Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

NávrhyNávrhy na SA-MP

1... 2225 2226 2227 2228 2229... 2543
Crepi
Crepi Zkušený hráč Level 41 11.5.2020 20:28
Přidat možnost si vsadit max 2000$ na hráče v eventu. Hráč bude moc použít příkaz /vsadit [castka] Hráč na kterého chcete vsadit musí být na eventu a musí event vyhrát. Lze vsázet i na sebe. Výhra je 10. násobná částka, kterou jste vložili + bonus od hráčů co sázky na jiné hráče, prohráli. Z prohraných sázek se dělí částka všem vyhraným
Přidat možnost si vsadit max 2000$ na hráče v eventu.

Hráč bude moc použít příkaz /vsadit [id] [castka]
Hráč na kterého chcete vsadit musí být na eventu a musí event vyhrát. Lze vsázet i na sebe.

Výhra je 10. násobná částka, kterou jste vložili + bonus od hráčů co sázky na jiné hráče, prohráli.

Z prohraných sázek se dělí částka všem vyhraným
Pomůžu, ochráním všechny, kterým je to potřeba. Pomůžu s vašimi problémy.
AIRMAC
AIRMAC Level 40 11.5.2020 20:57
Crepi, je fajn, že dáváš spousta nápadů sem na forum, ale někdy by bylo dobré si promyslet, co je vůbec možné na server přidat a hlavně, aby to bylo užitečné a dalo by se to běžně používat. Několik stránek je již zaplněných tvými nápady. To je sice hezké, ale byl bych rád, kdyby sis do příště rozmyslel ve hře, jak by to tak fungovalo a pak ten návrh až podal. Děkuji :)
Crepi, je fajn, že dáváš spousta nápadů sem na forum, ale někdy by bylo dobré si promyslet, co je vůbec možné na server přidat a hlavně, aby to bylo užitečné[/b] a dalo by se to [b]běžně používat. Několik stránek je již zaplněných tvými nápady. To je sice hezké, ale byl bych rád, kdyby sis do příště rozmyslel ve hře, jak by to tak fungovalo a pak ten návrh až podal. Děkuji :)
Dobrý den šéfe :D
Crepi
Crepi Zkušený hráč Level 41 11.5.2020 21:15
Nápady nejsou od toho aby na 100% fungovali. Nápad je inspirace pro NiCe, protože vymyslet dobrý updaty sám musí být těžký. Jak víš na wtls jde spoustu věcí, jestli jde nebo ne nemůže každý vědět, to by potom byl každý z nás developer. Nápad musí být dobře zpracovaný a mít hlavu a patu což mé nápady mají. Nic není nemožné až snad udělat z hráče ponorku :D A vůbec se neboj já si vše vždy promýšlím jak by to mohlo jít, ale nejsem coder ani programer v enginu na kterém běží samp takže... tak
Nápady nejsou od toho aby na 100% fungovali. Nápad je inspirace pro NiCe, protože vymyslet dobrý updaty sám musí být těžký. Jak víš na wtls jde spoustu věcí, jestli jde nebo ne nemůže každý vědět, to by potom byl každý z nás developer. Nápad musí být dobře zpracovaný a mít hlavu a patu což mé nápady mají. Nic není nemožné až snad udělat z hráče ponorku :D

