Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

NávrhyNávrhy na FiveM

1... 72 73 74 75 76... 119
Vostik
Vostik Zlodějíček Level 13 22.2.2024 08:40
1, Přidat více PD vozidel a taky i nějaké specialní PD vozidla za tokeny 2, Bonus třeba 25% k jobu když ho vykonáváš vlastním vozidlem. 3, Tuning kol a barev za tokeny na IZS atd vozidla.
1, Přidat více PD vozidel a taky i nějaké specialní PD vozidla za tokeny
2, Bonus třeba 25% k jobu když ho vykonáváš vlastním vozidlem.
3, Tuning kol a barev za tokeny na IZS atd vozidla.
Ten jeden tu
Octavius Octavius 22.2.2024 10:12
irelevantní návrh. akorát bas zníčil ekonomiku serveru.
irelevantní návrh. akorát bas zníčil ekonomiku serveru.
Leo24CZ
Leo24CZ Vandal Level 24 22.2.2024 10:35
Tento text je zobrazen pouze pro administrátory
Leo24
ArceusCzech
ArceusCzech Level 22 24.2.2024 02:50
Ahoj, na serveru mám rád event Every Bullet Counts jen mě vadí pouhé tři náboje, tak mě napadlo že po každém killu by se získal náboj zpět co vy na to?
Ahoj, na serveru mám rád event Every Bullet Counts jen mě vadí pouhé tři náboje, tak mě napadlo že po každém killu by se získal náboj zpět co vy na to?
majklfild
majklfild Nepořádník Level 19 24.2.2024 15:09
Rád bych uvítal vidět, kolik čeho vlastně kupujete a prodáváte když jde o drogy. Pokud beru od dealera, často nevím ani kolik. Jo, může to být prostě pevně stanovené, ale nový hráč nebo hráč co s tím nemá zkušenost prostě neví. Třeba jen přejmenovat kolonku "Koupit kokain" na "Koupit kokain (10g)" a to samé u nákupu marihuany nebo prodeji u Geralda.
Rád bych uvítal vidět, kolik čeho vlastně kupujete a prodáváte když jde o drogy. Pokud beru od dealera, často nevím ani kolik. Jo, může to být prostě pevně stanovené, ale nový hráč nebo hráč co s tím nemá zkušenost prostě neví. Třeba jen přejmenovat kolonku "Koupit kokain" na "Koupit kokain (10g)" a to samé u nákupu marihuany nebo prodeji u Geralda.
Gumitek Gumitek 29.2.2024 10:45
Pokud vím tak je to u kupování drog u dealera napsané.Což je vždy pouze 10g kokainu/marihuany.
Pokud vím tak je to u kupování drog u dealera napsané.Což je vždy pouze 10g kokainu/marihuany.
Kikush
Kikush Administrátor Nikdo Vyjímečný Level 145 24.2.2024 15:41
Do dalšího battlepassu přidat nějakou tu ženskou postavu.
Do dalšího battlepassu přidat nějakou tu ženskou postavu.
Wery
Wery Epický hráč Level 65 25.2.2024 12:07
Skopi
Skopi Podvodník Level 74 26.2.2024 09:37
Navhruji navrátit možnost zabíjení policistů bez postihu. Moc netuším, jak se aktuálně mají zločinci "bránit" zatčení. Do tuning dílny zajet a přelakovat se nejde (policista je poblíž), Lester zavolat nejde (to stejné a sakra drahé), hvězdiček na mapě není zas tolik, aby je člověk mohl neustále sbírat (třeba s pomalým autem). Při některých jobech je opravdu nemožné se těch hvězd efektivně zbavit. Například job lupiče, kde auto sotva jede, se stává velmi nudným, protože je hráč neustále zatčen. Nemyslím si, že by někomu vadilo umírání v jobu policie, do určité míry to k tomu patří a dá se tomu vyhnout - Na jobu (policisty) jsem udělal skoro 1500 zkušeností před změnou systému a nikdy jsem neměl větší problémy s umíráním. Myslím, že všichni jsou ok s tím, když se omezí bezdůvodné zabíjení policistů pro zábavu, jen protože je člověk chce zabíjet, ale při dělání jobů, vykrádání obchodů, dělání misí apod. dost často člověku nic jiného nezbývá, než policistu zastřelit. Také bych tady navrhl komentujícím, aby přestali přidávat komentáře pouze pro administrátory, jaký to má pak smysl, když se ostatní nemohou přidat k podpoření návrhu, doplnění, navrhnout změnu apod. Také se pak stává, že je tu kompletně totožný návrh víckrát, ale jeden z nich je jen pro administrátory.
