Ahoj, bios sa otvára hneď po spustení PC to znamená, že budeš musieť prísť na to aké tlačítko stláčať a stláčať ho kým sa ti bios nezapne. Keď ti nenaskočí tak vypnúť ntb a skúšať znova. Pred tým si ale radšej odpoj ssd alebo HDD lebo takýmto spôsobom ho veľmi rýchlo pokaziš. Doma mám HP ntb a je to na F10, môže to byť akékoľvek F1-12 poprípade delete.
Keď zapojíš monitor a zapneš ntb stláčaj to dané F1-12 tlačítko, neviem presne ktoré.. Nájdi si ho na internete podľa presnej značky ntb a budeš vedel čo a ako ďalej.
Keď zapneš ntb, hneď ho vypne? Alebo by dokázal ísť kľudne aj hodinu? Ak ho hneď vypne tak to asi nemusíš ani skúšať.
Ahoj, bios sa otvára hneď po spustení PC to znamená, že budeš musieť prísť na to aké tlačítko stláčať a stláčať ho kým sa ti bios nezapne. Keď ti nenaskočí tak vypnúť ntb a skúšať znova. Pred tým si ale radšej odpoj ssd alebo HDD lebo takýmto spôsobom ho veľmi rýchlo pokaziš. Doma mám HP ntb a je to na F10, môže to byť akékoľvek F1-12 poprípade delete.
Keď zapojíš monitor a zapneš ntb stláčaj to dané F1-12 tlačítko, neviem presne ktoré.. Nájdi si ho na internete podľa presnej značky ntb a budeš vedel čo a ako ďalej. Keď zapneš ntb, hneď ho vypne? Alebo by dokázal ísť kľudne aj hodinu? Ak ho hneď vypne tak to asi nemusíš ani skúšať.
No a ešte som zabudol napísať, že ak sa ti to podarí rozbehnúť a dostať sa do biosu a problém bude v disku a nie v MB/chipset a pod. Tak by som ti vedel zohnať displej za pár eur, poprípade za poštovné .. Nejak by sme sa už len dohodli.
No a ešte som zabudol napísať, že ak sa ti to podarí rozbehnúť a dostať sa do biosu a problém bude v disku a nie v MB/chipset a pod. Tak by som ti vedel zohnať displej za pár eur, poprípade za poštovné .. Nejak by sme sa už len dohodli.
Vytahni si nejdriv disk ven, pokud by blbnul disk tak je dosti mozne ze budes marne se snazit otevirat bios, a jak psal dysmusax, HPcka maji bios pod F10
Vytahni si nejdriv disk ven, pokud by blbnul disk tak je dosti mozne ze budes marne se snazit otevirat bios, a jak psal dysmusax, HPcka maji bios pod F10
Ahoj, pokud tomu moc nerozumíš, doporučuji zajít do nějakého servisu, ať máš jistotu, že to nějak více nedodrbeš. Určitě bych se na tvém místě nehrabal v hardwaru ANI BIOSU, protože se může stát, že to nějak nastavíš nebo hůř - zahesluješ BIOS a pak se ti tam nikdo nedostane.
Displej není disk, změnou displeje opravdu nevyřešíš tyto problémy. Pokud týpek aktualizoval grafiku, většinou se vytváří bod obnovy, pokud se mu však nespouští počítač vůbec, tj. neukáže se mu načítání Windows, ať zkusí vyndat baterii (je-li vyjmatelná), následně zapojí adaptér do sítě a podrží tlačítko POWER, čímž by se měla nějakým způsobem resetovat baterie, pokud nepomohlo, nemá cenu se v tom ještě více hrabat, pokud něco podělá, a něco zničí například na základní desce, tak může rovnou notebook vyhodit.
