Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

Rekordni pocet hracu

1 2 3 4 5... 42
niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 340 22.4.2012 12:45
Dnes jsme zlomili rekord poctu hracu na nasich serverech! Ve 12:29 hralo na nasich serverech presne 190 hracu. San Andreas Multiplayer (cesky server): 138 hracu San Andreas Multiplayer (anglicky server): 43 hracu Vice City Multiplayer: 7 hracu IV-Multiplayer: 2 hraci Je jen otazkou casu, nez tento rekord opet prekoname, protoze anglicky server se zacina pekne rozjizdet. Vzhledem k tomu, ze od spusteni uplynulo pouze 20 dnu a na serveru uz bylo online okolo 50 hracu je videt, ze nas herni server WTLS ma ohromny uspech i v konkurenci se zahranicnimi servery! Dekujeme vsem hracum, kteri nam dnes pomohli prekonat tento rekord.
Dnes jsme zlomili rekord poctu hracu na nasich serverech! Ve 12:29 hralo na nasich serverech presne 190 hracu.

San Andreas Multiplayer (cesky server): 138 hracu
San Andreas Multiplayer (anglicky server): 43 hracu
Vice City Multiplayer: 7 hracu
IV-Multiplayer: 2 hraci

Je jen otazkou casu, nez tento rekord opet prekoname, protoze anglicky server se zacina pekne rozjizdet. Vzhledem k tomu, ze od spusteni uplynulo pouze 20 dnu a na serveru uz bylo online okolo 50 hracu je videt, ze nas herni server WTLS ma ohromny uspech i v konkurenci se zahranicnimi servery!

Dekujeme vsem hracum, kteri nam dnes pomohli prekonat tento rekord.
Dejf
Dejf Level 78 22.4.2012 12:51
Tak uvidíme večer, to bude podle mě číslo ještě vyšší.
Tak uvidíme večer, to bude podle mě číslo ještě vyšší.
Čeština je freeware, ne opensource!
Maark
Maark Legendární hráč Level 66 22.4.2012 13:03
Je pravda, že ENG WTLS se strašně rychle rozrůstá. Je až neuvěřitelné, že za tak krátkou chvíly, už je tam kolem 40ti hráčů. Je vidět, že WTLS je mod s opravdu vysokou kvalitou.
Je pravda, že ENG WTLS se strašně rychle rozrůstá. Je až neuvěřitelné, že za tak krátkou chvíly, už je tam kolem 40ti hráčů. Je vidět, že WTLS je mod s opravdu vysokou kvalitou.
Stener
Stener Legendární hráč Level 156 22.4.2012 13:06
Taky je dnes neděle a to hraje na serverech více hráčů než obvykle nebo přes týden. Ale jak psal Nice tohle číslo se bude rychle zvedat.
Taky je dnes neděle a to hraje na serverech více hráčů než obvykle nebo přes týden. Ale jak psal Nice tohle číslo se bude rychle zvedat.
Scorpion
Scorpion Level 80 22.4.2012 13:08
Myslím, že za chvilku bude na anglickém WtLS stejně hráčů jako na českém.
Myslím, že za chvilku bude na anglickém WtLS stejně hráčů jako na českém.
Dejf
Dejf Level 78 22.4.2012 13:14
Podle mě jich bude víc. ČR = 10 milionů, když to porovnáš se zbytkem světa... Na WtLS jsou věci, který jinde nenajdeš, například kulec, basket a moje veleoblíbené QUB3D.
Podle mě jich bude víc. ČR = 10 milionů, když to porovnáš se zbytkem světa... Na WtLS jsou věci, který jinde nenajdeš, například kulec, basket a moje veleoblíbené QUB3D.
PPP9876
PPP9876 Poctivý Občan Level 33 22.4.2012 13:56
Hm... Pěkný... Ale ruskej server asi v plánu nemáš, co? To bys měl rekordy pořád... :D
Hm... Pěkný... Ale ruskej server asi v plánu nemáš, co? To bys měl rekordy pořád... :D
Máme
rOxmaN
rOxmaN Don Level 170 22.4.2012 13:58
Gratulace..
Gratulace..
Dejf
Dejf Level 78 22.4.2012 14:22
Ruskej ani se neptej xD Jeden nejmenovaný... 10 serverů o 800 slotech. To musí bejt maso xD
Ruskej ani se neptej xD Jeden nejmenovaný... 10 serverů o 800 slotech. To musí bejt maso xD
Dores
Dores Majitel filmového studia Level 94 22.4.2012 14:53
Dejf nj mať na svojich serveroch cez 6,000 hráčov naraz :D
Dejf nj mať na svojich serveroch cez 6,000 hráčov naraz :D
1 2 3 4 5... 42
Toto téma bylo zamknuto kvůli neaktivitě.