Navhruji navrátit možnost zabíjení policistů bez postihu. Moc netuším, jak se aktuálně mají zločinci "bránit" zatčení. Do tuning dílny zajet a přelakovat se nejde (policista je poblíž), Lester zavolat nejde (to stejné a sakra drahé), hvězdiček na mapě není zas tolik, aby je člověk mohl neustále sbírat (třeba s pomalým autem). Při některých jobech je opravdu nemožné se těch hvězd efektivně zbavit. Například job lupiče, kde auto sotva jede, se stává velmi nudným, protože je hráč neustále zatčen. Nemyslím si, že by někomu vadilo umírání v jobu policie, do určité míry to k tomu patří a dá se tomu vyhnout - Na jobu (policisty) jsem udělal skoro 1500 zkušeností před změnou systému a nikdy jsem neměl větší problémy s umíráním.

Myslím, že všichni jsou ok s tím, když se omezí bezdůvodné zabíjení policistů pro zábavu, jen protože je člověk chce zabíjet, ale při dělání jobů, vykrádání obchodů, dělání misí apod. dost často člověku nic jiného nezbývá, než policistu zastřelit.

Také bych tady navrhl komentujícím, aby přestali přidávat komentáře pouze pro administrátory, jaký to má pak smysl, když se ostatní nemohou přidat k podpoření návrhu, doplnění, navrhnout změnu apod. Také se pak stává, že je tu kompletně totožný návrh víckrát, ale jeden z nich je jen pro administrátory.
Skopi [J&K]
PVBLX PVBLX 26.2.2024 14:19
Súhlasím. Vyzerá to, že sa pri tej zmene pozeralo iba na súboje medzi PD a "provokatérmi", ktorí si dajú WL aby ujíždeli, alebo zabíjali. Pri jobe hráč nemá žiaden super sport. Stačí si v prime time pozreť /jobs a je vidieť, že z 80 hráčov robí job vždy menej jak 10% (nerátam PD). Všetky joby, ktoré dávajú WL sú nehrateľné, a to už pred tou zmenou boli nevybalancové. Tiež sa asi zabudlo na to, že PD spolupracujú ako tým, zatiaľ čo kriminálníci idú vždy v jednom aute, z ktorého nemôžu vystúpiť lebo to zruší job.
Súhlasím. Vyzerá to, že sa pri tej zmene pozeralo iba na súboje medzi PD a "provokatérmi", ktorí si dajú WL aby ujíždeli, alebo zabíjali. Pri jobe hráč nemá žiaden super sport. Stačí si v prime time pozreť /jobs a je vidieť, že z 80 hráčov robí job vždy menej jak 10% (nerátam PD). Všetky joby, ktoré dávajú WL sú nehrateľné, a to už pred tou zmenou boli nevybalancové. Tiež sa asi zabudlo na to, že PD spolupracujú ako tým, zatiaľ čo kriminálníci idú vždy v jednom aute, z ktorého nemôžu vystúpiť lebo to zruší job.
hrnec06 hrnec06 26.2.2024 20:43
Souhlasím, aktuálně je kompletně nemožné na serveru ztratit hvězdy a hráč se nemá jak bránit. Předchozí systém byl lepší a za policistu šlo stále bez problémů hrát + pokud je policistů více, tak mají velkou výhodu oproti hledaným hráčům.
Souhlasím, aktuálně je kompletně nemožné na serveru ztratit hvězdy a hráč se nemá jak bránit. Předchozí systém byl lepší a za policistu šlo stále bez problémů hrát + pokud je policistů více, tak mají velkou výhodu oproti hledaným hráčům.
petrys petrys 26.2.2024 21:56
Souhlasím, vykrádání obchodů je teď téměř nemožné, pokud se po každém jednom obchodu nejedu zbavit WL.
Souhlasím, vykrádání obchodů je teď téměř nemožné, pokud se po každém jednom obchodu nejedu zbavit WL.
H2SO4 H2SO4 26.2.2024 22:12
Souhlasím, tak jak je to aktuálně nastavené je nemožné u jobů jako je lupič ujet policii... U vykrádání obchodů byla přestřelka s PD jediná cesta jak se WL zbavit, přesně jak popisuje Skopi.. V blízkosti PD není možné se jich zbavit žádným způsobem. Lidi co toho "zneužívali" jen aby si zastříleli a neustále tak zabíjeli policii bez důvodu (nevykradli obchod, nedělali job) jen přišli PD střílet, by měli být řešeni individuálně...