Ahoj, pokud tomu moc nerozumíš, doporučuji zajít do nějakého servisu, ať máš jistotu, že to nějak více nedodrbeš. Určitě bych se na tvém místě nehrabal v hardwaru ANI BIOSU, protože se může stát, že to nějak nastavíš nebo hůř - zahesluješ BIOS a pak se ti tam nikdo nedostane. “problém bude v disku a nie v MB/chipset a pod. Tak by som ti vedel zohnať displej za pár eur, poprípade za poštovné”Displej není disk, změnou displeje opravdu nevyřešíš tyto problémy. Pokud týpek aktualizoval grafiku, většinou se vytváří bod obnovy, pokud se mu však nespouští počítač vůbec, tj. neukáže se mu načítání Windows, ať zkusí vyndat baterii (je-li vyjmatelná), následně zapojí adaptér do sítě a podrží tlačítko POWER, čímž by se měla nějakým způsobem resetovat baterie, pokud nepomohlo, nemá cenu se v tom ještě více hrabat, pokud něco podělá, a něco zničí například na základní desce, tak může rovnou notebook vyhodit.
Prečítaj si to znova a čítaj si to dookola kým tomu pochopíš. Ak bude problém v disku ktorý jednoducho vymení a ntb pôjde ďalej, zohnam mu displej aby ho mal. Ale ak bude problém v MB tak to môže hodiť rovno do koša, lebo to nemá zmysel opravovať.
“ Displej není disk, změnou displeje opravdu nevyřešíš tyto problémy. Pokud týpek aktualizoval grafiku, většinou se vytváří bod obnovy, pokud se mu však nespouští počítač vůbec, tj. neukáže se mu načítání Windows, ať zkusí vyndat baterii (je-li vyjmatelná), následně zapojí adaptér do sítě a podrží tlačítko POWER, čímž by se měla nějakým způsobem resetovat baterie, pokud nepomohlo, nemá cenu se v tom ještě více hrabat, pokud něco podělá, a něco zničí například na základní desce, tak může rovnou notebook vyhodit.” Prečítaj si to znova a čítaj si to dookola kým tomu pochopíš. Ak bude problém v disku ktorý jednoducho vymení a ntb pôjde ďalej, zohnam mu displej aby ho mal. Ale ak bude problém v MB tak to môže hodiť rovno do koša, lebo to nemá zmysel opravovať.
Jistě, je moje chyba, že jsem si to nepřečetl celé. Nemusíš hned být toxic, chovej se laskavě slušně a tak, abys šel příkladem, když jsi "Pomocník". Myslím si, že tu všichni máme stejný cíl - pokusit se pomoci, tak to tady nehroť.
//Mawerick: Ja teda nevidim na tom nic toxickeho
“Prečítaj si to znova a čítaj si to dookola kým tomu pochopíš. Ak bude problém v disku ktorý jednoducho vymení a ntb pôjde ďalej, zohnam mu displej aby ho mal. Ale ak bude problém v MB tak to môže hodiť rovno do koša, lebo to nemá zmysel opravovať.” Jistě, je moje chyba, že jsem si to nepřečetl celé. Nemusíš hned být toxic, chovej se laskavě slušně a tak, abys šel příkladem, když jsi "Pomocník". Myslím si, že tu všichni máme stejný cíl - pokusit se pomoci, tak to tady nehroť.
Ahoj se starým PC jsem se už rozloučil a chci koupit jiný , mám tu na výběr tento : https://pc.bazos.cz/inzerat/149679596/pocitac-do-kancelare.php ale nevím jestli je výhodné ho koupit. Mám tu parametry mého starého takže tento je asi i lepší : https://kvido.aibz.xyz/6Jci0xRV
“Vytahni si nejdriv disk ven, pokud by blbnul disk tak je dosti mozne ze budes marne se snazit otevirat bios, a jak psal dysmusax, HPcka maji bios pod F10”Ahoj se starým PC jsem se už rozloučil a chci koupit jiný , mám tu na výběr [quote][/quote]tento : pc.bazos.cz/inzerat/149679596/pocitac-do-kancelare.php ale nevím jestli je výhodné ho koupit. Mám tu parametry mého starého takže tento je asi i lepší : kvido.aibz.xyz/6Jci0xRV