Heh ty si taky kus vola nejdřiv napíšeš :
a přitom ho teď sám zakládáš tak kdo je tady děcko o_O?
Heh ty si taky kus vola nejdřiv napíšeš : “omg jak decka kvuli kazdemu malemu padu, nebo utoku hned zakladat tema.”a přitom ho teď sám zakládáš tak kdo je tady děcko o_O?
ty "chytraku" jak sem to psal tak normalne tam byli lidi
+ kdyz klikam na server tak mi ukazuje 113 lidi a normalne jede ty troubo
To by tam bylo zrejme Server didn't respond
ty "chytraku" jak sem to psal tak normalne tam byli lidi + kdyz klikam na server tak mi ukazuje 113 lidi a normalne jede ty troubo To by tam bylo zrejme Server didn't respond
Tak si napiš nějakýmu adminovi do zpráv a nezakládej nový téma jak "děcko".
“ty "chytraku" jak sem to psal tak normalne tam byli lidi + kdyz klikam na server tak mi ukazuje 113 lidi a normalne jede ty troubo” Tak si napiš nějakýmu adminovi do zpráv a nezakládej nový téma jak "děcko".
Hele, Bossíku ty si na tom webu vykoleduješ ban, přijde mi, že se snažíš vyvolávat konfilkty.. Každý je pro tebe děcko, ale na sebe nekoukáš viď? Hlásek jako konipásek 150Cm vysoký s maminky mobilem.. Jak jsem ti už psal zamysli se trošku.. Pak souhlásím tady s klukama..
PEACE.
Hele, Bossíku ty si na tom webu vykoleduješ ban, přijde mi, že se snažíš vyvolávat konfilkty.. Každý je pro tebe děcko, ale na sebe nekoukáš viď? Hlásek jako konipásek 150Cm vysoký s maminky mobilem.. Jak jsem ti už psal zamysli se trošku.. Pak souhlásím tady s klukama.. PEACE.