a sorry ze znova za post,ale udelat to aby nemohl hrat pred smrti zalozit minihru protoze treba ted mi s 10 hp utece zalozi minihru a zabije me a to je dost o nervy toto :D a nestalo se to poprve
a sorry ze znova za post,ale udelat to aby nemohl hrat pred smrti zalozit minihru protoze treba ted mi s 10 hp utece zalozi minihru a zabije me a to je dost o nervy toto :D a nestalo se to poprve
Tohle už to bylo Xkrát, nepřidalo se tak se to asi ani přidávat nebude
“Já by sem přidal novou možnost ke koupení do domu... Jednalo by se o srdíčko které by vám doplnilo HP. (Klasicky jako u nemocnice)” Tohle už to bylo Xkrát, nepřidalo se tak se to asi ani přidávat nebude
Dva tituly a to Žebrák a Zchudlík... Žebrák by se automaticky ukazoval nad hráčem který několikrát do chatu napíše žádost o peníze a Zchudlík ve chvíli kdy hráč rapidně zchudne
Dva tituly a to Žebrák a Zchudlík... Žebrák by se automaticky ukazoval nad hráčem který několikrát do chatu napíše žádost o peníze a Zchudlík ve chvíli kdy hráč rapidně zchudne
Ne,lépe by bylo to omezit na nějaký časový limit.Např.měsíc,týden.
“Zrušit to převádění ZK do jiného gangu potom to strácí význam.. snažíte se být Bossem a někdo si převede z mafike ZK kde má 8k ZK :/”Ne,lépe by bylo to omezit na nějaký časový limit.Např.měsíc,týden.