Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

Nahlášení buguNahlášení bugu na FiveM

1 2 3 4 5... 165
Snajpr
Snajpr Nikdo Vyjímečný Level 49 16.7.2022 08:18
Po připojení na server jsem dostal úkol dojet za Lamarem, po přijetí k Lamarovi to napsalo, že si pro mě připravil pár aut a mávnul jenomže nikde není žádné auto, žádná tečka nebo něco na minimapě prostě nikde nic, udělalo to už podruhé po relogu. /po čtvtrém relogu to začalo fungovat //a po restartu serveru už to zas nefunguje, už se jdu relogovat po třetí
Po připojení na server jsem dostal úkol dojet za Lamarem, po přijetí k Lamarovi to napsalo, že si pro mě připravil pár aut a mávnul jenomže nikde není žádné auto, žádná tečka nebo něco na minimapě prostě nikde nic, udělalo to už podruhé po relogu.

/po čtvtrém relogu to začalo fungovat
//a po restartu serveru už to zas nefunguje, už se jdu relogovat po třetí
Hoven Průjem jméno mé.
Zeintar
Zeintar Legendární hráč Level 75 16.7.2022 10:46
1.) Pokud 2 a více lidí rychleji scrollují skrz autosalon, hra crashuje 2.) Zmrzlinářská dodávka jde koupit za 0 korun v autosalonu.
1.) Pokud 2 a více lidí rychleji scrollují skrz autosalon, hra crashuje

2.) Zmrzlinářská dodávka jde koupit za 0 korun v autosalonu.

Amas
Amas Administrátor Level 129 16.7.2022 11:28
Pokud si v ammunation chci koupit zbraň, na ni samotnou nemám peníze, ale na ammo ano, jde koupit ammo a zbraň samotnou dostanu bez jejího zakoupení.
Pokud si v ammunation chci koupit zbraň, na ni samotnou nemám peníze, ale na ammo ano, jde koupit ammo a zbraň samotnou dostanu bez jejího zakoupení.
Zeintar
Zeintar Legendární hráč Level 75 16.7.2022 11:31
1.) Pokud si koupím zmrzlinářské auto, tak s ním potom nejde vyjet z obchodu, protože je moc velké. 2.) Pokud v obchodě s auty začnete projíždět auta, pak psát do chatu, kamera se bugne, stále míří na auto, ale vy můžete běhat okolo
1.) Pokud si koupím zmrzlinářské auto, tak s ním potom nejde vyjet z obchodu, protože je moc velké.

2.) Pokud v obchodě s auty začnete projíždět auta, pak psát do chatu, kamera se bugne, stále míří na auto, ale vy můžete běhat okolo

Cursor
Cursor n00b Level 112 16.7.2022 11:37
Pokud "zemru" na eventu hobotron uhorenim, tak se seknu na miste a jsem nasledne nesmrtelny. Nejde nastoupit do motorky pizzaboy, ktera se spawnuje na plazi.
Pokud "zemru" na eventu hobotron uhorenim, tak se seknu na miste a jsem nasledne nesmrtelny.

Nejde nastoupit do motorky pizzaboy, ktera se spawnuje na plazi.
Zeintar
Zeintar Legendární hráč Level 75 16.7.2022 11:46
1.) Když je hráč ve vězení, zmizí mu barva /color v chatu. 2.) Pokud máme za úkol zabít kriminálníka a místo mě ho zabije někdo jiný, nedostanu odměnu taky, naopak to vyhodí chybovou hlášku -
1.) Když je hráč ve vězení, zmizí mu barva /color v chatu.

2.) Pokud máme za úkol zabít kriminálníka a místo mě ho zabije někdo jiný, nedostanu odměnu taky, naopak to vyhodí chybovou hlášku -

Carzoon
Carzoon Veterán Level 46 16.7.2022 12:27
Ahoj, nahlašuji bug jobu policie. Někdy se stává poměrně často, že hráč nevystoupí ani z vozu a dotyčný je zatčen. Prosím o prozkoumání a popřípadě opravy jobu děkuji. S pozdravem CaRzOon
Ahoj,
nahlašuji bug jobu policie. Někdy se stává poměrně často, že hráč nevystoupí ani z vozu a dotyčný je zatčen. Prosím o prozkoumání a popřípadě opravy jobu děkuji.

S pozdravem CaRzOon
Zeintar
Zeintar Legendární hráč Level 75 16.7.2022 12:36
Není bug, již při vystupování můžeš zatknout hráče.
Ahoj,
nahlašuji bug jobu policie. Někdy se stává poměrně často, že hráč nevystoupí ani z vozu a dotyčný je zatčen. Prosím o prozkoumání a popřípadě opravy jobu děkuji

Není bug, již při vystupování můžeš zatknout hráče.

Zeintar
Zeintar Legendární hráč Level 75 16.7.2022 12:53
V /jobs je tyhle "uniformy" 2x A v Lesterovi jsou 3x policejní auta (Jo, vím že ty auta se jmenují stejně, ale stejně by bylo fajn je nějak odlišit)
V /jobs je tyhle "uniformy" 2x

A v Lesterovi jsou 3x policejní auta (Jo, vím že ty auta se jmenují stejně, ale stejně by bylo fajn je nějak odlišit)

ISpeezyI
ISpeezyI Administrátor Level 61 16.7.2022 13:05
- niekedy ked nastupim do niakeho auta tak sa bugne animacia a zasekne a nejde nastupit do toho auta ale neviem ci to je chyba servera alebo fivem.
- niekedy ked nastupim do niakeho auta tak sa bugne animacia a zasekne a nejde nastupit do toho auta ale neviem ci to je chyba servera alebo fivem.
Registracia: 12.9.2014

1 2 3 4 5... 165