Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Vodry spatny admin

1
skilla
skilla Admired Level 58 13/11/2020 10:40 AM
dobry den mohu se zeptat proc tento hrac nedostal mute za vydavani se za admina? Sheider: admini tu neco stavite? ZabyjackaAdelkaa (82): jj stavime ZabyjackaAdelkaa (82): uz dodelavame pomalu vydaval se za admina a ja ho nalhlasil a vodry zamitl jak co se tu deje omg
dobry den mohu se zeptat proc tento hrac nedostal mute za vydavani se za admina?
Sheider: admini tu neco stavite?
ZabyjackaAdelkaa (82): jj stavime
ZabyjackaAdelkaa (82): uz dodelavame pomalu
vydaval se za admina a ja ho nalhlasil a vodry zamitl jak co se tu deje omg
SEM SKILLA VIC POTREBOVAT O MNE NEMUSITE VEDET
Jozefos
Jozefos Administrator Commentator Level 157 13/11/2020 10:43 AM
Čauko, A kde sa vydával za administrátora? To ako keď niekto napíše, že "jj stavíme" tak sa vydávam za administrátora?
Čauko,

A kde sa vydával za administrátora? To ako keď niekto napíše, že "jj stavíme" tak sa vydávam za administrátora?
skilla
skilla Admired Level 58 13/11/2020 10:44 AM
ne vsak napsal jj stavime a dodelavame a on je admin? neni tak co tady bude psat dodelavame mel napsat treba dodelava nebo tak ja sem taky za takovou *** dostal mute a vydavani se za admina
ne vsak napsal jj stavime a dodelavame a on je admin? neni tak co tady bude psat dodelavame mel napsat treba dodelava nebo tak ja sem taky za takovou *** dostal mute a vydavani se za admina
Vodry
Vodry Level 81 13/11/2020 10:44 AM
čauko nechápu co na tom nechápeš, stavíme ano víš proč ? Jelikož ten race stavim na její přáni nechápu na co si stěžuješ. Na serveru se akorát snažíš všechny v AT provokovat nic víc.
čauko nechápu co na tom nechápeš, stavíme ano víš proč ? Jelikož ten race stavim na její přáni nechápu na co si stěžuješ. Na serveru se akorát snažíš všechny v AT provokovat nic víc.
skilla
skilla Admired Level 58 13/11/2020 10:46 AM
vsechny at provokovat? a jak? lol ja za to nemuzu ze ste nektery admini nebo co ste zmanipulovani
vsechny at provokovat? a jak? lol ja za to nemuzu ze ste nektery admini nebo co ste zmanipulovani
Adella
Adella Level 97 13/11/2020 10:47 AM
Stavíme jí prostě spolu, nesmyslný topic Navrhuji lock
Stavíme jí prostě spolu, nesmyslný topic

Navrhuji lock
Nxs
Nxs Helper Don Level 145 13/11/2020 10:47 AM
Tohle nesmyslné něco mělo být zamčeno už dávno.
Tohle nesmyslné něco mělo být zamčeno už dávno.
Jozefos
Jozefos Administrator Commentator Level 157 13/11/2020 10:47 AM
Ak je to tak, ako píše kolega Vodry, že vlastne oni stavajú na žiadosť hráča, tak proste není dôvod sa sťažovať kvôli dvom vetám a nikde neukazuje napr "udelil mute hráčovi..." atď.. Takže vlastne sťažuješ sa na nič a dôkazy sú vlastne neplatné, pretože hráč je pri administrátorovi a spolu stavajú, tak to napísal do chatu, že stavajú a tak napísal pravdu. Takže sťažnosť sa zamieta na základe neplatných dôkazov a nezmyselnej sťažnosti. Prajem pekný deň :) Téma sa zamyká
Ak je to tak, ako píše kolega Vodry Vodry , že vlastne oni stavajú na žiadosť hráča, tak proste není dôvod sa sťažovať kvôli dvom vetám a nikde neukazuje napr "udelil mute hráčovi..." atď..

Takže vlastne sťažuješ sa na nič a dôkazy sú vlastne neplatné, pretože hráč je pri administrátorovi a spolu stavajú, tak to napísal do chatu, že stavajú a tak napísal pravdu.

Takže sťažnosť sa zamieta na základe neplatných dôkazov a nezmyselnej sťažnosti.

Prajem pekný deň :)
Téma sa zamyká

This text is displayed only for administrators
1
This topic has been locked due to inactivity.