prečitaj si dôkladne pravidlá .. na toomto serveri je zakazane zakladať multiučty a ako dalšie aj hrať cez VPN taketo prekročenie sa tresta !!!
Wtf co? Že sem hral za jiný nick mám ban prečitaj si dôkladne pravidlá .. na toomto serveri je zakazane zakladať multiučty a ako dalšie aj hrať cez VPN taketo prekročenie sa tresta !!!
Bože.. Dneska sem si stáhnul sampko zapnul sem to bez VPN a měl sem tam ban, tak sem zkusil jestli to není IP přes vpn a taky sem tam dostal ban, tak se ptam za co to je když v Reason: není nic napsáno, jenom že mám ban ale za co nevím :)
prečitaj si dôkladne pravidlá .. na toomto serveri je zakazane zakladať multiučty a ako dalšie aj hrať cez VPN taketo prekročenie sa tresta !!! Bože.. Dneska sem si stáhnul sampko zapnul sem to bez VPN a měl sem tam ban, tak sem zkusil jestli to není IP přes vpn a taky sem tam dostal ban, tak se ptam za co to je když v Reason: není nic napsáno, jenom že mám ban ale za co nevím :)
Za 1. tohle není chat místnost, za 2. přestaňte spamovat a používejte tlačítko editovat. za 3. Napíšu administrátorovi, který ti udělil ban, aby se ti sem vyjádřil (GDLK). Téma zamknu a promažu od zbytečného spamu. Povídat si můžete v soukromých zprávách a né tady!
Za 1. tohle není chat místnost, za 2. přestaňte spamovat a používejte tlačítko editovat. za 3. Napíšu administrátorovi, který ti udělil ban, aby se ti sem vyjádřil (GDLK). Téma zamknu a promažu od zbytečného spamu. Povídat si můžete v soukromých zprávách a né tady!