Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

SuggestionsNávrhy na SA-MP

1... 2540 2541 2542 2543 2544
Charlie01
Charlie01 Legendary player Level 58 01/05/2025 02:10 PM
Přidat jako je na FiveM random peníze z popelnic. Jsem prohledal popelnice a padlo mi 3x po sobě 25,000$ Dále by jestli by šlo udělat tak tu možnost pokud nic v popelnici nenajdeme získali by jsme o polovinu méně XP než kdyby jsme něco našli.
Přidat jako je na FiveM random peníze z popelnic. Jsem prohledal popelnice a padlo mi 3x po sobě 25,000$
Dále by jestli by šlo udělat tak tu možnost pokud nic v popelnici nenajdeme získali by jsme o polovinu méně XP než kdyby jsme něco našli.
S1 Codeshadow >> S4 Codeshadow >> S3 Charlie_ >> FiveM Charlie_
>> Peníze <<
FiveM 1,300,041,212$
S3 215,799,117$
WiedzminCastro WiedzminCastro 01/05/2025 02:51 PM
peníze z popelnice na sampu padají stejně jak na fivem již řadu let
peníze z popelnice na sampu padají stejně jak na fivem již řadu let :D
Charlie01 Charlie01 01/05/2025 03:15 PM
na fivem bylo dřiv že padlo třeba 25k po sobě taky ale pak to niCe změnil na nahodný dropy peněz takhle jsem to myslel. Že padne třeba 1254$ nebo jen par drobaku
na fivem bylo dřiv že padlo třeba 25k po sobě taky ale pak to niCe změnil na nahodný dropy peněz takhle jsem to myslel. Že padne třeba 1254$ nebo jen par drobaku
Gwydion
Gwydion Bandito Level 132 01/05/2025 03:23 PM
Pokud policista, napadne jiného policistu/hráče, aby místo WL šel okamžitě do vězení, je-li v blízkosti další policista. Nejmenovaná dvojice totiž ráda zneužívá toho, že jeden je zaměstnán jako policista, a druhý bezdůvodně střílí a snaží se zabít ostatní hráče, kteří se nemohou bránit palbou, páč by dostali okamžitě WL.
Pokud policista, napadne jiného policistu/hráče, aby místo WL šel okamžitě do vězení, je-li v blízkosti další policista. Nejmenovaná dvojice totiž ráda zneužívá toho, že jeden je zaměstnán jako policista, a druhý bezdůvodně střílí a snaží se zabít ostatní hráče, kteří se nemohou bránit palbou, páč by dostali okamžitě WL.
Biron
Biron Helper Film maker Level 194 01/05/2025 03:41 PM
Nevím, zda se jedná o bug nebo o limit SA-MP, každopádně když má hráč zakoupeno příliš mnoho domů, tak není možné dát do aukce některé domy, nemovitosti atd, protože se nenachází v tabulkách. Pokud hráč vlastní např. 150 domů a zkouší založit aukci, tak se v následné tabulce zobrazuje jen omezené množství domů, nemovitostí atd. a ty, které by se nacházely úplně vespod, nelze v této tabulce nalézt. Stejně tak je není možné nalézt v tabulce /sell nebo v tabulce na prodlužování domů přes herní obchod. S tím souvisí i druhý problém, že pokud hráč vlastní příliš mnoho domů a hromadně mu propadají v jeden den, tak v organizeru se pak nezobrazují jiné položky, např. upozornění na propadnutí nemovitosti, na spuštění CEO jobu atd., ale zobrazují se pouze upozornění na vypršení některých domů (ne všech domů, pokud jich hráč vlastní hodně). Pokud je to možné, tak navrhuji přidat do tabulek /sell, /aukce apod. více možných položek, aby se tam vešel veškerý majetek, který hráč může případně vlastnit (500 položek by bylo za mě ideální). Pokud to není možné, tak navrhuji, aby se v tabulkách zobrazovaly domy úplně vespod a nad nimi se zobrazovaly nemovitosti. Zkrátka, aby zbylý majetek měl přednost před domy. Nebo mě napadá ještě jedna možnost, a to aby bylo možné prodávat nemovitosti přes příkaz /prodatnemovitost nebo /prodatpodnik. Hráč by vkročil na ikonku domečku, zadal by příkaz, poté uvedl částku a nemovitost by následně byla na prodej stejným způsobem, jako jsou na prodej domy přes /prodatdum. Nemovitosti na prodej od hráčů by se rovněž mohly zobrazovat na stránkách Dynasty.
Nevím, zda se jedná o bug nebo o limit SA-MP, každopádně když má hráč zakoupeno příliš mnoho domů, tak není možné dát do aukce některé domy, nemovitosti atd, protože se nenachází v tabulkách. Pokud hráč vlastní např. 150 domů a zkouší založit aukci, tak se v následné tabulce zobrazuje jen omezené množství domů, nemovitostí atd. a ty, které by se nacházely úplně vespod, nelze v této tabulce nalézt. Stejně tak je není možné nalézt v tabulce /sell nebo v tabulce na prodlužování domů přes herní obchod.