Souhlasím, tak jak je to aktuálně nastavené je nemožné u jobů jako je lupič ujet policii... U vykrádání obchodů byla přestřelka s PD jediná cesta jak se WL zbavit, přesně jak popisuje Skopi.. V blízkosti PD není možné se jich zbavit žádným způsobem.
Lidi co toho "zneužívali" jen aby si zastříleli a neustále tak zabíjeli policii bez důvodu (nevykradli obchod, nedělali job) jen přišli PD střílet, by měli být řešeni individuálně...
lidoop26 lidoop26 26.2.2024 23:27
PrceeK PrceeK 27.2.2024 22:03
SOUHLASÍM
SOUHLASÍM fellini12
IplayForDie IplayForDie 27.2.2024 22:08
Souhlasím.
Souhlasím.
pColo pColo Administrátor 27.2.2024 22:09
Tiež súhlasím
Tiež súhlasím thumbs_up
ondra09kul ondra09kul 27.2.2024 22:11
souhlasím
souhlasím
kawaiishiawase kawaiishiawase 27.2.2024 22:25
Také souhlasím a to mám 1388 Zk u Policie , dříve ten job byl záživnější
Také souhlasím a to mám 1388 Zk u Policie , dříve ten job byl záživnější
djfcraw djfcraw 28.2.2024 20:54
souhlas!
souhlas!
nygle nygle 28.2.2024 20:55
souhlasim
souhlasim
KulisakkSK KulisakkSK 28.2.2024 20:57
Súhlasím
Súhlasímclint1
FilipCZE3 FilipCZE3 28.2.2024 21:26
taky souhlasím
taky souhlasím
Jozefos Jozefos Administrátor 29.2.2024 06:34
Lepšie by možno bolo možno to dať ako na SAMP, že sa môžeš zbaviť WL prelakovaním a je jedno či je v blízkosti policajt alebo nie
Lepšie by možno bolo možno to dať ako na SAMP, že sa môžeš zbaviť WL prelakovaním a je jedno či je v blízkosti policajt alebo nie
Skopi Skopi 29.2.2024 08:15
Jozefos Moc si nedokážu představit, jak by toto fungovalo (...nefungovalo). Samp a Fivem jsou v tomto udělány kompletně jinak a povolit hráčům vjet do opravny když je poblíž policista by zde akorát přineslo víc problemů než užitku. Navíc i většina policistů se aktuálně přikloní k tomu, že je job mnohem méně záživný a akční, nejde jen o možnost zbavení se hvězd. O tom, že by to ani efektivně neřešilo problém jobů jako je lupič, zmrzlinář apod., nemluvě.
Jozefos Jozefos Moc si nedokážu představit, jak by toto fungovalo (...nefungovalo). Samp a Fivem jsou v tomto udělány kompletně jinak a povolit hráčům vjet do opravny když je poblíž policista by zde akorát přineslo víc problemů než užitku. Navíc i většina policistů se aktuálně přikloní k tomu, že je job mnohem méně záživný a akční, nejde jen o možnost zbavení se hvězd. O tom, že by to ani efektivně neřešilo problém jobů jako je lupič, zmrzlinář apod., nemluvě.
Fido100 Fido100 29.2.2024 20:09
Souhlasím.
Souhlasím.
pekobeko pekobeko 29.2.2024 20:57
Souhlasím.
Souhlasím.
Molly Molly 6.3.2024 11:11
Souhlasím a krásně napsáno
Souhlasím a krásně napsáno
Octavius Octavius 7.3.2024 16:08
blbost.
blbost.
IplayForDie
IplayForDie Level 25 28.2.2024 18:31
Moznost povolit urcitym hracum povoleni zabijet bez posthu?
Moznost povolit urcitym hracum povoleni zabijet bez posthu?
Jozefos Jozefos Administrátor 29.2.2024 06:31
Už to bolo veľa krát napísané. Toto není DM server. Ak chceš zabíjať random hráčov len tak zo srandy, tak budeš musieť pohľadať iný server, pretože tuto sa to tolerovať nebude, že niekto si chce zo zábavy len tak zabíjať nevinných hráčov a kaziť im hru Takže nie, nič sa nikomu povoľovať nebude
Už to bolo veľa krát napísané. Toto není DM server. Ak chceš zabíjať random hráčov len tak zo srandy, tak budeš musieť pohľadať iný server, pretože tuto sa to tolerovať nebude, že niekto si chce zo zábavy len tak zabíjať nevinných hráčov a kaziť im hru

Takže nie, nič sa nikomu povoľovať nebude
ondra09kul
ondra09kul Fotograf Level 40 29.2.2024 08:33
Zdravím, navrhuji aby každý hráč měl možnost spustit aukci jednou za 30 minut, hráči s prémium pořád za 15 minut.
