Pokud prodávám auto v autodílně a mám ho dovézt na toto místo, ukáže mi to hlášku, která v ten moment nedává žádný smysl. Tu garáž dokonce nemám ani zakoupenou.
https://i.imgur.com/Q4XSFd9.png
Pokud prodávám auto v autodílně a mám ho dovézt na toto místo, ukáže mi to hlášku, která v ten moment nedává žádný smysl. Tu garáž dokonce nemám ani zakoupenou.
- Pri robení skladníka vyskakuje tabuľka na overenie aktivity
- Hráč pri smrti na závode sa okamžite spawne pri najbližšej nemocnici a potom ho to hodí naspäť tam, kde zakladal závod, ale príde o všetky zbrane a brnenie (neviem, či to tak má byť.)
- Pri robení skladníka vyskakuje tabuľka na overenie aktivity - Hráč pri smrti na závode sa okamžite spawne pri najbližšej nemocnici a potom ho to hodí naspäť tam, kde zakladal závod, ale príde o všetky zbrane a brnenie (neviem, či to tak má byť.)
Po připojení na letecký závod (při zakládání v LV je to ten první) a následné vybuchnutí s letadlem to občas teleportuje mimo mapu (viz. screenshot) a je nutné buď /kill nebo odbugnutí od AT.
Po připojení na letecký závod (při zakládání v LV je to ten první) a následné vybuchnutí s letadlem to občas teleportuje mimo mapu (viz. screenshot) a je nutné buď /kill nebo odbugnutí od AT.
Když dělám job popeláře, naplním auto odpadkama a job ukončím, tak když potom za nějakou dobu jdu dělat CEO job popeláře, tak musím jet první na skládku.
Když dělám job popeláře, naplním auto odpadkama a job ukončím, tak když potom za nějakou dobu jdu dělat CEO job popeláře, tak musím jet první na skládku.