a jenom technickej dotaz :D bude to o půlnoci nebo po restartu?
a jenom technickej dotaz :D bude to o půlnoci nebo po restartu?
StiffyMotion picture ownerLevel 14425/03/2020 02:02 AM
paráda :) super akce, které zase přilákají spoustu hráčů
paráda :) super akce, které zase přilákají spoustu hráčů
niCeLead ManagerLegendary playerLevel 34025/03/2020 05:52 AM
Bohuzel voucher uz je vycerpany, a to jsem udelal 1000 kusu. Pri cene premium uctu na 15 dnu (~40 CZK) jsme tak rozdali hracum premium ucty za 40000 CZK.
Bohuzel voucher uz je vycerpany, a to jsem udelal 1000 kusu. Pri cene premium uctu na 15 dnu (~40 CZK) jsme tak rozdali hracum premium ucty za 40000 CZK.
To je raketa!! Jako 1000 hráčů použít 1 voucher, to je Paráda!
// Zajímavé že voucher byl vyčerpán ale na příspěvků je jenom cca 680 zhlédnutí. Šíření voucherů je zakazano! Na to pozor dostal jsem mute na 10h jednou
[/b]To je raketa!! Jako 1000 hráčů použít 1 voucher, to je Paráda![b] // Zajímavé že voucher byl vyčerpán ale na příspěvků je jenom cca 680 zhlédnutí. Šíření voucherů je zakazano! Na to pozor dostal jsem mute na 10h jednou
JOKEEERKOUpstanding CitizenLevel 7425/03/2020 07:01 AM
Voucher bol na facebooku a mozno aj instagrame...
To je raketa!! Jako 1000 hráčů použít 1 voucher, to je Paráda! // Zajímavé že voucher byl vyčerpán ale na příspěvků je jenom cca 680 zhlédnutí. Šíření voucherů je zakazano! Na to pozor dostal jsem mute na 10h jednou Voucher bol na facebooku a mozno aj instagrame...
Ak sa nemylim tak ten voucher bol na Facebooku a az po cca dni bol zverejneni tu na stranke
To je raketa!! Jako 1000 hráčů použít 1 voucher, to je Paráda! // Zajímavé že voucher byl vyčerpán ale na příspěvků je jenom cca 680 zhlédnutí. Šíření voucherů je zakazano! Na to pozor dostal jsem mute na 10h jednou Ak sa nemylim tak ten voucher bol na Facebooku a az po cca dni bol zverejneni tu na stranke