Protože jsou závislí na ostatních hráčích ale hasiči si jedou svý...
Včera jsem se dozvěděl, že není technicky možné dávat odměny z rozpočtu hasičům. Proč by ale hasiči neměli dostávat odměny, ale fízlíky a doktoři jo? Protože jsou závislí na ostatních hráčích ale hasiči si jedou svý...
Jako 1zk u gangu za lterý si jiného gangstera zabil yo?:D To by ale darkboy apod. měli u každého gangu 5000zk :D Spíš bych dal +50exp za zabití gangstera
přidání 1zk po zabití člena nepřátelského gangu , aby se nedostavali zk jen za zabírání je to celkem nuda Jako 1zk u gangu za lterý si jiného gangstera zabil yo?:D To by ale darkboy apod. měli u každého gangu 5000zk :D Spíš bych dal +50exp za zabití gangstera
to už by si mohl dávat odměny i pizza poslíčkům, kurýrům,zmrzlinářům atd. Navíc není moc hasičů k vidění, kteří hasí,aspon jsem si nevšiml..
Včera jsem se dozvěděl, že není technicky možné dávat odměny z rozpočtu hasičům. Proč by ale hasiči neměli dostávat odměny, ale fízlíky a doktoři jo? to už by si mohl dávat odměny i pizza poslíčkům, kurýrům,zmrzlinářům atd. Navíc není moc hasičů k vidění, kteří hasí,aspon jsem si nevšiml..
Pizza poslíčkům, atd... ne. Ale hasiči by odměny rozhodně dostávat měli. Policajti, zdravotníci a hasiči.
Já docela nějaký vídávám.
to už by si mohl dávat odměny i pizza poslíčkům, kurýrům,zmrzlinářům atd. Navíc není moc hasičů k vidění, kteří hasí,aspon jsem si nevšiml.. Pizza poslíčkům, atd... ne. Ale hasiči by odměny rozhodně dostávat měli. Policajti, zdravotníci a hasiči. Já docela nějaký vídávám.