Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Easter to all players!

Rozbil jsem si pc

1 2 3
Plochej
Plochej Level 49 20/03/2022 08:53 PM
Čau guys. Dnes jsem si aktualizoval ovladače a z ničeho nic se mi PC vypl. Asi aktualizace failnula . Teď PC nezapnu ani do recovery režimu .. neví někdo co s tím? Když PC zapnu mám Black screen
Čau guys. Dnes jsem si aktualizoval ovladače a z ničeho nic se mi PC vypl. Asi aktualizace failnula . Teď PC nezapnu ani do recovery režimu .. neví někdo co s tím? Když PC zapnu mám Black screen
Deadovec
Deadovec Manager Level 106 20/03/2022 09:07 PM
Ahoj, po zapnutí PC keď máš black screen skús stlačiť Ctrl + Alt + Del, mala by sa ti zobraziť možnosť reštartovať PC. Prípadne Win + Ctrl + Shift + B, toto by ti malo reštartovať ovládače grafiky. Ak to nebude fungovať tak by som uvažoval o reinštalovaním celého Windowsu.
Ahoj,
po zapnutí PC keď máš black screen skús stlačiť Ctrl + Alt + Del, mala by sa ti zobraziť možnosť reštartovať PC. Prípadne Win + Ctrl + Shift + B, toto by ti malo reštartovať ovládače grafiky. Ak to nebude fungovať tak by som uvažoval o reinštalovaním celého Windowsu.
Plochej
Plochej Level 49 20/03/2022 09:08 PM
Klidně ten Windows reinstaluju když mě navedeš jak
Klidně ten Windows reinstaluju když mě navedeš jak
Deadovec
Deadovec Manager Level 106 20/03/2022 09:14 PM
Preinštalovanie Windowsu neni tak zložité ako to môže znieť. Neviem aký Windows používaš, takže tu je link na W10 a W11. Stiahni si jeden z nich a postupuj podľa tohto videa. Ak by ti niečo nebolo jasné napíš mi správu na webe a vysvetlím ti to. A ešte jedna drobnosť, tým, že už máš na svojom disku Windows nainštalovaný tak si ho počas inštalovania musíš sformátovať. Na tom videu ktoré som poslal v čase 3:39 vidíš kam inštalovať Windows, tak si klikneš na disk s označením System a dáš Format, následne ten disk zvolíš ako cielový pre nainštalovanie.
Preinštalovanie Windowsu neni tak zložité ako to môže znieť. Neviem aký Windows používaš, takže tu je link na W10 a W11. Stiahni si jeden z nich a postupuj podľa tohto videa. Ak by ti niečo nebolo jasné napíš mi správu na webe a vysvetlím ti to. A ešte jedna drobnosť, tým, že už máš na svojom disku Windows nainštalovaný tak si ho počas inštalovania musíš sformátovať. Na tom videu ktoré som poslal v čase 3:39 vidíš kam inštalovať Windows, tak si klikneš na disk s označením System a dáš Format, následne ten disk zvolíš ako cielový pre nainštalovanie.
DixiEfReE
DixiEfReE Nobody Special Level 80 20/03/2022 09:19 PM
Zkus nejdříve vytáhnout kabel který ti jde z monitoru od grafiky a dát ho do základovky, jestli se ti rozjede obraz, tak víš že grafika je KO
Zkus nejdříve vytáhnout kabel který ti jde z monitoru od grafiky a dát ho do základovky, jestli se ti rozjede obraz, tak víš že grafika je KO
DixiEfReE: Pokuď nemáš strach klikni zde
Plochej
Plochej Level 49 20/03/2022 09:20 PM
mám notebook
Zkus nejdříve vytáhnout kabel od grafiky a dát ho do základovky, jestli se ti rozjede obraz, tak víš že grafika je KOmám notebook
DixiEfReE
DixiEfReE Nobody Special Level 80 20/03/2022 09:25 PM
Máš možnost ho připojit na monitor, tv?... Co zkusit vytáhnout baterku a nahodit z5 Co podsvit obrazu? nejde zesílit?
Máš možnost ho připojit na monitor, tv?...
Co zkusit vytáhnout baterku a nahodit z5
Co podsvit obrazu? nejde zesílit?
DixiEfReE: Pokuď nemáš strach klikni zde
Lawda
Lawda Legendary player Level 74 20/03/2022 09:28 PM
Skus fakt preinštalovat ten Windows maš to rychlejšie a maš istotu že to pojde ked nie tak chybu by som hladal už v hardware
Skus fakt preinštalovat ten Windows maš to rychlejšie a maš istotu že to pojde ked nie tak chybu by som hladal už v hardware
Plochej
Plochej Level 49 20/03/2022 09:50 PM
Obrazovka notebooku mi nejde vůbec mám jí rozbitou , rozteklý barvy etc. Takže jediné přes monitor který právě nejde. Takže nemůžu ani přeinstalovat
Obrazovka notebooku mi nejde vůbec mám jí rozbitou , rozteklý barvy etc. Takže jediné přes monitor který právě nejde. Takže nemůžu ani přeinstalovat
Lawda
Lawda Legendary player Level 74 20/03/2022 09:53 PM
Asi ked si inštaloval tie ovladače tak ti to zmenilo obraz na notebook
Asi ked si inštaloval tie ovladače tak ti to zmenilo obraz na notebook
1 2 3
This thread has been locked.