Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Neustalá provokace v chatu

1
F3ul
F3ul Capo Level 136 06/02/2018 08:52 PM
Zdravim hrac jmenem Exekutor neustale provokuje v chatu i když ho upozorním aby se sklidnil,neustale pise nejakej "dluznicku" a to je furt neustale dokola a ještě provokuje a zatahuje do toho sport (realitu) ze mam na helmicce blesky a takový sračky tohoto hráče mám vážne dost bud bude upozornen administrátorem nebo at dostane trest jako kazdy jiny clovek. Tomuto hracovi sem nic neudělal a stale dokola proste nadava,zkousi vyprovokovávání,dokonce vyhrožoval že mám dojet :D // Doufám že bude upozornen či mu bude udělen trest přidavam screeny : https://ctrlv.cz/Jitk https://ctrlv.cz/UmTM
Zdravim hrac jmenem Exekutor neustale provokuje v chatu i když ho upozorním aby se sklidnil,neustale pise nejakej "dluznicku" a to je furt neustale dokola a ještě provokuje a zatahuje do toho sport (realitu) ze mam na helmicce blesky a takový sračky tohoto hráče mám vážne dost bud bude upozornen administrátorem nebo at dostane trest jako kazdy jiny clovek. Tomuto hracovi sem nic neudělal a stale dokola proste nadava,zkousi vyprovokovávání,dokonce vyhrožoval že mám dojet :D // Doufám že bude upozornen či mu bude udělen trest přidavam screeny :
ctrlv.cz/Jitk
ctrlv.cz/UmTM
s pozdravem F3ul .
Deejva
Deejva Boss Level 124 06/02/2018 08:55 PM
A čemu se divíš, když jsi minimálně v minulosti mnoha lidem dlužil peníze? Navíc jsi všechny pořád provokoval, tak se nediv, že z tebe mají lidi prdel. Napřed by to chtělo zamést před vlastním prahem.
A čemu se divíš, když jsi minimálně v minulosti mnoha lidem dlužil peníze? Navíc jsi všechny pořád provokoval, tak se nediv, že z tebe mají lidi prdel. Napřed by to chtělo zamést před vlastním prahem.
F3ul
F3ul Capo Level 136 06/02/2018 08:57 PM
1 rok zpátky neznamena že si bude psát co chce taky jsem dostal dost trestu tak at taky dostane nejaky trest či upozorneni uz me to fakt nebavi na to kolik mu je a co pise to je vrchol
1 rok zpátky neznamena že si bude psát co chce taky jsem dostal dost trestu tak at taky dostane nejaky trest či upozorneni uz me to fakt nebavi na to kolik mu je a co pise to je vrchol
s pozdravem F3ul .
F3ul
F3ul Capo Level 136 06/02/2018 08:58 PM
A jinak v minulosti byl to tento človek nikdo jiny tak ze nezatahuj vice lidi děkuji :)
A jinak v minulosti byl to tento človek nikdo jiny tak ze nezatahuj vice lidi děkuji :)
s pozdravem F3ul .
Epinefrin
Epinefrin Adored Level 97 06/02/2018 09:01 PM
Podle screenu ktere jsi sem vlozil hrac neporusil zadne pravidlo. Pokud by nadale pokracoval v nejake provokaci na kohokoliv, bude mu udeleno napomenuti. Ty si ho, jak jiste vis, muzes na serveru zablokovat pomoci prikazu /ignore.
Podle screenu ktere jsi sem vlozil hrac neporusil zadne pravidlo. Pokud by nadale pokracoval v nejake provokaci na kohokoliv, bude mu udeleno napomenuti. Ty si ho, jak jiste vis, muzes na serveru zablokovat pomoci prikazu /ignore.
1
This topic has been locked due to inactivity.