Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

NávrhyNávrhy na FiveM

1... 114 115 116 117 118
AdamONE
AdamONE Level 107 23.4.2025 12:59
Povolit vzajemne zabijeni i na zone s kuryrem/taskou s penezi
Povolit vzajemne zabijeni i na zone s kuryrem/taskou s penezi
VALIIIS VALIIIS 23.4.2025 14:21
s tím souhlasim
s tím souhlasim
Strixelen
Strixelen Level 7 23.4.2025 15:02
Myslim že by se do Fivem hodili nějaký drogy navíc a vylepšená výroba. 1. Kokain by se vyráběl z lístky coca které by se daly koupit nebo pěstovat v budově která by mohla být velká střední či malá mohly byste si tam koupit zaměstnance a vylepšení aby se produkovalo větší množství a zaměstnanci by mohly převážet automaticky surovinu do výrobny. 2. Meth dalo by se to udělat uplně to samé ale místo pěstírny by se změnily na chemické Laboratoře či sklady 3. Marihuana by se dala sušit 4.Nové drogy Heroin, Morfin, Amfetamin , dalo by se i alkohol nebo tabák na 5.Alkohol tabák dělání alkoholu dala by se využít vinárna a tabák by se dalo dělat na farmě kde je práce farmáře 6.Morfin by mohl mít budovu stejnou jako Heroin že byste si mohly zvolit zda chcete dělat Heroin nebo Morfin a mohly byste to dělat i legálně že byste mohly převážet Morfin do Armády, Nemocnice, Lékárny Ale na to aby jste mohli dělat legálně Morfin byste potřebovaly 50 zk u doktora a licenci ale budete dostávat peníze navíc. 7.Heroin by se dal udělat podobně jako kokain ale s mákem 8. Amfetamin by se dal udělat podobně jako Meth 9.Sklad na drogy Mohl by se udělat sklad který by mohl být určen pro drogy a jejich automatické skladování do nich sklad by měl kapacitu a mohly byste si ho vylepšit pro větší prostor a k tomu by byli zase tři velikosti skladu. mohl by stát malý by měl 1 tisíc střední zas 1,5 tisíce a velký 2 tisíce maximum a hráč by si mohl normálně vybírat drogy do inventáře a sklad by byl zase prázdný.
Myslim že by se do Fivem hodili nějaký drogy navíc a vylepšená výroba.
1. Kokain by se vyráběl z lístky coca které by se daly koupit nebo pěstovat v budově která by mohla být velká střední či malá mohly byste si tam koupit zaměstnance a vylepšení aby se produkovalo větší množství a zaměstnanci by mohly převážet automaticky surovinu do výrobny.

2. Meth dalo by se to udělat uplně to samé ale místo pěstírny by se změnily na chemické Laboratoře či sklady

3. Marihuana by se dala sušit

4.Nové drogy Heroin, Morfin, Amfetamin , dalo by se i alkohol nebo tabák na

5.Alkohol tabák dělání alkoholu dala by se využít vinárna a tabák by se dalo dělat na farmě kde je práce farmáře

6.Morfin by mohl mít budovu stejnou jako Heroin že byste si mohly zvolit zda chcete dělat Heroin nebo Morfin a mohly byste to dělat i legálně že byste mohly převážet Morfin do Armády, Nemocnice, Lékárny
Ale na to aby jste mohli dělat legálně Morfin byste potřebovaly 50 zk u doktora a licenci ale budete dostávat peníze navíc.

7.Heroin by se dal udělat podobně jako kokain ale s mákem

8. Amfetamin by se dal udělat podobně jako Meth

9.Sklad na drogy
Mohl by se udělat sklad který by mohl být určen pro drogy a jejich automatické skladování do nich sklad by měl kapacitu a mohly byste si ho vylepšit pro větší prostor a k tomu by byli zase tři velikosti skladu. mohl by stát malý by měl 1 tisíc střední zas 1,5 tisíce a velký 2 tisíce maximum a hráč by si mohl normálně vybírat
drogy do inventáře a sklad by byl zase prázdný.
Shifty
Shifty Legendární hráč Level 42 24.4.2025 10:11
Přidat do obchodů deodorant, který by mohl částečně zkrouhnout ušpiněnost. Použil by se stejně jako Deludamol apod..
Přidat do obchodů deodorant, který by mohl částečně zkrouhnout ušpiněnost. Použil by se stejně jako Deludamol apod..
H2SO4
H2SO4 Level 47 24.4.2025 18:50
- Přidat možnost k tuningu - zakoupit distanční podložky pod kola (rozšíření) z důvodu toho aby lidé mohli více využívat bodykity které jsou na některých vozech k zakoupení ale kola jsou utopená a auta jsou následně ošklivá když na nich je bodykit. Existuje "menu" ze kterého by se dalo inspirovat jak to udělat (VStancer).
- Přidat možnost k tuningu - zakoupit distanční podložky pod kola (rozšíření) z důvodu toho aby lidé mohli více využívat bodykity které jsou na některých vozech k zakoupení ale kola jsou utopená a auta jsou následně ošklivá když na nich je bodykit. Existuje "menu" ze kterého by se dalo inspirovat jak to udělat (VStancer).
CorkaCZ
CorkaCZ Zlodějíček Level 8 25.4.2025 10:07
Ahoj, již jsem to řešil s niCe po chatu ve hře, ale slíbil jsem, že to napíšu i sem, aby na to nezapomněl 😂 Téma jsou sklepní kóje, velká pochvala za přidání dalších ❤️ Ačkoliv vím, že nynější systém oznamování začátku sklepních kojí má nějaký smysl, mozna bych to zjednodušil a původně jsem myslel vytvořit příkaz např. /Sklepní kóje kde by byl seznam kojí, jaké a za jak dlouho začínají. Prý to systémově moc nejde, tak niCe vznesl nápad, že by mohla být sklepní kóje přidána do navigace a navigace by mě automaticky navigoval ke koji, která začíná nejdříve. Díky !
Ahoj, již jsem to řešil s niCe po chatu ve hře, ale slíbil jsem, že to napíšu i sem, aby na to nezapomněl 😂
Téma jsou sklepní kóje, velká pochvala za přidání dalších ❤️
Ačkoliv vím, že nynější systém oznamování začátku sklepních kojí má nějaký smysl, mozna bych to zjednodušil a původně jsem myslel vytvořit příkaz např. /Sklepní kóje kde by byl seznam kojí, jaké a za jak dlouho začínají. Prý to systémově moc nejde, tak niCe vznesl nápad, že by mohla být sklepní kóje přidána do navigace a navigace by mě automaticky navigoval ke koji, která začíná nejdříve.

