Chci nahlásit Carodeje za bezduvodny kick !! Dal Hajasovi kick s důvodem : F viz. screen shot : http://imageshack.us/photo/my-images/710/samp219d.png/ .. Hajasovi trvalo asi 2 minuty než splnil achievement vydržet 30 minut s 6 hvězdičkama .. bohužel nesplnil ho kvůli bezdůvodnému kicku .. Doufám že pro hráče bude něaký trest : http://imageshack.us/photo/my-images/189/samp220j.png/ .. Děkuju za vyjádření
Chci nahlásit Carodeje za bezduvodny kick !! Dal Hajasovi kick s důvodem : F viz. screen shot : imageshack.us/photo/my-images/710/samp219d.png/ .. Hajasovi trvalo asi 2 minuty než splnil achievement vydržet 30 minut s 6 hvězdičkama .. bohužel nesplnil ho kvůli bezdůvodnému kicku .. Doufám že pro hráče bude něaký trest : imageshack.us/photo/my-images/189/samp220j.png/ .. Děkuju za vyjádření
Na GTA-MULTIPLAYER.CZ hraji od: 30.7 2011 Můj nick na WtLS:SmaziK.
Omg... Psal jsem potom do /ad duvod "f" duvod je falesny kick sem se preklepl .. Kdybych chtel dat nesmyslny hlasovani,tak asi potom nespamuju do /ad text "Preklepl jsem se ma tam byt falesny kick!!!" ne ?? Admini podivejte se do logu ze nelzu...
Omg... Psal jsem potom do /ad duvod "f" duvod je falesny kick sem se preklepl .. Kdybych chtel dat nesmyslny hlasovani,tak asi potom nespamuju do /ad text "Preklepl jsem se ma tam byt falesny kick!!!" ne ?? Admini podivejte se do logu ze nelzu...
mna oklamal s hunterom .. povedal že ma brnko 42 a že chce 150k poslal som 150k nasadol a hunter brnko nemal ale mal 83 poskodenie ked som mu napisal ze ma oklamal mi odpisal "xDDDDD" potom som mu napisal nech mi aspon 70k vrati ale neozval sa
mna oklamal s hunterom .. povedal že ma brnko 42 a že chce 150k poslal som 150k nasadol a hunter brnko nemal ale mal 83 poskodenie ked som mu napisal ze ma oklamal mi odpisal "xDDDDD" potom som mu napisal nech mi aspon 70k vrati ale neozval sa
Založ si nový topic, copak nevidíš, že se tu řeší něco jiného ?
Založ si nový topic, copak nevidíš, že se tu řeší něco jiného ?
Z mého pohledu to vidím jako pomstu za umlčení, viz :
Následně nato bylo založené hlasování :
A pokud jsi chtěl hlasování odvolat, měl jsi napsat adminům, jseš tady myslím dost dlouho nato, aby jsi věděl co a jak chodí. Rozhodně bych v případě chybně založeného hlasování nepsal věci jako toto :
Za mě ? návrh na zablokování hlasování, nicméně konečný vyjádření je na někom z adminů přímo.
Do té doby LOCK
Z mého pohledu to vidím jako pomstu za umlčení, viz :
[18:34:31] Hráč [n1]Hajas zahájil hlasování o umlčení hráče Carodej_ze_zeme_Oz: VULGAR
Následně nato bylo založené hlasování :
[18:36:19] Hráč Carodej_ze_zeme_Oz zahájil hlasování o vyhození hráče [n1]Hajas: F
A pokud jsi chtěl hlasování odvolat, měl jsi napsat adminům, jseš tady myslím dost dlouho nato, aby jsi věděl co a jak chodí. Rozhodně bych v případě chybně založeného hlasování nepsal věci jako toto :
[18:36:37] (PM) Carodej_ze_zeme_Oz napsal .Sparco: sparco dej /ano pls :Dt