Zdravím, navrhuji aby každý hráč měl možnost spustit aukci jednou za 30 minut, hráči s prémium pořád za 15 minut.
Ondra_kul mib2
Jozefos Jozefos Administrátor 29.2.2024 09:00
Aukce je jedna z Výhod premium účtu. Ak chceš dávať aukciu musíš mať premium účet. Hráči bez premium účtu majú už dosť možností ako niečo predať napríklad
Aukce je jedna z Výhod premium účtu.
Ak chceš dávať aukciu musíš mať premium účet. Hráči bez premium účtu majú už dosť možností ako niečo predať napríklad
ondra09kul ondra09kul 29.2.2024 09:15
Právě v tom to je, prémioví hráči každých 15 minut a bez prémia každých 30 minut
Právě v tom to je, prémioví hráči každých 15 minut a bez prémia každých 30 minut
Jozefos Jozefos Administrátor 29.2.2024 09:24
Ty si ma nepochopil. Obyčajní hráči sú obyčajní hráči. A Premium hráči sú taký, ktorý majú nejaké tie výhody, napríklad tú aukciu
Ty si ma nepochopil. Obyčajní hráči sú obyčajní hráči. A Premium hráči sú taký, ktorý majú nejaké tie výhody, napríklad tú aukciu
YungMagdy YungMagdy 29.2.2024 09:40
Spíš bych navrhoval možnost "obyčejným" hráčům 1x denně založit aukci, ať mají taky možnost prodat např. auta za rozumnou cenu a zároveň by si to ten hráč opravdu rozmyslel co do té aukce dá. Určitě bych jim neumožnil zakládat aukci co 30 min jelikož zrovna možnost založení aukce je jeden z hlavních faktorů, proč si člověk premium account kupuje tedy aspoň za mě.
Spíš bych navrhoval možnost "obyčejným" hráčům 1x denně založit aukci, ať mají taky možnost prodat např. auta za rozumnou cenu a zároveň by si to ten hráč opravdu rozmyslel co do té aukce dá. Určitě bych jim neumožnil zakládat aukci co 30 min jelikož zrovna možnost založení aukce je jeden z hlavních faktorů, proč si člověk premium account kupuje tedy aspoň za mě.
ondra09kul ondra09kul 29.2.2024 10:04
to souhlasím, nemusí to být přímo každých 30 minut ale aspoň jednou denně
to souhlasím, nemusí to být přímo každých 30 minut ale aspoň jednou denně
Gumitek Gumitek 29.2.2024 10:42
Určitě super nápad, ale ekonomiku serveru by to zhoršilo.Tím mám na mysli,že by jsi hráči už třeba nekupovali moc premium atd.
Určitě super nápad, ale ekonomiku serveru by to zhoršilo.Tím mám na mysli,že by jsi hráči už třeba nekupovali moc premium atd.
IplayForDie IplayForDie 29.2.2024 12:28
neboa aspon moznost prodat auto nekomu kdo je s tebou v tom aute jak na SAMPU ze nemuzes sice do aukce ale auto furt muzes prodat
neboa aspon moznost prodat auto nekomu kdo je s tebou v tom aute jak na SAMPU ze nemuzes sice do aukce ale auto furt muzes prodat :)
NeroVito
NeroVito Legendární hráč Level 46 29.2.2024 17:49
Možnost v Ammu zakoupit více skinů na zbraň. Ideálně mít možnost vlastnit všechny. Když nevědomky omylem koupím skin skoro za 13M je trochu blbe, že mi nezůstane když koupím jiný..
Možnost v Ammu zakoupit více skinů na zbraň. Ideálně mít možnost vlastnit všechny. Když nevědomky omylem koupím skin skoro za 13M je trochu blbe, že mi nezůstane když koupím jiný..
ondra09kul ondra09kul 29.2.2024 21:54
skiny neřeším, ale možnost by se mohla hodit
skiny neřeším, ale možnost by se mohla hodit
1... 72 73 74 75 76... 119