Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

Nahlášení buguNahlášení bugu na SA-MP

1... 723 724 725 726 727... 1149
DavroSaxon
DavroSaxon Boss Level 93 31.3.2018 11:05
na s4 mi Tenpenny zadal misi kterou dává Ryder (dát bomby do skladiště v Ocean Docks)
na s4 mi Tenpenny zadal misi kterou dává Ryder (dát bomby do skladiště v Ocean Docks)
LETOTREEEX
LETOTREEEX Hlavní Administrátor Level 153 31.3.2018 21:35
tak to i na s1
tak to i na s1
FrouZzeN
FrouZzeN Editor Level 75 1.4.2018 12:54
Ahoj, chci nahlásit 2bugy, jeden se týká toho že už několikrát se mi stalo že jsem do aukce psal /bid a částku a pořád mi to psalo napište tam tuto a tuto částku, když jsem si to kontroloval i po aukci měl jsem to vždy napsané dobře a prostě mě to nepřijalo a kvůli tomu jsem nekoupil třeba to co jsem chtěl co se mi vyplatilo... A ano stalo se mi to už tak cca 10x ne v jeden den. a 2 bug, když dělám pizza poslíčka tak se mi často stane že musím do kruhu hodit 3 pizze, vždy se to buglo tak že jsem musel hodit 3 aby to vzalo.
Ahoj, chci nahlásit 2bugy, jeden se týká toho že už několikrát se mi stalo že jsem do aukce psal /bid a částku a pořád mi to psalo napište tam tuto a tuto částku, když jsem si to kontroloval i po aukci měl jsem to vždy napsané dobře a prostě mě to nepřijalo a kvůli tomu jsem nekoupil třeba to co jsem chtěl co se mi vyplatilo... A ano stalo se mi to už tak cca 10x ne v jeden den. a 2 bug, když dělám pizza poslíčka tak se mi často stane že musím do kruhu hodit 3 pizze, vždy se to buglo tak že jsem musel hodit 3 aby to vzalo.
Nxs
Nxs Pomocník Don Level 145 1.4.2018 14:28
Kolikrát mně to vezme CP napotřetí i u kurýra.
když dělám pizza poslíčka tak se mi často stane že musím do kruhu hodit 3 pizze, vždy se to buglo tak že jsem musel hodit 3 aby to vzalo.
Kolikrát mně to vezme CP napotřetí i u kurýra.
Swoxik
Swoxik Komentátor Level 85 1.4.2018 22:29
Keď stojím na idúcom vlaku, tak po chvilke ma to vyhodí za cheaty [walk hack]
Keď stojím na idúcom vlaku, tak po chvilke ma to vyhodí za cheaty [walk hack]
WhiteEight
WhiteEight Legendární hráč Level 83 2.4.2018 03:56
Nevim, zda to tu uz nekdo nahlasoval, ale pro jistotu. Kdyz se podivam na moje statistiky ve hre (u spousty hracu to tak urcite bude taky), tak maji hned na 1. strance - Nalezeno kontaktů: 9 z 8
Nevim, zda to tu uz nekdo nahlasoval, ale pro jistotu. Kdyz se podivam na moje statistiky ve hre (u spousty hracu to tak urcite bude taky), tak maji hned na 1. strance - Nalezeno kontaktů: 9 z 8
SkyLLYTB
SkyLLYTB Level 21 2.4.2018 16:27
Jak vidim v /bonusy tak pri vyhre v basketballu hrac ziska 2x vice rp nez normalne...pred chvilkou jsem 2x vyhral a rp nikde
Jak vidim v /bonusy tak pri vyhre v basketballu hrac ziska 2x vice rp nez normalne...pred chvilkou jsem 2x vyhral a rp nikde
TROPYAYA
TROPYAYA Odpadlík Level 51 2.4.2018 20:19
Dneska jsem s kaaresem obsazoval a šel prohledat kontejner a najednou umřel, potom jsem prohledal taky jeden ubralo mi to normálně asi 10 HP jako vždy a pak jsem prohledal druhej a ten mě taky hned zabil :D nwm jestli je to Bug nebo se to prostě stává občas. hrál si s hráčema? :F
Dneska jsem s kaaresem obsazoval a šel prohledat kontejner a najednou umřel, potom jsem prohledal taky jeden ubralo mi to normálně asi 10 HP jako vždy a pak jsem prohledal druhej a ten mě taky hned zabil :D nwm jestli je to Bug nebo se to prostě stává občas.
hrál si s hráčema? :F
LETOTREEEX
LETOTREEEX Hlavní Administrátor Level 153 2.4.2018 20:35
tohle je BUg celého San andreas.
Dneska jsem s kaaresem obsazoval a šel prohledat kontejner a najednou umřel, potom jsem prohledal taky jeden ubralo mi to normálně asi 10 HP jako vždy a pak jsem prohledal druhej a ten mě taky hned zabil :D nwm jestli je to Bug nebo se to prostě stává občas.
tohle je BUg celého San andreas.
SkyLLYTB
SkyLLYTB Level 21 2.4.2018 21:05
ano
hrál si s hráčema? :F ano
1... 723 724 725 726 727... 1149