Díky !
༼ つ ◕_◕ ༽つ
CorkaCZ
CorkaCZ Zlodějíček Level 8 25.4.2025 10:09
Ještě bych chtěl možnost dokoupit nitro k hybridním vozům, například vůz Hachura R. Motor přeci má, bez jitra jo to dělá pomalejší a méně hodnotnější. Věřím, že by to problém nebyl. Když jsme u toho tuningu, proč nejde změnit tón klaksonů případně i na znělku? Všiml jsem si, že to některá auta mají, některé ne.
Ještě bych chtěl možnost dokoupit nitro k hybridním vozům, například vůz Hachura R. Motor přeci má, bez jitra jo to dělá pomalejší a méně hodnotnější. Věřím, že by to problém nebyl. Když jsme u toho tuningu, proč nejde změnit tón klaksonů případně i na znělku? Všiml jsem si, že to některá auta mají, některé ne.
༼ つ ◕_◕ ༽つ
CorkaCZ
CorkaCZ Zlodějíček Level 8 25.4.2025 10:20
A za 3 tu mám návrh pro vylepšení jobu pilota. Každý ví, že pilota nikdo prakticky nedělá, malá odměna za velkou odlétnou vzdálenost a prakticky velmi nebezpečné, checkpointu na noviny jsou příliš nízko a přímo v los Santos mezi mrakodrapy. Navrhoval bych vylepšení pilota na více možností a to přidat vyhlídkové lety vrtulníkem, vyhlídkový let by však řídil hráč, letělo by se na určité checkpointy všude po mapě a dle vzdálenosti a počtu hráčů v Heli - max 3 přísedící + pilot se vypočítá odměna. Další návrh je na rozšíření jobu pilota o linkový let, určitě typem letadla, které se pro to hodí (např. Shamal) ať se taky využije tento typ letadla k něčemu produktivnímu. Letělo by se z Los Santos Airport do Grand Senora Desert Airport. Bohužel GTA V nedisponuje větším množstvím letišť které se dají využít pro přistání větších letadel. K Desert Airport by mohl být přidán Caio Perico - není problém se tam se shamalem otočit a přistát a zase vzletět. Odměna by byla nejspíše vázaná. Prostě pro lidi, kteří raději lítají větším letadlem sem a tam 😂 já bych to dělal pořád.
A za 3 tu mám návrh pro vylepšení jobu pilota.
Každý ví, že pilota nikdo prakticky nedělá, malá odměna za velkou odlétnou vzdálenost a prakticky velmi nebezpečné, checkpointu na noviny jsou příliš nízko a přímo v los Santos mezi mrakodrapy.
Navrhoval bych vylepšení pilota na více možností a to přidat vyhlídkové lety vrtulníkem, vyhlídkový let by však řídil hráč, letělo by se na určité checkpointy všude po mapě a dle vzdálenosti a počtu hráčů v Heli - max 3 přísedící + pilot se vypočítá odměna.

Další návrh je na rozšíření jobu pilota o linkový let, určitě typem letadla, které se pro to hodí (např. Shamal) ať se taky využije tento typ letadla k něčemu produktivnímu. Letělo by se z Los Santos Airport do Grand Senora Desert Airport. Bohužel GTA V nedisponuje větším množstvím letišť které se dají využít pro přistání větších letadel. K Desert Airport by mohl být přidán Caio Perico - není problém se tam se shamalem otočit a přistát a zase vzletět. Odměna by byla nejspíše vázaná. Prostě pro lidi, kteří raději lítají větším letadlem sem a tam 😂 já bych to dělal pořád.
༼ つ ◕_◕ ༽つ
H2SO4 H2SO4 25.4.2025 20:15
Souhlasim, zároveň by se dalo pro job pilota přidat i možnost létat “cargo” (pilot nákladního letadla) - dalo by se využít na přistávání (místo vykládky) i letadlová loď (přepravoval by se třeba vojenský materiál např letadlem Titan), Mckenzie Airfield v Grapeseedu nebo Cayo Perico.
Souhlasim, zároveň by se dalo pro job pilota přidat i možnost létat “cargo” (pilot nákladního letadla) - dalo by se využít na přistávání (místo vykládky) i letadlová loď (přepravoval by se třeba vojenský materiál např letadlem Titan), Mckenzie Airfield v Grapeseedu nebo Cayo Perico.
1... 114 115 116 117 118