Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

NávrhyNávrhy na FiveM

1... 39 40 41 42 43... 121
GiveeviG
GiveeviG Level 83 28.5.2023 18:27
Ahoj nevím jestli už to tady bylo ale mohlo by se přidat jak jsou bonusové kupony co ti přidají nějaké % k odměně za splnenou práci či bonus na XP jako je na sampu
Ahoj nevím jestli už to tady bylo ale mohlo by se přidat jak jsou bonusové kupony co ti přidají nějaké % k odměně za splnenou práci či bonus na XP jako je na sampu
Mimo12
Mimo12 Kameraman Level 68 29.5.2023 14:34
pridat prikaz /flip ako je to na sampe
pridat prikaz /flip ako je to na sampe
Lammi Lammi 29.5.2023 16:28
za mě zbytečné , na SAMP to máš kvůli tomu aby ti neshořelo auto, ale tu se v pohodě přetočíš sám
za mě zbytečné , na SAMP to máš kvůli tomu aby ti neshořelo auto, ale tu se v pohodě přetočíš sám
Shifty
Shifty Pomocník Legendární hráč Level 43 29.5.2023 22:46
- Ahoj, přicházím s návrhem předělat event Deal Breaker tak aby team s brokovnicemi začínal nahoře a tým s auty začínal dole. Na SAMP je to tuším stejně. Myslím, že by to udělalo ten event zábavnější a hlavně vyrovnanější protože v aktuálním stavu event probíhá tak, že se auta zakempí uprostřed horního patra tak aby na ně nikdo s brokovnicí nemohl dostřelit a hlídají si ty 3 vchody nahoru. Na tom eventu jsem byl již hodněkrát a ještě nikdy jsem neviděl, že by vyhrál team s brokovnicemi, spousta hráčů považuje event za prohraný když se spawnou dole. Kdyby to bylo tak jak jsem navrhl tak si myslím, že by obě strany měli podobnou šanci, ti co jsou nahoře sice mohou jediný vjezd pro auta campit (tak to je i na samp) ale zase auta mohou vyjet nahoru mnohem rychleji než když to někdo peekne pěšky. Taky si myslím, že by se využilo více to parkoviště protože by ti s brokovnicemi chodili z patra do patra a hledali ty auta, které by zase hledali je. Děkuji za přečtení. Jestliže by byla tato změna příliš drastická, napadlo mě ještě zkusit dát týmu s brokovnicí jinou, např tu Utočnou (Assault) Shotgunu - Přidat příkaz /vezni - Přidat do /shop možnost snížení psych. stavu a propuštění z vězení.
- Ahoj, přicházím s návrhem předělat event Deal Breaker tak aby team s brokovnicemi začínal nahoře a tým s auty začínal dole. Na SAMP je to tuším stejně. Myslím, že by to udělalo ten event zábavnější a hlavně vyrovnanější protože v aktuálním stavu event probíhá tak, že se auta zakempí uprostřed horního patra tak aby na ně nikdo s brokovnicí nemohl dostřelit a hlídají si ty 3 vchody nahoru. Na tom eventu jsem byl již hodněkrát a ještě nikdy jsem neviděl, že by vyhrál team s brokovnicemi, spousta hráčů považuje event za prohraný když se spawnou dole.

Kdyby to bylo tak jak jsem navrhl tak si myslím, že by obě strany měli podobnou šanci, ti co jsou nahoře sice mohou jediný vjezd pro auta campit (tak to je i na samp) ale zase auta mohou vyjet nahoru mnohem rychleji než když to někdo peekne pěšky. Taky si myslím, že by se využilo více to parkoviště protože by ti s brokovnicemi chodili z patra do patra a hledali ty auta, které by zase hledali je. Děkuji za přečtení.
Jestliže by byla tato změna příliš drastická, napadlo mě ještě zkusit dát týmu s brokovnicí jinou, např tu Utočnou (Assault) Shotgunu

