Přeji také krásné Vánoce a hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky. Ať se ti daří v roce 2016 nejen tobě, ale všem hráčům WTLS. Moc hezky si to napsal, smekám..
Přeji také krásné Vánoce a hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky. Ať se ti daří v roce 2016 nejen tobě, ale všem hráčům WTLS. Moc hezky si to napsal, smekám..
ahooj ,
děkuju Roxi,tobě taky krásné svátky..
Nicméně ,chtěl bych popřát i všem hráčům pěkné svátky :) bohatého ježíška :) hodně dárků,jídla a rodinné pohody..:)
Přeji si ,aby jste tu hru tolik nehrotili a pořádně si jen užívali hraní :) Přestaňte nás ...... , no víte co :D
Tak Štastné a Veselé Vánoce všem hráčům ! :)
ahooj , děkuju Roxi,tobě taky krásné svátky..
Nicméně ,chtěl bych popřát i všem hráčům pěkné svátky :) bohatého ježíška :) hodně dárků,jídla a rodinné pohody..:) Přeji si ,aby jste tu hru tolik nehrotili a pořádně si jen užívali hraní :) Přestaňte nás ...... , no víte co :D
Tak já jako zcela neaktivní se přikláním kupodivu taky. Štastný a veselý hráčům, které jsem za ty roky potkal.
//
Já takový číslo jsem odehrál myslím za tři roky a on to sfoukne za jeden. Co na to říct.. :D
Tak já jako zcela neaktivní se přikláním kupodivu taky. Štastný a veselý hráčům, které jsem za ty roky potkal.
// Jimeno - 2 104 hodin a 50 minut Já takový číslo jsem odehrál myslím za tři roky a on to sfoukne za jeden. Co na to říct.. :D