S tím souvisí i druhý problém, že pokud hráč vlastní příliš mnoho domů a hromadně mu propadají v jeden den, tak v organizeru se pak nezobrazují jiné položky, např. upozornění na propadnutí nemovitosti, na spuštění CEO jobu atd., ale zobrazují se pouze upozornění na vypršení některých domů (ne všech domů, pokud jich hráč vlastní hodně).

Pokud je to možné, tak navrhuji přidat do tabulek /sell, /aukce apod. více možných položek, aby se tam vešel veškerý majetek, který hráč může případně vlastnit (500 položek by bylo za mě ideální).

Pokud to není možné, tak navrhuji, aby se v tabulkách zobrazovaly domy úplně vespod a nad nimi se zobrazovaly nemovitosti. Zkrátka, aby zbylý majetek měl přednost před domy.

Nebo mě napadá ještě jedna možnost, a to aby bylo možné prodávat nemovitosti přes příkaz /prodatnemovitost nebo /prodatpodnik. Hráč by vkročil na ikonku domečku, zadal by příkaz, poté uvedl částku a nemovitost by následně byla na prodej stejným způsobem, jako jsou na prodej domy přes /prodatdum. Nemovitosti na prodej od hráčů by se rovněž mohly zobrazovat na stránkách Dynasty.
IngYuzu IngYuzu 01/05/2025 04:01 PM
Samp má pevnej limit 4096 znaků na dialog, takže se do jednoho dialogu vejde cca 80 položek. Tak mě napadlo, že nejlepší řešení by bylo rozdělit /sell a /aukce na kategorie. Hráč by si nejdříve zvolil kategorii věci co chce prodat (např. dům, nemovitost, zbraň) a následně by se mu zobrazil dialog pouze s věcma z dané kategorie. S tím, že u domů by na řádek stačilo vypsat pouze id (tím by se dialogu vešlo i více jak 1000 domů).
Samp má pevnej limit 4096 znaků na dialog, takže se do jednoho dialogu vejde cca 80 položek.

Tak mě napadlo, že nejlepší řešení by bylo rozdělit /sell a /aukce na kategorie. Hráč by si nejdříve zvolil kategorii věci co chce prodat (např. dům, nemovitost, zbraň) a následně by se mu zobrazil dialog pouze s věcma z dané kategorie. S tím, že u domů by na řádek stačilo vypsat pouze id (tím by se dialogu vešlo i více jak 1000 domů).
PatrikPataCZ
PatrikPataCZ Legendary player Level 89 18 hours
Docela by bylo zajímavé kdyby se dalo platit pomocí tokenů, například za domy, dražší auta, atd. Byla by další možnost jak využít tokeny.
Docela by bylo zajímavé kdyby se dalo platit pomocí tokenů, například za domy, dražší auta, atd. Byla by další možnost jak využít tokeny.
PatrikPataCZ
PatrikPataCZ Legendary player Level 89 18 hours
Dále by bylo supr, aby z náhodných balíčků padal FireTruck B s třeba i nějakou speckou, jináč nevidím žádné využíti tohoto vozidla, skoro nikdo ho nemá a nepoužívá.
Dále by bylo supr, aby z náhodných balíčků padal FireTruck B s třeba i nějakou speckou, jináč nevidím žádné využíti tohoto vozidla, skoro nikdo ho nemá a nepoužívá.
Majklik23
Majklik23 Veteran Level 58 15 hours
Mnohonásobně zvýšit rate na padání hezkých specek z náhodných balíčku, už se téměř nic neprodává, nekupuje a toto by mohlo server opět dost oživit.
Mnohonásobně zvýšit rate na padání hezkých specek z náhodných balíčku, už se téměř nic neprodává, nekupuje a toto by mohlo server opět dost oživit.
supracek supracek 12 hours
Nejen zvýšit rate na specky, i miniguny,RPG,10m herních peněz.ať jsou náhodné balíčky zase fajn na otvírání.
Nejen zvýšit rate na specky, i miniguny,RPG,10m herních peněz.ať jsou náhodné balíčky zase fajn na otvírání.
Emmy Emmy 11 hours
Chtěl bych navrhnout aktualizaci systému náhodných balíčků. Bylo by přínosné, kdyby existoval limit například po otevření určitého počtu (např. 200) by hráč měl zaručeně získat vzácný předmět. Tím by se to stalo více odměňujícím pro hráče, kteří jich otevírají hodně .
Chtěl bych navrhnout aktualizaci systému náhodných balíčků. Bylo by přínosné, kdyby existoval limit například po otevření určitého počtu (např. 200) by hráč měl zaručeně získat vzácný předmět. Tím by se to stalo více odměňujícím pro hráče, kteří jich otevírají hodně .
1... 2540 2541 2542 2543 2544