- Přidat příkaz /vezni

- Přidat do /shop možnost snížení psych. stavu a propuštění z vězení.
ImEnde
ImEnde Vandal Level 127 30.5.2023 02:43
V /savedvehicles by mohlo ukazovať aj číslo prepadnutých apartmánov. Mám viacero áut ktoré mám vo viacerých apartmánoch a po ich prepadnutí už žiaľ neviem ktoré autá sú kde.
V /savedvehicles by mohlo ukazovať aj číslo prepadnutých apartmánov. Mám viacero áut ktoré mám vo viacerých apartmánoch a po ich prepadnutí už žiaľ neviem ktoré autá sú kde.
Amas Amas Administrátor 30.5.2023 08:52
Ono je to jedno, když koupíš jakoukoliv garáž nebo dům, auta se tam přesunout automaticky. Minimálně by to tak mělo být.
Ono je to jedno, když koupíš jakoukoliv garáž nebo dům, auta se tam přesunout automaticky. Minimálně by to tak mělo být.
Shifty
Shifty Pomocník Legendární hráč Level 43 30.5.2023 14:52
Přidat do /gps Kanceláře a tak stejně jako cíle u taxíka. Možnost zvolit si u taxikáře vlastní cíl.
Přidat do /gps Kanceláře a tak stejně jako cíle u taxíka.
Možnost zvolit si u taxikáře vlastní cíl.
Shreker420
Shreker420 Level 14 30.5.2023 14:55
Kedže je nastavené že policajti nemožu strielat na pachatela bez toho aby on začal strielat prvý čo je dost nefer lebo lahko ich zabiju navrhujem pridat do hry Policajný Paralizer Ktorý by mal predlženy dosah ako ten na officialnom GTA V Ktorý by vlasne na niejake 3 sekundy alebo 5 sekund Freezol pachatela Aby boli aj policajti chráneni v Amerike je to bežná vec
Kedže je nastavené že policajti nemožu strielat na pachatela bez toho aby on začal strielat prvý čo je dost nefer lebo lahko ich zabiju navrhujem pridat do hry Policajný Paralizer Ktorý by mal predlženy dosah ako ten na officialnom GTA V Ktorý by vlasne na niejake 3 sekundy alebo 5 sekund Freezol pachatela Aby boli aj policajti chráneni v Amerike je to bežná vec
Vrabi
Vrabi Legendární hráč Level 66 31.5.2023 09:34
Pozměnit "vozidlo gangu", protože jako odměna za 500 zk je k smíchu. Přidává 5RP/území, což je zanedbatelný, je to popelnice na kolech, která nemá neprůstřelné pneumatiky, brnění ani žádný bonus, který by hráče nějak odměnil nebo mu pomohl
Pozměnit "vozidlo gangu", protože jako odměna za 500 zk je k smíchu. Přidává 5RP/území, což je zanedbatelný, je to popelnice na kolech, která nemá neprůstřelné pneumatiky, brnění ani žádný bonus, který by hráče nějak odměnil nebo mu pomohl
Shifty
Shifty Pomocník Legendární hráč Level 43 31.5.2023 11:18
- Napadlo mě přidat do okolí Grapeseed a Paleto Bay trsy Marihuany v přírodě tak jako na SAMP. K tomu přidat i nové achievementy a funkci, že čím více zkušeností s tím sbíráním tak tím více se bude sbírat. - Přidat Taktickou Pušku [weapon_tacticalrifle] je to jedna z novějších zbraní v Onlinu.
- Napadlo mě přidat do okolí Grapeseed a Paleto Bay trsy Marihuany v přírodě tak jako na SAMP.
K tomu přidat i nové achievementy a funkci, že čím více zkušeností s tím sbíráním tak tím více se bude sbírat.

- Přidat Taktickou Pušku [weapon_tacticalrifle] je to jedna z novějších zbraní v Onlinu.
Shifty Shifty Pomocník 31.5.2023 13:23
Co se týče sbírání marihuany tak by se také mohla dát na Cayo Perico aby tam bylo nějaká aktivita.
Co se týče sbírání marihuany tak by se také mohla dát na Cayo Perico aby tam bylo nějaká aktivita.
frosticek
frosticek n00b Level 7 1.6.2023 16:23
Custom rádio? Hráči by mohli mať možnosť vybrat si rôzne pesničky v custom rádiu. Mohli by pustit svoje obľúbené pesničky a počúvať ich počas hrania. Toto custom rádio by prinieslo ešte väčšiu interakciu do hry Rádio by sa stalo viac ako len hudobným prehrávačom a poskytlo by hráčom viac možností ako si užívat hru.
Custom rádio?

Hráči by mohli mať možnosť vybrat si rôzne pesničky v custom rádiu. Mohli by pustit svoje obľúbené pesničky a počúvať ich počas hrania. Toto custom rádio by prinieslo ešte väčšiu interakciu do hry Rádio by sa stalo viac ako len hudobným prehrávačom a poskytlo by hráčom viac možností ako si užívat hru.:D
frostik
vikin1231
vikin1231 Nikdo Vyjímečný Level 49 3.6.2023 01:20
- Přidat zpátky rollování na zemi (držení RMB + Mezerník) na event Every Bullet Counts. Přijde mi to škoda, že nemůžeme využít plný potenciál GTA 5 combat movementu... Skákání chápu ale rollování ne Takhle tam všichni stojíme jak tvrdé Y a nemůžeme se nijak vyhnout
- Přidat zpátky rollování na zemi (držení RMB + Mezerník) na event Every Bullet Counts. Přijde mi to škoda, že nemůžeme využít plný potenciál GTA 5 combat movementu... Skákání chápu ale rollování ne :/ Takhle tam všichni stojíme jak tvrdé Y a nemůžeme se nijak vyhnout :D
1... 39 40 41 42 43... 121