Při jobu skladníka, jak nakládáte bedny do dodávky, tak v interiéru dodávky jsou nějaké bílé sudy a bedny jak se nakládají do dodávky, tak jsou vidět, jak jsou položeny i přes ty sudy a vypadá to divně.
Při jobu skladníka, jak nakládáte bedny do dodávky, tak v interiéru dodávky jsou nějaké bílé sudy a bedny jak se nakládají do dodávky, tak jsou vidět, jak jsou položeny i přes ty sudy a vypadá to divně.
Nahlasujem bug alebo spíš zneuživanie hráča Yoger teraz nick Ludrazitalie, ak nemá cheaty tak zneuživa.
1. Hráč môže vstupiť do boja o zónu s penezmi so spawn ochranou, čo znamená že keď ho zabijem 5 minút kick.
2. Ak sa v zóne s peniazmi nachádza bankomat hráč môže zneužiť jeho funkciu na nahranie skóre.
Všetky tieto bugy/zneuživania použil proti mne v boji už spomenutý hráč.
Nahlasujem bug alebo spíš zneuživanie hráča Yoger teraz nick Ludrazitalie, ak nemá cheaty tak zneuživa. 1. Hráč môže vstupiť do boja o zónu s penezmi so spawn ochranou, čo znamená že keď ho zabijem 5 minút kick. 2. Ak sa v zóne s peniazmi nachádza bankomat hráč môže zneužiť jeho funkciu na nahranie skóre. Všetky tieto bugy/zneuživania použil proti mne v boji už spomenutý hráč.
- Když se dělá job Rozvozce piva ve dvou hráčích, tak každému ukazuje jiný cíl, ne stejný.
/Pokud to někdo už psal, tak se omlouvám ale nechtělo se mi to hledat
- Když se dělá job Rozvozce piva ve dvou hráčích, tak každému ukazuje jiný cíl, ne stejný.
/Pokud to někdo už psal, tak se omlouvám ale nechtělo se mi to hledat
Ikdyž vlastním nemovitost Bing bong v Hashbury, tak sice prodavač má levnější cenu za rostlinu, ale odečte mi to plnou sazbu jak kdybych neměl tu nemovitost.
Ikdyž vlastním nemovitost Bing bong v Hashbury, tak sice prodavač má levnější cenu za rostlinu, ale odečte mi to plnou sazbu jak kdybych neměl tu nemovitost.