Lost password

A code to complete password reset will be send to your e-mail address.

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Jak si koupit Unban

1 2 3 4
TheWojtaZ15
TheWojtaZ15 Level 11 03/09/2012 03:09 PM
Jak si koupit unban když to chce po mě abych si nastavil herní účty ????? díky Adminům za porady.
Jak si koupit unban když to chce po mě abych si nastavil herní účty ????? díky Adminům za porady.
Maark
Maark Legendary player Level 66 03/09/2012 03:12 PM
Editovat profil -> Herní účty -> San Andreas Multiplayer -> Propojit herní účet -> Vyplň nickname a heslo na serveru -> Uložit A je to hotovo, opakuji, že nick a heslo musí být stejné jako na serveru!
Editovat profil -> Herní účty -> San Andreas Multiplayer -> Propojit herní účet -> Vyplň nickname a heslo na serveru -> Uložit

A je to hotovo, opakuji, že nick a heslo musí být stejné jako na serveru!
TheWojtaZ15
TheWojtaZ15 Level 11 03/09/2012 03:15 PM
Jenže mi to píše nergistrovanej hráč a neplatné heslo nebo tak ...
Gam3rkoO
Gam3rkoO Bully Level 30 03/09/2012 03:17 PM
Tak asi zadávaš zlé meno alebo heslo. Kedy si sa naposledy prihlásil na server ? Nemáš nárob už na UnBan ? Keď si dostal ban pred viac ako 30 dňami môžeš si zažiadať o UB bezplatne.. edit Prepájaš si nick na San Andreas Multiplayer alebo San Andreas Multiplayer 2 ?

Tak asi zadávaš zlé meno alebo heslo.
Kedy si sa naposledy prihlásil na server ? Nemáš nárob už na UnBan ? Keď si dostal ban pred viac ako 30 dňami môžeš si zažiadať o UB bezplatne..

edit Prepájaš si nick na San Andreas Multiplayer alebo San Andreas Multiplayer 2 ?

https://www.youtube.com/watch?v=LuDN2bCIyus
TheWojtaZ15
TheWojtaZ15 Level 11 03/09/2012 03:26 PM
jak jako zlé jméno ? dávám tam změněné jméno a heslo a pak jsem tam dávál jméno co jsem měl předtím
jak jako zlé jméno ? dávám tam změněné jméno a heslo a pak jsem tam dávál jméno co jsem měl předtím
niCe
niCe Lead Manager Legendary player Level 340 03/09/2012 03:35 PM
Za kradez uctu jineho hrace ti byl odstranen tvuj herni ucet. Pokud chces unban, posli sms ve tvaru "shop thewojtaz15" a nekdo z adminu ti da unban.
Za kradez uctu jineho hrace ti byl odstranen tvuj herni ucet. Pokud chces unban, posli sms ve tvaru "shop thewojtaz15" a nekdo z adminu ti da unban.
TheWojtaZ15
TheWojtaZ15 Level 11 03/09/2012 04:00 PM
jo a na jaký čislo ? já to chci poslat na účet lol ne přes mobil
jo a na jaký čislo ? já to chci poslat na účet lol ne přes mobil
Gam3rkoO
Gam3rkoO Bully Level 30 03/09/2012 04:05 PM
Sry zle som si prečítal. Ak to chceš zaplatiť cez PayPal, Kreditka, Pošta navštív Herní obchod daj si ho do košíku a zvol spôsob platby.
Sry zle som si prečítal. Ak to chceš zaplatiť cez PayPal, Kreditka, Pošta navštív Herní obchod daj si ho do košíku a zvol spôsob platby.

TheWojtaZ15
TheWojtaZ15 Level 11 03/09/2012 04:33 PM
Píše mi to at si propojím účty...
Gam3rkoO
Gam3rkoO Bully Level 30 03/09/2012 04:42 PM
Napíš niCemu do SZ

Napíš niCemu do SZ

1 2 3 4
This topic has been locked due to inactivity.