Po připojení na server jsem dostal úkol dojet za Lamarem, po přijetí k Lamarovi to napsalo, že si pro mě připravil pár aut a mávnul jenomže nikde není žádné auto, žádná tečka nebo něco na minimapě prostě nikde nic, udělalo to už podruhé po relogu.
/po čtvtrém relogu to začalo fungovat
//a po restartu serveru už to zas nefunguje, už se jdu relogovat po třetí
Po připojení na server jsem dostal úkol dojet za Lamarem, po přijetí k Lamarovi to napsalo, že si pro mě připravil pár aut a mávnul jenomže nikde není žádné auto, žádná tečka nebo něco na minimapě prostě nikde nic, udělalo to už podruhé po relogu.
/po čtvtrém relogu to začalo fungovat //a po restartu serveru už to zas nefunguje, už se jdu relogovat po třetí
1.) Pokud si koupím zmrzlinářské auto, tak s ním potom nejde vyjet z obchodu, protože je moc velké.
2.) Pokud v obchodě s auty začnete projíždět auta, pak psát do chatu, kamera se bugne, stále míří na auto, ale vy můžete běhat okolo
1.) Pokud si koupím zmrzlinářské auto, tak s ním potom nejde vyjet z obchodu, protože je moc velké.
2.) Pokud v obchodě s auty začnete projíždět auta, pak psát do chatu, kamera se bugne, stále míří na auto, ale vy můžete běhat okolo
Pokud "zemru" na eventu hobotron uhorenim, tak se seknu na miste a jsem nasledne nesmrtelny.
Nejde nastoupit do motorky pizzaboy, ktera se spawnuje na plazi.
Pokud "zemru" na eventu hobotron uhorenim, tak se seknu na miste a jsem nasledne nesmrtelny.
Nejde nastoupit do motorky pizzaboy, ktera se spawnuje na plazi.
1.) Když je hráč ve vězení, zmizí mu barva /color v chatu.
2.) Pokud máme za úkol zabít kriminálníka a místo mě ho zabije někdo jiný, nedostanu odměnu taky, naopak to vyhodí chybovou hlášku -
1.) Když je hráč ve vězení, zmizí mu barva /color v chatu.
2.) Pokud máme za úkol zabít kriminálníka a místo mě ho zabije někdo jiný, nedostanu odměnu taky, naopak to vyhodí chybovou hlášku -
Ahoj,
nahlašuji bug jobu policie. Někdy se stává poměrně často, že hráč nevystoupí ani z vozu a dotyčný je zatčen. Prosím o prozkoumání a popřípadě opravy jobu děkuji.
S pozdravem CaRzOon
Ahoj, nahlašuji bug jobu policie. Někdy se stává poměrně často, že hráč nevystoupí ani z vozu a dotyčný je zatčen. Prosím o prozkoumání a popřípadě opravy jobu děkuji.
Není bug, již při vystupování můžeš zatknout hráče.
Ahoj, nahlašuji bug jobu policie. Někdy se stává poměrně často, že hráč nevystoupí ani z vozu a dotyčný je zatčen. Prosím o prozkoumání a popřípadě opravy jobu děkuji
Není bug, již při vystupování můžeš zatknout hráče.