Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

SuggestionsNávrhy na SA-MP

1... 2481 2482 2483 2484 2485... 2545
DnRacer
DnRacer Legendary player Level 53 16/12/2022 11:46 PM
Přidat na auto Elegy v LSC další spoilery a na auto Windsor přidat vybaveni kufru (Skříň na zbraně, Stereo)
Přidat na auto Elegy v LSC další spoilery a na auto Windsor přidat vybaveni kufru (Skříň na zbraně, Stereo)
JeyCop
JeyCop Talkative Level 84 18/12/2022 10:03 AM
Přidat do herního obchodu okamžité odblokování hazaradu.
Přidat do herního obchodu okamžité odblokování hazaradu.
kesmopolis
kesmopolis Level 73 18/12/2022 05:57 PM
Seřadit eventy v /eventvote podle Abecedy.
Seřadit eventy v /eventvote podle Abecedy.
Tralala man
RePiz21
RePiz21 Advanced player Level 25 19/12/2022 10:10 PM
Přidat příkaz, díky kterému nebudeme muset zapínat zdlouhavě CEO výzvy přes interakční menu. Např. /Vyzva Díky.
Přidat příkaz, díky kterému nebudeme muset zapínat zdlouhavě CEO výzvy přes interakční menu. Např. /Vyzva
Díky.
Miky10
Miky10 Legendary player Level 51 22/12/2022 06:01 PM
Přidat do /shop - Vozidla - základní spec police, ambulance, firetruck Děkuji .M.I.K.I. na S1[<3]
Přidat do /shop - Vozidla - základní spec police, ambulance, firetruck

Děkuji .M.I.K.I. na S1<3
[url]
ENeMyDaVe
ENeMyDaVe Administrator Epic player Level 113 26/12/2022 04:50 PM
U heistu Pistolky a AKčka u přípravky, kde se krade sanitka, zamezit možnost zaměstnat se v této sanitce (nabízí nápovědu, že se lze zaměstnat, ale reálně jsem to nezkoušel). Umožnit vystoupení z vozidla u jobu na určitou dobu u všech jobů (i pilot, uklízeč, taxikář, řidič autobusu...) občas se poblíž cesty při těchto jobech vyskytuje třeba balíček, případně někdo prodává hotdog/zmrzlinu. Přidat statisku, poslední čas od zabití (většinou až po zabití bych chtěl zjistit, jak dlouho jsem byl naživu…). Ve výsledku by tedy statistika obsahovala 3 časy: Stávající čas přežito bez zabití, Nejdelší čas přežito bez zabití a Čas přežití před posledním zabitím.
U heistu Pistolky a AKčka u přípravky, kde se krade sanitka, zamezit možnost zaměstnat se v této sanitce (nabízí nápovědu, že se lze zaměstnat, ale reálně jsem to nezkoušel).

Umožnit vystoupení z vozidla u jobu na určitou dobu u všech jobů (i pilot, uklízeč, taxikář, řidič autobusu...) občas se poblíž cesty při těchto jobech vyskytuje třeba balíček, případně někdo prodává hotdog/zmrzlinu.

Přidat statisku, poslední čas od zabití (většinou až po zabití bych chtěl zjistit, jak dlouho jsem byl naživu…). Ve výsledku by tedy statistika obsahovala 3 časy: Stávající čas přežito bez zabití, Nejdelší čas přežito bez zabití a Čas přežití před posledním zabitím.
Tree3
Tree3 Level 39 27/12/2022 09:24 PM
Přidat někam na stránku Bawsaq aktuální daň z akcií
Přidat někam na stránku Bawsaq aktuální daň z akcií
Gurky
Gurky Trickster Level 107 29/12/2022 01:20 AM
Zmeniť kick za zabíjanie "bez dôvodu" toto je moc unbalanced... 2x je moc málo, kolko krát na mňa mieri hráč, ale stihnem byť rychlejší a dostanem kick. Po starom systéme to bolo lepšie spravené podľa mňa.
Zmeniť kick za zabíjanie "bez dôvodu" toto je moc unbalanced... 2x je moc málo, kolko krát na mňa mieri hráč, ale stihnem byť rychlejší a dostanem kick. Po starom systéme to bolo lepšie spravené podľa mňa.
NyTmo
NyTmo Veteran Level 108 29/12/2022 05:09 PM
Přidat do stránek na počitači (autoeroticcar) u vizidel ID barvy. Jelikoz nekteré odstíny nejdou poznat.
Přidat do stránek na počitači (autoeroticcar) u vizidel ID barvy. Jelikoz nekteré odstíny nejdou poznat.
Coffeee
Coffeee Administrator Photographer Level 79 29/12/2022 07:24 PM
Pridať do /gps - Obchod s koblihami kľudne pod kolonku Restaurace. Nech som hľadal ako som hľadal tak som to tam nenašiel čož mi príde byť škoda a keď sa to pýta a hľadá nejaký nováčik na serveri tak to bohužiaľ nemá ako vyhľadať, možno tak cez misiu Tenpennyho avšak tá je len v Los Santos a koblihárna je aj v San Fierre kde by to takto hľadal asi ťažko (:
Pridať do /gps - Obchod s koblihami kľudne pod kolonku Restaurace. Nech som hľadal ako som hľadal tak som to tam nenašiel čož mi príde byť škoda a keď sa to pýta a hľadá nejaký nováčik na serveri tak to bohužiaľ nemá ako vyhľadať, možno tak cez misiu Tenpennyho avšak tá je len v Los Santos a koblihárna je aj v San Fierre kde by to takto hľadal asi ťažko (:
1... 2481 2482 2483 2484 2485... 2545