Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Ban za nic

1 2 3
LikeMikeSK
LikeMikeSK n00b Level 53 02/08/2020 06:43 PM
prečitaj si dôkladne pravidlá .. na toomto serveri je zakazane zakladať multiučty a ako dalšie aj hrať cez VPN taketo prekročenie sa tresta !!!
Wtf co? Že sem hral za jiný nick mám ban prečitaj si dôkladne pravidlá .. na toomto serveri je zakazane zakladať multiučty a ako dalšie aj hrať cez VPN taketo prekročenie sa tresta !!!
LukeCzech
LukeCzech Level 3 02/08/2020 06:46 PM
Bože.. Dneska sem si stáhnul sampko zapnul sem to bez VPN a měl sem tam ban, tak sem zkusil jestli to není IP přes vpn a taky sem tam dostal ban, tak se ptam za co to je když v Reason: není nic napsáno, jenom že mám ban ale za co nevím :)
prečitaj si dôkladne pravidlá .. na toomto serveri je zakazane zakladať multiučty a ako dalšie aj hrať cez VPN taketo prekročenie sa tresta !!!
Bože.. Dneska sem si stáhnul sampko zapnul sem to bez VPN a měl sem tam ban, tak sem zkusil jestli to není IP přes vpn a taky sem tam dostal ban, tak se ptam za co to je když v Reason: není nic napsáno, jenom že mám ban ale za co nevím :)
LukeCzech
LukeCzech Level 3 02/08/2020 06:53 PM
Mohl by někdo kontaktovat Admina GDLK prosím? Ten mi vysvětlí za co to mám..
Mohl by někdo kontaktovat Admina GDLK prosím? Ten mi vysvětlí za co to mám..
Akacik
Akacik Kingpin Level 112 02/08/2020 06:57 PM
Za 1. tohle není chat místnost, za 2. přestaňte spamovat a používejte tlačítko editovat. za 3. Napíšu administrátorovi, který ti udělil ban, aby se ti sem vyjádřil (GDLK). Téma zamknu a promažu od zbytečného spamu. Povídat si můžete v soukromých zprávách a né tady!
Za 1. tohle není chat místnost, za 2. přestaňte spamovat a používejte tlačítko editovat. za 3. Napíšu administrátorovi, který ti udělil ban, aby se ti sem vyjádřil (GDLK). Téma zamknu a promažu od zbytečného spamu. Povídat si můžete v soukromých zprávách a né tady!
GDLK
GDLK Felon Level 144 02/08/2020 08:13 PM
absolutne nevim o co se jedna, z delky banu soudim ze se jedna o permaban, takze to tak zablokovane zustane.
absolutne nevim o co se jedna, z delky banu soudim ze se jedna o permaban, takze to tak zablokovane zustane.

This text is displayed only for administrators
1 2 3
This topic has been locked due to inactivity.