Bylo by dobré, kdyby spolujezdec viděl poškození, popřípadě rychlost vozidla
Bylo by dobré, kdyby spolujezdec viděl poškození, popřípadě rychlost vozidla
BraSulinekNobody SpecialLevel 5102/05/2015 08:01 AM
Aby se při přiznání zkrátil ban třeba na 15, nebo 20 dnů, aby měli hráči motivaci se přiznat. Myslím, že je to výhodné pro obě dvě strany, admini budou mít méně práce a hráči, kteří udělali jednu chybu nemusí za ni pykat jako chroničtí hackeři.
Aby se při přiznání zkrátil ban třeba na 15, nebo 20 dnů, aby měli hráči motivaci se přiznat. Myslím, že je to výhodné pro obě dvě strany, admini budou mít méně práce a hráči, kteří udělali jednu chybu nemusí za ni pykat jako chroničtí hackeři.
- Navrhuju více odměn po dosažení vyššího levelu (určitě by se dalo plno věcí vymyslet)
- Předělat informační text /poskozeni či /rychlost (když už přišlo na řadu i upozornění na XP apod..). Zasahuje to příliš do obrazovky a graficky to taky nevypadá zrovna nějak působivě :)
- Aktualizovat tabulku /prikazy (opravdu mnoho jich tam chybí) + u každého krátce popsat k čemu slouží
- Navrhuju více odměn po dosažení vyššího levelu (určitě by se dalo plno věcí vymyslet)
- Předělat informační text /poskozeni či /rychlost (když už přišlo na řadu i upozornění na XP apod..). Zasahuje to příliš do obrazovky a graficky to taky nevypadá zrovna nějak působivě :)
- Aktualizovat tabulku /prikazy (opravdu mnoho jich tam chybí) + u každého krátce popsat k čemu slouží
niCeLead ManagerLegendary playerLevel 33902/05/2015 10:26 AM
Takovehle navrhy jsou absolutne k nicemu, bud navrhni neco konkretniho a nebo je zbytecne sem tohle psat.
“- Navrhuju více odměn po dosažení vyššího levelu (určitě by se dalo plno věcí vymyslet)” Takovehle navrhy jsou absolutne k nicemu, bud navrhni neco konkretniho a nebo je zbytecne sem tohle psat.
Navrhuji, když už se udělal přístav v Baside, aby se něco podobného udělalo s letadly. Prostě by třeba na 1 letišti a nebo na všech by se koupil slot pro 1 letadlo jako to je v přístavu a mohlo by se vytunit a nebo změnit spec... A nebo by se třeba na letišti v Lv Koupil slot a tím by se koupil i na ostatních letištích a když budu v Ls na letišti, tak se mi tam spawne -- jen pro mě, nebo třeba v Sf tak tam se pro mě spawne... Nevím možná to je blbost, možná by bylo lepší aby to letadlo bylo jen na 1 letišti.... Chápu, když s tím nebudete souhlasit, ale bylo by to zas něco nového pro server WTLS :)
Navrhuji, když už se udělal přístav v Baside, aby se něco podobného udělalo s letadly. Prostě by třeba na 1 letišti a nebo na všech by se koupil slot pro 1 letadlo jako to je v přístavu a mohlo by se vytunit a nebo změnit spec... A nebo by se třeba na letišti v Lv Koupil slot a tím by se koupil i na ostatních letištích a když budu v Ls na letišti, tak se mi tam spawne -- jen pro mě, nebo třeba v Sf tak tam se pro mě spawne... Nevím možná to je blbost, možná by bylo lepší aby to letadlo bylo jen na 1 letišti.... Chápu, když s tím nebudete souhlasit, ale bylo by to zas něco nového pro server WTLS :)
Chápu, tak jsem něco vymyslel, možná ptákoviny, možná ne..
Za vysoké levely například:
- Přelakování/ oprava aut v pns zdarma
- Brnění v apecu zdarma
- Dostupnost nějakého unikatního vozidla zdarma, třeba tank ? (následně neprodejné a neuložitelné)
- Dostupnost featur z premium účtu (třeba /hide denně na vymezený čas)
- Možnost vykoupení na kauci z vězení
- Finanční odměna
- Odměna - Premium na 3 dny zdarma
- Balíček zbraní
:)
“Takovehle navrhy jsou absolutne k nicemu, bud navrhni neco konkretniho a nebo je zbytecne sem tohle psat.” Chápu, tak jsem něco vymyslel, možná ptákoviny, možná ne.. Za vysoké levely například:
- Přelakování/ oprava aut v pns zdarma - Brnění v apecu zdarma - Dostupnost nějakého unikatního vozidla zdarma, třeba tank ? (následně neprodejné a neuložitelné) - Dostupnost featur z premium účtu (třeba /hide denně na vymezený čas) - Možnost vykoupení na kauci z vězení - Finanční odměna - Odměna - Premium na 3 dny zdarma - Balíček zbraní :)
- Prelakovani zdarma udelat nelze
- Tohle neni DM server a Rhino, Hydra nebo Hunter tu nikdy nebudou dostupne pro vsechny hrace na serveru
- Ver tomu nebo ne, ale diky premium uctum platime tenhle server, provoz neni zadarmo, takze urcite nebudeme hracum davat zdarma vyhody premium uctu
- Prelakovani zdarma udelat nelze - Tohle neni DM server a Rhino, Hydra nebo Hunter tu nikdy nebudou dostupne pro vsechny hrace na serveru - Ver tomu nebo ne, ale diky premium uctum platime tenhle server, provoz neni zadarmo, takze urcite nebudeme hracum davat zdarma vyhody premium uctu
V San Andreas je spoustu parkovišť tak mě napadlo že mi se mohlo koupit a prodloužit jak to bývá s apartmány. :)
Pak by měl každej kam uložit vozidlo :)
V San Andreas je spoustu parkovišť tak mě napadlo že mi se mohlo koupit a prodloužit jak to bývá s apartmány. :) Pak by měl každej kam uložit vozidlo :)