Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

NávrhyNávrhy na SA-MP

1... 2228 2229 2230 2231 2232... 2544
AIRMAC
AIRMAC Level 40 19.5.2020 16:53
Norsty, toto už je vyřešené tím, že když jsi byl napadený, tak nemůžeš telefon ani otevřít.
Přidat zákaz zabíjení když telefonujete. Pokud by jste měli telefon jen zapnutý a nevolali by jste, tak by vás hráči mohli normálně zabít z důvodů aby se této funkce nezneužívalo.Norsty, toto už je vyřešené tím, že když jsi byl napadený, tak nemůžeš telefon ani otevřít.
Dobrý den šéfe :D
Ladicek11
Ladicek11 Level 96 19.5.2020 22:15
On to myslel tak, že když ty telefonuješ, tak se i mě už častokrát stalo že mě přitom zabili a předtím mě nikdo nenapadl.
Norsty, toto už je vyřešené tím, že když jsi byl napadený, tak nemůžeš telefon ani otevřít.On to myslel tak, že když ty telefonuješ, tak se i mě už častokrát stalo že mě přitom zabili a předtím mě nikdo nenapadl.
Norsty
Norsty Legendární hráč Level 54 20.5.2020 12:20
Přesně tak.
On to myslel tak, že když ty telefonuješ, tak se i mě už častokrát stalo že mě přitom zabili a předtím mě nikdo nenapadl. Přesně tak.
JimmyCarter
JimmyCarter Pravá ruka Level 84 20.5.2020 14:06
pro ty co už mají psychopata tak jim dat víc nevýhod //KrucifiX_ : Kolik bys toho pro psychopaty chtěl ?? Aby se nemohli připojit na server ? :D //Jozefos: Tých nevýhod je až až. Možno by bolo asi dobré im dať zákaz kupovať zbrane a inú techniku na zabíjanie, alebo ako píše kolega KrucifiX, tak asi zákaz sa pripojiť na server :DDD
pro ty co už mají psychopata tak jim dat víc nevýhod

//KrucifiX_ : Kolik bys toho pro psychopaty chtěl ?? Aby se nemohli připojit na server ? :D
//Jozefos: Tých nevýhod je až až. Možno by bolo asi dobré im dať zákaz kupovať zbrane a inú techniku na zabíjanie, alebo ako píše kolega KrucifiX, tak asi zákaz sa pripojiť na server :DDD
JimmyCarter
JimmyCarter Pravá ruka Level 84 21.5.2020 11:03
aby hráči vyskočil infobox že může udělat org job
aby hráči vyskočil infobox že může udělat org job
ReadyBoss
ReadyBoss Legendární hráč Level 117 21.5.2020 11:09
Přidat budík do mobilu, nebo aspoň přidat upozornění SMS na vyzvednutí marihuany, kokainu, munice atd.
Přidat budík do mobilu, nebo aspoň přidat upozornění SMS na vyzvednutí marihuany, kokainu, munice atd.
g4llardo
g4llardo Don Level 136 21.5.2020 11:50
To si můžeš nastavit různé oznámení v mobilu něco jako budík v telefonu určitě najdeš !
Přidat budík do mobilu, nebo aspoň přidat upozornění SMS na vyzvednutí marihuany, kokainu, munice atd.To si můžeš nastavit různé oznámení v mobilu něco jako budík v telefonu určitě najdeš !
Cheater zůstane cheatrem
ReadyBoss
ReadyBoss Legendární hráč Level 117 21.5.2020 12:03
No pokud vím, tak ve hře si nejde nijak nastavit, aby ti mobil zazvonil třeba za hodinu... Pokud se pletu, tak mě opravte, zatím to musím vše řešit tak, že každou hodinu složitě nastavuju budík na telefonu v reálu. Nicméně kdyby aspoň přišla ta SMS a oznámila, že kokain je připraven k vyzvednutí, bylo by to super, občas to je totiž i mírně nepřesné to vyzvedávání, že musí člověk čekat cca 1 hodinu a 3 minuty, aby mu to dalo vlastně plnou várku.
To si můžeš nastavit různé oznámení v mobilu něco jako budík v telefonu určitě najdeš !No pokud vím, tak ve hře si nejde nijak nastavit, aby ti mobil zazvonil třeba za hodinu... Pokud se pletu, tak mě opravte, zatím to musím vše řešit tak, že každou hodinu složitě nastavuju budík na telefonu v reálu. Nicméně kdyby aspoň přišla ta SMS a oznámila, že kokain je připraven k vyzvednutí, bylo by to super, občas to je totiž i mírně nepřesné to vyzvedávání, že musí člověk čekat cca 1 hodinu a 3 minuty, aby mu to dalo vlastně plnou várku.
GaMbRinus
GaMbRinus Legendární hráč Level 55 21.5.2020 22:27
Dal bych větší plochu na event Siege
Dal bych větší plochu na event Siege
xxxsksJH
xxxsksJH Level 155 22.5.2020 20:27
Tento text je zobrazen pouze pro administrátory
1... 2228 2229 2230 2231 2232... 2544