je problém
Ahoj,
díky za rady, reainstalovat a stahovat jinou hru i crack jsem zkoušel aspoň 3x, podle Nxsova návodu jsem to zkoušel taky. Když změnim kompatibilitu tak se hra ani nerozběhne. Teď jsem si zkopíroval instalační složku ze starého pc a hra relativně fungovala, pak jsem vlezl do skladu a 3x crash dokud se mi neresetovala pozice. Teď mi to padá cca co 10 minut, antichrash to nefixnul, tak už fakt nevim kde je problém
Zkus reinstalovat/aktualizovat Microsoft Visual C++ Redistributable https://learn.microsoft.com/en-us/cpp/windows/latest-supported-vc-redist?view=msvc-170 jak 64 bit verze, tak hlavně 32 bit (x86) verze, všechny roky vydání.
Trochu jsem hledal a myslím, že by ti tohle mohlo pomoci. Zkus postupovat podle těchto kroků
1. Smažte soubor gta_sa.set
Přejděte do této složky:
DocumentsGTA San Andreas User Files
Najděte soubor s názvem gta_sa.set a smažte ho.
Tímto resetujete herní nastavení, což může někdy opravit pády hry.
2. Čistá instalace GTA SA a SA-MP
Úplně odinstalujte GTA San Andreas i SA-MP.
Poté znovu nainstalujte GTA San Andreas. Můžete použít svůj starý instalační soubor nebo si stáhnout nový (v případě, že ten starý má problémy).
Nainstalujte nejnovější verzi SA-MP — správná verze je obvykle dostupná zde.
3. Velmi důležité:
Nainstalujte GTA SA do nové složky nebo na jiný místní disk — neinstalujte ho do stejné složky jako předtím. Tím se předejde zanechání poškozených souborů.
Trochu jsem hledal a myslím, že by ti tohle mohlo pomoci. Zkus postupovat podle těchto kroků
1. Smažte soubor gta_sa.set Přejděte do této složky: DocumentsGTA San Andreas User Files Najděte soubor s názvem gta_sa.set a smažte ho. Tímto resetujete herní nastavení, což může někdy opravit pády hry.
2. Čistá instalace GTA SA a SA-MP
Úplně odinstalujte GTA San Andreas i SA-MP.
Poté znovu nainstalujte GTA San Andreas. Můžete použít svůj starý instalační soubor nebo si stáhnout nový (v případě, že ten starý má problémy).
Nainstalujte nejnovější verzi SA-MP — správná verze je obvykle dostupná zde.
3. Velmi důležité: Nainstalujte GTA SA do nové složky nebo na jiný místní disk — neinstalujte ho do stejné složky jako předtím. Tím se předejde zanechání poškozených souborů.