Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Easter to all players!

Zapomenuté heslo na s1

1
McCitron
McCitron Gamer Level 5 29/08/2018 03:12 PM
Zdravím, na s1.gta-multiplayer.cz:7777 se mi podařilo zapomenout heslo k mému hernímu účtu. Pomohl by mi někdo z administrátorů tím, že ho resetuje a zašle mi nové? Obvykle se mi tohle nestává, ale pro účely streamu - kdyby se heslo náhodou objevilo živě, jsem volil novotvar, na který si teď nevzpomínám. Děkuji za pomoc. Citron
Zdravím, na s1.gta-multiplayer.cz:7777 se mi podařilo zapomenout heslo k mému hernímu účtu. Pomohl by mi někdo z administrátorů tím, že ho resetuje a zašle mi nové?

Obvykle se mi tohle nestává, ale pro účely streamu - kdyby se heslo náhodou objevilo živě, jsem volil novotvar, na který si teď nevzpomínám.

Děkuji za pomoc.
Citron
LukySK
LukySK Advanced player Level 29 29/08/2018 03:14 PM
citron chceš peniaze na učet?
citron chceš peniaze na učet?
Luky
Jozefos
Jozefos Moderator Commentator Level 156 29/08/2018 03:14 PM
Ahoj, Heslo si môžeš nechať poslať na svoj Email. Pôjdeš na Editovať profil -> Propojené účty -> Poslať heslo.
Ahoj,
Heslo si môžeš nechať poslať na svoj Email. Pôjdeš na Editovať profil -> Propojené účty -> Poslať heslo.
xW4
xW4 Goon Level 90 29/08/2018 03:15 PM
Ahoj, heslo si můžeš nechat zaslat. Klikni na svůj profil v pravodole > Propojené účty > Poslat heslo //pomalejší :[
Ahoj, heslo si můžeš nechat zaslat. Klikni na svůj profil v pravodole > Propojené účty > Poslat heslo

//pomalejší :[
McCitron
McCitron Gamer Level 5 29/08/2018 03:16 PM
Díky za pomoc, jdu nahrávat, kdybyste se chtěli přijít mrknout :)
Díky za pomoc, jdu nahrávat, kdybyste se chtěli přijít mrknout :)
1
This topic has been locked due to inactivity.