Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

Nejlepší kamoši z WTLS

1 2 3 4 5 6
VIPklada
VIPklada Level 112 20.1.2014 19:41
Do tohoto tématu napište vaše nejlepší přátele co jste na WTLS poznali. Pokut se tu rozjede spam prosím adminy, aby téma zavřeli.
Do tohoto tématu napište vaše nejlepší přátele co jste na WTLS poznali. Pokut se tu rozjede spam prosím adminy, aby téma zavřeli.
Engine
Engine Legendární hráč Level 76 20.1.2014 19:46
Nejlepší kámoš kterýho jsem poznal Kacer :) Jinak jelikož hraju na EN serveru tak: Monster_, WEED Bull, Chester
Nejlepší kámoš kterýho jsem poznal Kacer :)
Jinak jelikož hraju na EN serveru tak: Monster_, WEED Bull, Chester
SPIIINA
SPIIINA Level 196 20.1.2014 20:08
Valiiis_ :( R.I.P Lampa a Vojeldort :D
Valiiis_ :( R.I.P
Lampa a Vojeldort :D
Mk2GTi
Mk2GTi Lotr Level 65 20.1.2014 20:08
............Kuryr..........Little........... maniak
............Kuryr..........Little........... maniak
inactive
inactive Level 149 20.1.2014 20:09
munasef, andy, bleki, blade, litvic, manik, lukinqe, jess, strelec, stener, bohy, zelva, papir, rox, mam_kamose_dejf, skitt, mony, icon, marcak, oneshoot, n00b, next, delux, little, kure... ja nevim, dal uz se mi to nechce psat. Proste fajn lidi, co se mi vybavili..
munasef, andy, bleki, blade, litvic, manik, lukinqe, jess, strelec, stener, bohy, zelva, papir, rox, mam_kamose_dejf, skitt, mony, icon, marcak, oneshoot, n00b, next, delux, little, kure... ja nevim, dal uz se mi to nechce psat. Proste fajn lidi, co se mi vybavili..
Kocianek
Kocianek Zbožňovaný hráč Level 111 20.1.2014 20:15
Spousta lidí tu je v pohodě a mně osobně nedělá problém bavit se s každým. Beru jako v klidu i ty, se kterýma jsem se občas hádal a tak (prostě potřebuju se nějak odreagovat ne :D.. stereotyp nudí). Rozhodně ale ti, co v mém žebříčku stojej nejvýše, tak jsou Janielitka, se kterou jsem tu prakticky začal a Zohan.. Ale skvělá je celá banda PIGs, řada členů v AT, hráči z bikers, rify, apod.. Ten seznam je velkej a nechci psát další lidi konkrétně nechci, abych náhodou na někoho nezapomněl :D // sakra to je na hovno :D Pak budou někteří nasraní, že jsem je tu nezmínil :D Voe to si zase klado musel založit téma o ničem a já do toho musel něco napsat a teďkom budu za zmrda :DDD
Spousta lidí tu je v pohodě a mně osobně nedělá problém bavit se s každým. Beru jako v klidu i ty, se kterýma jsem se občas hádal a tak (prostě potřebuju se nějak odreagovat ne :D.. stereotyp nudí). Rozhodně ale ti, co v mém žebříčku stojej nejvýše, tak jsou Janielitka, se kterou jsem tu prakticky začal a Zohan.. Ale skvělá je celá banda PIGs, řada členů v AT, hráči z bikers, rify, apod.. Ten seznam je velkej a nechci psát další lidi konkrétně nechci, abych náhodou na někoho nezapomněl :D

// sakra to je na hovno :D Pak budou někteří nasraní, že jsem je tu nezmínil :D Voe to si zase klado musel založit téma o ničem a já do toho musel něco napsat a teďkom budu za zmrda :DDD
VIPklada
VIPklada Level 112 20.1.2014 20:16
Normal kamoši: Munasef, jessi, andy, vojta, bast A nejlepší: No přece Materon, JKZ, Litva, Papir, Stevo, Nume, Wota (prostě legendy) Určitě jsem na někoho zapomněl
Normal kamoši: Munasef, jessi, andy, vojta, bast
A nejlepší: No přece Materon, JKZ, Litva, Papir, Stevo, Nume, Wota (prostě legendy)
Určitě jsem na někoho zapomněl
DoLLaR
DoLLaR Level 125 20.1.2014 20:28
Slader, B4st, jinak se kamarádím skoro se všemi.. :D
Slader, B4st, jinak se kamarádím skoro se všemi.. :D
Kuryr123
Kuryr123 Nikdo Vyjímečný Level 109 20.1.2014 20:36
----- gti ------- bryce ----- franta------ kureci bro------- haine ----------
----- gti ------- bryce ----- franta------ kureci bro------- haine ----------
Udoyou
Udoyou Nikdo Vyjímečný Level 135 20.1.2014 20:37
Lampa,Wondys,Reno,Craig,Iconn,Oneblood,cross,Voldemort, Jessie, SKETCHER, Dajojo, Litva,Kacer,NeLuu,BlacktwoOo, Janielitka, V.a.c.u, Hat3me, pick a kopu iných ľudí na ktorých si momentálne nespomeniem :)
Lampa,Wondys,Reno,Craig,Iconn,Oneblood,cross,Voldemort, Jessie, SKETCHER, Dajojo, Litva,Kacer,NeLuu,BlacktwoOo, Janielitka, V.a.c.u, Hat3me, pick a kopu iných ľudí na ktorých si momentálne nespomeniem :)
1 2 3 4 5 6
Toto téma bylo zamknuto kvůli neaktivitě.