Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

Nahlášení buguNahlášení bugu na SA-MP

1... 1135 1136 1137 1138 1139... 1148
hamamatsu
hamamatsu Level 36 30.5.2024 19:29
Tento text je zobrazen pouze pro administrátory
hamamatsu
hamamatsu Level 36 30.5.2024 21:03
Tento text je zobrazen pouze pro administrátory
FreddyCZ1
FreddyCZ1 Zkušený hráč Level 32 1.6.2024 17:56
Při jobu skladníka, jak nakládáte bedny do dodávky, tak v interiéru dodávky jsou nějaké bílé sudy a bedny jak se nakládají do dodávky, tak jsou vidět, jak jsou položeny i přes ty sudy a vypadá to divně.
Při jobu skladníka, jak nakládáte bedny do dodávky, tak v interiéru dodávky jsou nějaké bílé sudy a bedny jak se nakládají do dodávky, tak jsou vidět, jak jsou položeny i přes ty sudy a vypadá to divně.
FreddyCZ
niCe niCe Hlavní Manažer 1.6.2024 22:56
To nejde zmenit, v SA-MP nejde vybrat, co bude v te dodavce za objekty.
To nejde zmenit, v SA-MP nejde vybrat, co bude v te dodavce za objekty.
hamamatsu
hamamatsu Level 36 2.6.2024 10:59
Nahlasujem bug alebo spíš zneuživanie hráča Yoger teraz nick Ludrazitalie, ak nemá cheaty tak zneuživa. 1. Hráč môže vstupiť do boja o zónu s penezmi so spawn ochranou, čo znamená že keď ho zabijem 5 minút kick. 2. Ak sa v zóne s peniazmi nachádza bankomat hráč môže zneužiť jeho funkciu na nahranie skóre. Všetky tieto bugy/zneuživania použil proti mne v boji už spomenutý hráč.
Nahlasujem bug alebo spíš zneuživanie hráča Yoger teraz nick Ludrazitalie, ak nemá cheaty tak zneuživa.
1. Hráč môže vstupiť do boja o zónu s penezmi so spawn ochranou, čo znamená že keď ho zabijem 5 minút kick.
2. Ak sa v zóne s peniazmi nachádza bankomat hráč môže zneužiť jeho funkciu na nahranie skóre.
Všetky tieto bugy/zneuživania použil proti mne v boji už spomenutý hráč.
Haine
Haine Level 193 2.6.2024 13:22
- Když se dělá job Rozvozce piva ve dvou hráčích, tak každému ukazuje jiný cíl, ne stejný. /Pokud to někdo už psal, tak se omlouvám ale nechtělo se mi to hledat
- Když se dělá job Rozvozce piva ve dvou hráčích, tak každému ukazuje jiný cíl, ne stejný.

/Pokud to někdo už psal, tak se omlouvám ale nechtělo se mi to hledat :D
PowerCZ
PowerCZ Pařan Level 40 2.6.2024 17:19
Při spuštění rybaření přes interkační menu - N, se objeví buďto hláška neprobíhá žádný gang závod nebo založí gang závod.
Při spuštění rybaření přes interkační menu - N, se objeví buďto hláška neprobíhá žádný gang závod nebo založí gang závod.
wenti1k
wenti1k Generál Level 28 3.6.2024 11:18
Kdyz odevzdam vice nalezenych penezenek na policii nedostanu xp, otestovano - odevzdal jsem 100penezenek bez xp, nasledne jednu a xp jsem dostal.
Kdyz odevzdam vice nalezenych penezenek na policii nedostanu xp, otestovano - odevzdal jsem 100penezenek bez xp, nasledne jednu a xp jsem dostal.
SuPeRhRaC12
SuPeRhRaC12 Pomocník Level 54 4.6.2024 07:15
ked predam auto v lsc tak sa despawnu všetky auta na serveri
ked predam auto v lsc tak sa despawnu všetky auta na serveri
...
Puscifer Puscifer 4.6.2024 07:58
Ted sem to zkousel na S4, spis jde o to, ze po prodeji vozidla to nehodi hrace zpatky z virtual worldu do normal sveta
Ted sem to zkousel na S4, spis jde o to, ze po prodeji vozidla to nehodi hrace zpatky z virtual worldu do normal sveta
DwiXi DwiXi 4.6.2024 08:45
Mohu potvrdit S1, 2x jsem prodal auto, 2x jsem musel relog, nejspíš jiný virtual world
Mohu potvrdit S1, 2x jsem prodal auto, 2x jsem musel relog, nejspíš jiný virtual world
RuthlessNauTik
RuthlessNauTik Kuplíř Level 82 4.6.2024 20:51
Ikdyž vlastním nemovitost Bing bong v Hashbury, tak sice prodavač má levnější cenu za rostlinu, ale odečte mi to plnou sazbu jak kdybych neměl tu nemovitost.
Ikdyž vlastním nemovitost Bing bong v Hashbury, tak sice prodavač má levnější cenu za rostlinu, ale odečte mi to plnou sazbu jak kdybych neměl tu nemovitost.
vocotide?!
Farmar89
Farmar89 Level 40 4.6.2024 23:59
pri zobrati zbozi z vlaku sa ta nejak bugne a neda sa zobrat, odhodi vas to dalej od vlaku
pri zobrati zbozi z vlaku sa ta nejak bugne a neda sa zobrat, odhodi vas to dalej od vlaku
1... 1135 1136 1137 1138 1139... 1148