Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!

DůležitéPresun webu k novemu hostingu

1 2
MarkoAboDacoTakeNwm
MarkoAboDacoTakeNwm Level 55 14.2.2024 19:34
Keď sa idem pripojiť na web,tak sa to dlho načítava.
Keď sa idem pripojiť na web,tak sa to dlho načítava.
27PAYA27 27PAYA27 14.2.2024 19:55
Taky jsem to tak měl, nešlo se mi připojit na web vůbec. Až před chvilkou mi to šlo. Ale už to jde normálně.
Taky jsem to tak měl, nešlo se mi připojit na web vůbec. Až před chvilkou mi to šlo. Ale už to jde normálně.
Kimmy
Kimmy Manažer Nikdo Vyjímečný Level 113 14.2.2024 20:56
Všem hráčům SA-MP, Co se týče situace s propojenými účty, Váš herní účet je stále propojen na webu a nebyl automaticky odpojen, důvodem, proč hra ukazuje, že Váš účet "není propojen", protože dochází k chybě spojení mezi webem a servery sa-mp, což je také důvod, proč vidíte problémy s webovým chatem a herními trhy. Prosím, neodpojujte a znovu nepřipojujte své herní účty. Váš propojený účet se obnoví sám, jakmile začne komunikace mezi sa-mp a webem fungovat správně. Děkujeme.
Všem hráčům SA-MP,

Co se týče situace s propojenými účty, Váš herní účet je stále propojen na webu a nebyl automaticky odpojen, důvodem, proč hra ukazuje, že Váš účet "není propojen", protože dochází k chybě spojení mezi webem a servery sa-mp, což je také důvod, proč vidíte problémy s webovým chatem a herními trhy.

Prosím, neodpojujte a znovu nepřipojujte své herní účty. Váš propojený účet se obnoví sám, jakmile začne komunikace mezi sa-mp a webem fungovat správně.

Děkujeme.
ISpeezyI ISpeezyI Administrátor 14.2.2024 22:01
Len doplním že sa to týka aj FiveM.
Len doplním že sa to týka aj FiveM.
niCe niCe Hlavní Manažer 14.2.2024 22:07
U SA-MP uz to nyni hosting vyresil, ale u FiveM porad nevime, cim to je zpusobene Takze reseni bude jeste asi trvat...
U SA-MP uz to nyni hosting vyresil, ale u FiveM porad nevime, cim to je zpusobene :( Takze reseni bude jeste asi trvat...
niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 339 16.2.2024 01:06
Bohuzel jsou s novym webserverem problemy, dochazi k tomu, ze obcas nahodne trva nekolik sekund, nez se vubec web zacne nacitat. Situaci aktualne resime s hostingem a pokud nenajdeme zadne reseni, tak web presuneme opet k jinemu hostingu. Prosime hrace o trpelivost. Jako dusledek techto problemu je rovnez ne zcela funkci pripojeni webu s hernimi servery, takze se muze ukazovat, ze nemate propojeny ucet, i kdyz jej samozrejme stale propojeny mate.
Bohuzel jsou s novym webserverem problemy, dochazi k tomu, ze obcas nahodne trva nekolik sekund, nez se vubec web zacne nacitat. Situaci aktualne resime s hostingem a pokud nenajdeme zadne reseni, tak web presuneme opet k jinemu hostingu. Prosime hrace o trpelivost.

Jako dusledek techto problemu je rovnez ne zcela funkci pripojeni webu s hernimi servery, takze se muze ukazovat, ze nemate propojeny ucet, i kdyz jej samozrejme stale propojeny mate.
1 2
Toto téma bylo zamknuto kvůli neaktivitě.