Ahoj, chci nahlásit 2bugy, jeden se týká toho že už několikrát se mi stalo že jsem do aukce psal /bid a částku a pořád mi to psalo napište tam tuto a tuto částku, když jsem si to kontroloval i po aukci měl jsem to vždy napsané dobře a prostě mě to nepřijalo a kvůli tomu jsem nekoupil třeba to co jsem chtěl co se mi vyplatilo... A ano stalo se mi to už tak cca 10x ne v jeden den. a 2 bug, když dělám pizza poslíčka tak se mi často stane že musím do kruhu hodit 3 pizze, vždy se to buglo tak že jsem musel hodit 3 aby to vzalo.
Ahoj, chci nahlásit 2bugy, jeden se týká toho že už několikrát se mi stalo že jsem do aukce psal /bid a částku a pořád mi to psalo napište tam tuto a tuto částku, když jsem si to kontroloval i po aukci měl jsem to vždy napsané dobře a prostě mě to nepřijalo a kvůli tomu jsem nekoupil třeba to co jsem chtěl co se mi vyplatilo... A ano stalo se mi to už tak cca 10x ne v jeden den. a 2 bug, když dělám pizza poslíčka tak se mi často stane že musím do kruhu hodit 3 pizze, vždy se to buglo tak že jsem musel hodit 3 aby to vzalo.
když dělám pizza poslíčka tak se mi často stane že musím do kruhu hodit 3 pizze, vždy se to buglo tak že jsem musel hodit 3 aby to vzalo. Kolikrát mně to vezme CP napotřetí i u kurýra.
Nevim, zda to tu uz nekdo nahlasoval, ale pro jistotu. Kdyz se podivam na moje statistiky ve hre (u spousty hracu to tak urcite bude taky), tak maji hned na 1. strance - Nalezeno kontaktů: 9 z 8
Nevim, zda to tu uz nekdo nahlasoval, ale pro jistotu. Kdyz se podivam na moje statistiky ve hre (u spousty hracu to tak urcite bude taky), tak maji hned na 1. strance - Nalezeno kontaktů: 9 z 8
Dneska jsem s kaaresem obsazoval a šel prohledat kontejner a najednou umřel, potom jsem prohledal taky jeden ubralo mi to normálně asi 10 HP jako vždy a pak jsem prohledal druhej a ten mě taky hned zabil :D nwm jestli je to Bug nebo se to prostě stává občas.
hrál si s hráčema? :F
Dneska jsem s kaaresem obsazoval a šel prohledat kontejner a najednou umřel, potom jsem prohledal taky jeden ubralo mi to normálně asi 10 HP jako vždy a pak jsem prohledal druhej a ten mě taky hned zabil :D nwm jestli je to Bug nebo se to prostě stává občas. Jak vidim v /bonusy tak pri vyhre v basketballu hrac ziska 2x vice rp nez normalne...pred chvilkou jsem 2x vyhral a rp nikde hrál si s hráčema? :F
Dneska jsem s kaaresem obsazoval a šel prohledat kontejner a najednou umřel, potom jsem prohledal taky jeden ubralo mi to normálně asi 10 HP jako vždy a pak jsem prohledal druhej a ten mě taky hned zabil :D nwm jestli je to Bug nebo se to prostě stává občas. tohle je BUg celého San andreas.