Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Nejdou mi připojit sluchátka k PC

1
BubbLee
BubbLee Legendary player Level 71 04/01/2018 10:56 PM
Zdar, Připojím sluchátka k PC, ale nic se neděje. Hraje mi to stále jenom v reprácích, zkoušel jsem zakázat nějake zvukové ovladače a následně restartovat PC ale nic nepomohlo. I jiný konektor ke sluchátkům jsem zkusil ale stále nic, vůbec nereaguje. Windows 10 Sluchátka: Bluedio Turbine T4 Jestli se najde někdo kdo to vyřeší pošlu mu nemalé peníze na serveru. //zkoušel jsem i jiná sluchátka
Zdar,
Připojím sluchátka k PC, ale nic se neděje. Hraje mi to stále jenom v reprácích, zkoušel jsem zakázat nějake zvukové ovladače a následně restartovat PC ale nic nepomohlo. I jiný konektor ke sluchátkům jsem zkusil ale stále nic, vůbec nereaguje.
Windows 10
Sluchátka: Bluedio Turbine T4

Jestli se najde někdo kdo to vyřeší pošlu mu nemalé peníze na serveru.

//zkoušel jsem i jiná sluchátka
Player since 2012
Toksik
Toksik n00b Level 133 04/01/2018 10:59 PM
Máš nainstalované drivery? Popřípadě zkus aktualizovat.
Máš nainstalované drivery? Popřípadě zkus aktualizovat.
BubbLee
BubbLee Legendary player Level 71 04/01/2018 11:04 PM
Aktualizoval jsem je a stále nic. https://imgur.com/h4xt3NN //Ty už jsem odinstaloval tak 10x ale udělám to znovu.
Aktualizoval jsem je a stále nic.
imgur.com/h4xt3NN

//Ty už jsem odinstaloval tak 10x ale udělám to znovu.
Player since 2012
Toksik
Toksik n00b Level 133 04/01/2018 11:06 PM
V tom případě zkus odinstalovat všechny drivery a restartovat PC. Drivery se ti po restartování znovu nainstalují.
V tom případě zkus odinstalovat všechny drivery a restartovat PC. Drivery se ti po restartování znovu nainstalují.
BubbLee
BubbLee Legendary player Level 71 04/01/2018 11:20 PM
Nechápu jakto že když jsem to teď udělal a restartoval PC tak to jde.. Díky moc Toksiku, pošlu ti nějaké peníze. Můžete lock.
Nechápu jakto že když jsem to teď udělal a restartoval PC tak to jde.. Díky moc Toksiku, pošlu ti nějaké peníze.
Můžete lock.
Player since 2012
1
This topic has been locked due to inactivity.