Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Nelze se mi připojit na Váš herní server

1
Vrabcak
Vrabcak Upstanding Citizen Level 41 08/07/2016 09:30 AM
Dobrý den, včera ve večerních hodinách jsem se chtěl připojit na server, ale nešlo se mi připojit. Napsalo mi to, že jsem zabanovan. Nejsem si vědom, že bych nějaký ban dostal. Děkuji za vyjádření
Dobrý den, včera ve večerních hodinách jsem se chtěl připojit na server, ale nešlo se mi připojit. Napsalo mi to, že jsem zabanovan. Nejsem si vědom, že bych nějaký ban dostal. Děkuji za vyjádření
Escalade
Escalade Level 126 08/07/2016 09:39 AM
Ahoj, jestli máš ban se dozvíš v tvých propojených účtech! Pokud ban opravdu máš a neudělal jsi nic proti pravidlům, je možné, že se jedná o shodu IP s nějakým zabanovaným hráčem. Vyčkej na vyjádření nějakého z administrátorů!
Ahoj,
jestli máš ban se dozvíš v tvých propojených účtech! Pokud ban opravdu máš a neudělal jsi nic proti pravidlům, je možné, že se jedná o shodu IP s nějakým zabanovaným hráčem. Vyčkej na vyjádření nějakého z administrátorů!
Hakiss
Hakiss Level 127 08/07/2016 09:41 AM
Říká ti něco Harland_Senders ? Je to účet, který se shoduje s tvou CID a IP adresou. IP tohohle účtu byla zablokovaná administrátorem Kocianek za použití cheatů a proto se teď nemůžeš připojit na svůj MULT ACC :D Samozřejmě další důvod k tomu, aby zůstala tvá IP zablokovaná. Zřejmě sis myslel, že na to nepřijdeme že? Bohužel tvůj pokus nikam nevede! Každopádně se Vám Kocianek vyjádří, proč vlastně BAN dostal.
Říká ti něco Harland_Senders ?

Je to účet, který se shoduje s tvou CID a IP adresou.
IP tohohle účtu byla zablokovaná administrátorem Kocianek za použití cheatů
a proto se teď nemůžeš připojit na svůj MULT ACC :D
Samozřejmě další důvod k tomu, aby zůstala tvá IP zablokovaná.
Zřejmě sis myslel, že na to nepřijdeme že? Bohužel tvůj pokus nikam nevede!
Každopádně se Vám Kocianek vyjádří, proč vlastně BAN dostal.

Akce od Hakisse

Ber mne jaký jsem, nesnaž se mne měnit nebo poučovat a budeme si rozumět
Urban
Urban Legendary player Level 65 08/07/2016 10:55 AM
Hakiss, zřejmě jeho ban je způsobeny úplně něčím jiným než ty si myslis, jelikož dotyčný Vrabcak je ze stejné vesnice jako já a California, který byl zabanovan, máme všichni stejného poskytovatele internetu, tudíž stejnou IP a když zabanujes někoho z nás, tak nemůžeme hrát všichni. Tvoje domněnka, ze se jedna o multi acc je mylná. Také bych chtěl zažádat o nějaké individuální trest Californii a ne, aby jsme za to pykali my, co za nic nemůžeme. Díky.
Hakiss, zřejmě jeho ban je způsobeny úplně něčím jiným než ty si myslis, jelikož dotyčný Vrabcak je ze stejné vesnice jako já a California, který byl zabanovan, máme všichni stejného poskytovatele internetu, tudíž stejnou IP a když zabanujes někoho z nás, tak nemůžeme hrát všichni. Tvoje domněnka, ze se jedna o multi acc je mylná.
Také bych chtěl zažádat o nějaké individuální trest Californii a ne, aby jsme za to pykali my, co za nic nemůžeme.
Díky.
Kocianek
Kocianek Worshipped Level 111 08/07/2016 11:13 AM
S Hakissem jsme se domluvili, že vám dáme "prozatím" unban. Budeme vás všechny pěkně sledovat a pokud uvidíme něco podivného a dostaneme tak aspoň minimální záminku, tak si tu z vás nezahraje už nikdo do té doby, než Californii vyprší trest.
S Hakissem jsme se domluvili, že vám dáme "prozatím" unban.

aby jsme za to pykali my, co za nic nemůžeme

Budeme vás všechny pěkně sledovat a pokud uvidíme něco podivného a dostaneme tak aspoň minimální záminku, tak si tu z vás nezahraje už nikdo do té doby, než Californii vyprší trest.
1
This topic has been locked due to inactivity.