A vůbec se neboj já si vše vždy promýšlím jak by to mohlo jít, ale nejsem coder ani programer v enginu na kterém běží samp takže... tak
Pomůžu, ochráním všechny, kterým je to potřeba. Pomůžu s vašimi problémy.
Wolffiik
Wolffiik Legendární hráč Level 41 12.5.2020 00:07
Ahoj , vim je to možná zložité ale o co tak udělat Baseball ?
Ahoj , vim je to možná zložité ale o co tak udělat Baseball ?
Wolffiik
supakxd
supakxd Zločinec Level 50 12.5.2020 00:13
Dostal som taky napad ze by sa na server mohli pridat liehovary a kupovanie tych liehovarov by fungovalo ako pri skladoch ze 1 sklad mozu kupit viaceri hraci tak by ten liehovar kupili viaceri hraci a mohli by byt aj upgrady ako u skladov a fungovalo by to tak ze by ste si kupili liehovar a kupili by ste si suroviny na vyrobu alkoholu a mohli by ste si potom vybrat aky druh alkoholu by ste chceli vyrabat napr vodku alebo rum a rozne druhy by potrebovali rozne mnozstva surovin a potom by v tom liehovare boli zamestnanci a zacal by sa vyrabat a vy by ste mohli zatial robit ine cinnosti a potom ho predat a ked by dosli suroviny tak by sa prestal produkovata museli by ste dokupit dalsie suroviny a tiez by ste mohli pridat na server pestovanie tabaku
Dostal som taky napad ze by sa na server mohli pridat liehovary a kupovanie tych liehovarov by fungovalo ako pri skladoch ze 1 sklad mozu kupit viaceri hraci tak by ten liehovar kupili viaceri hraci a mohli by byt aj upgrady ako u skladov
a fungovalo by to tak ze by ste si kupili liehovar a kupili by ste si suroviny na vyrobu alkoholu a mohli by ste si potom vybrat aky druh alkoholu by ste chceli vyrabat napr vodku alebo rum a rozne druhy by potrebovali rozne mnozstva surovin a potom by v tom liehovare boli zamestnanci a zacal by sa vyrabat a vy by ste mohli zatial robit ine cinnosti a potom ho predat a ked by dosli suroviny tak by sa prestal produkovata museli by ste dokupit dalsie suroviny a tiez by ste mohli pridat na server pestovanie tabaku
...
Fanda013
Fanda013 Veterán Level 122 12.5.2020 16:44
Přidat zvýšení autoeroticar prodejní cenu místo nynějších 50M na aspoň 100M Přeci jen, jsou i dražší věci, a jsem zklamán, že je nemohu dát na autoeroticar.
Přidat zvýšení autoeroticar prodejní cenu místo nynějších 50M na aspoň 100M
Přeci jen, jsou i dražší věci, a jsem zklamán, že je nemohu dát na autoeroticar.

Ͳҽղ Šքąէղҽʝ
gumballko
gumballko Ranař Level 43 12.5.2020 17:25
Pridať a robiť misie od OG Loca,Misiu by ste spustili pri Burger Shot v Marina
Pridať a robiť misie od OG Loca,Misiu by ste spustili pri Burger Shot v Marina
Rowex
Rowex Legendární hráč Level 82 12.5.2020 17:57
Jestli to jde , tak přidat , pokud nějakému hráči spadne hra při heistu , tak aby se heist nezrušil , protože už se mi několkrát stalo , že mi to při heistu spadlo a musel jsem to buď dělat znovu , nebo když jsem byl Leader , tak se mi dal coldown a nedaly se mi peníze.
Jestli to jde , tak přidat , pokud nějakému hráči spadne hra při heistu , tak aby se heist nezrušil , protože už se mi několkrát stalo , že mi to při heistu spadlo a musel jsem to buď dělat znovu , nebo když jsem byl Leader , tak se mi dal coldown a nedaly se mi peníze.
Prajm
Prajm Level 97 12.5.2020 18:31
- V chatu se ukazuje, když se přihlásí někdo z mých přátel, u toho by se mohlo zobrazovat i ID. - U hotelu v Pirates in Men's Pants změnit místo pro splnění přípravných misí a heistů na místo, na kterém jsem na screenu.
- V chatu se ukazuje, když se přihlásí někdo z mých přátel, u toho by se mohlo zobrazovat i ID.

- U hotelu v Pirates in Men's Pants změnit místo pro splnění přípravných misí a heistů na místo, na kterém jsem na screenu.
Wexik
Wexik Legendární hráč Level 109 12.5.2020 18:40
- Přidat možnost si v Los Santos Customs a Michelle's Garage doplnit bodce na policejní Cheetach popřípadě aj jiná vozidla která bodce již obsahují.. - Doplnit do /levely informace o tom že např. na stránce www.warstock-cache-and-carry.com jde od levelu 30 zakoupit tank, hydra, založit org. atd.. atd... - Přesunout veškerou interakci s org. jako např. vylepšení vozidel, nastavení postu, založení org. atd.. na stránku www.securoserv.com podobně jako je tomu např. s kongresem.. - Přidat nástražné pasti do /shop, /rpshop a náhodných balíčků.. - Do nastavení postu ředitele přidat možnost nakupovat či prodlužovat kanceláře..
- Přidat možnost si v Los Santos Customs a Michelle's Garage doplnit bodce na policejní Cheetach popřípadě aj jiná vozidla která bodce již obsahují..

- Doplnit do /levely informace o tom že např. na stránce www.warstock-cache-and-carry.com jde od levelu 30 zakoupit tank, hydra, založit org. atd.. atd...

- Přesunout veškerou interakci s org. jako např. vylepšení vozidel, nastavení postu, založení org. atd.. na stránku www.securoserv.com podobně jako je tomu např. s kongresem..

- Přidat nástražné pasti do /shop, /rpshop a náhodných balíčků..

- Do nastavení postu ředitele přidat možnost nakupovat či prodlužovat kanceláře..
1... 2225 2226 2227 2228 2229... 2543