Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Bug reportsNahlášení bugu na FiveM

1... 158 159 160 161 162
TheError17
TheError17 Helper Editor Level 50 16/04/2025 02:59 PM
Ahoj, Když si přes Lestera dáte vyhledat loď na rybaření Reefer, spawne se na suchu jak auto. Odzkoušeno 2x.
Ahoj,
Když si přes Lestera dáte vyhledat loď na rybaření Reefer,
spawne se na suchu jak auto.
Odzkoušeno 2x.

Ten Battlepass se sám neudělá!
OneNight157
OneNight157 Veteran Level 65 16/04/2025 10:55 PM
This text is displayed only for administrators
JanyWTLS
JanyWTLS Legendary player Level 91 17/04/2025 03:40 PM
-hráč vbehol do kanclu kancl zasvietil na červeno vošiel som dnu a zatkol ho, a od vtedy ten kancl stale svieti na červeno ako keby dnu bol kriminalnik -ked idem zatknúť kriminálnika za jazdy, veľa krát mi to napíse hráč ide príliš rýchlo a pneumatiky mu neprepichne a to ten alt mačkam asi 4x , dokonca som zistil že hráčovi s wl to napíše že policista vam propíchl gumy ale realne som ich neprepichol a uteka mi dalej
-hráč vbehol do kanclu kancl zasvietil na červeno vošiel som dnu a zatkol ho, a od vtedy ten kancl stale svieti na červeno ako keby dnu bol kriminalnik
-ked idem zatknúť kriminálnika za jazdy, veľa krát mi to napíse hráč ide príliš rýchlo a pneumatiky mu neprepichne a to ten alt mačkam asi 4x , dokonca som zistil že hráčovi s wl to napíše že policista vam propíchl gumy ale realne som ich neprepichol a uteka mi dalej
ludekk
ludekk Upstanding Citizen Level 23 18/04/2025 08:22 AM
ludekk
ludekk Upstanding Citizen Level 23 19/04/2025 04:55 PM
Ahoj ja se nemuzu prepravovat (nemam mechanika) tak pouzivam skate a nekdy se stane to, že se misto skatu spawne kolo neviditelny a ostatní hraci rikaly ze se portuju do zeme a na horu nekdy me i nevidi
Ahoj ja se nemuzu prepravovat (nemam mechanika) tak pouzivam skate a nekdy se stane to, že se misto skatu spawne kolo neviditelny a ostatní hraci rikaly ze se portuju do zeme a na horu nekdy me i nevidi
bluma
bluma Helper Advanced player Level 9 21/04/2025 07:52 PM
ahoj připojil jsem se do eventu a spadl jsem do vody video:https://medal.tv/games/gta-v/clips/k8iSEtkZSOrzWNa8X?invite=cr-MSw1WHcsMzMyOTAxNDY5
ahoj připojil jsem se do eventu a spadl jsem do vody video:https://medal.tv/games/gta-v/clips/k8iSEtkZSOrzWNa8X?invite=cr-MSw1WHcsMzMyOTAxNDY5
Kikush Kikush Administrator 21/04/2025 07:56 PM
To není chyba serveru. Spíš napiš tomu, kdo tento event vytvořil, jelikož je to custom event, aby ty spawny o něco posunul. Když se stane, že to postava "neustojí", tak aby nespadla dolů a normálně se zvedla.
To není chyba serveru. Spíš napiš tomu, kdo tento event vytvořil, jelikož je to custom event, aby ty spawny o něco posunul. Když se stane, že to postava "neustojí", tak aby nespadla dolů a normálně se zvedla.
KurumiNightmare KurumiNightmare Administrator 21/04/2025 11:03 PM
Díky za nahlášení. Určitě tenhle event opravím, aby jste nemohli padat do vody.
Díky za nahlášení. Určitě tenhle event opravím, aby jste nemohli padat do vody.
Shifty
Shifty Legendary player Level 42 23/04/2025 07:37 AM
Nevím zda je to již nahlášeno ale NPC Dealerů často nejsou na svých místech, stává se tak hlavně v centru města. Stojí na random pozicích a nejde od nich nic kupovat.
Nevím zda je to již nahlášeno ale NPC Dealerů často nejsou na svých místech, stává se tak hlavně v centru města. Stojí na random pozicích a nejde od nich nic kupovat.
ptacekmaptacka
ptacekmaptacka Epic player Level 67 23/04/2025 08:14 PM
NITROSHI NITROSHI Moderator 23/04/2025 09:36 PM
Ahoj tento bug je již nahlášen, každopádně děkujeme že sis toho také všiml.
Ahoj tento bug je již nahlášen, každopádně děkujeme že sis toho také všiml.
Shifty
Shifty Legendary player Level 42 23/04/2025 09:53 PM
U CEO Jobu Pizza Poslíčka je občas nemožné stihnout doručit pizzu včas. https://medal.tv/games/gta-v/clips/k9aA27BlOZ2CXaMdS?invite=cr-MSx5REUsMjEyNDUyMjE2
U CEO Jobu Pizza Poslíčka je občas nemožné stihnout doručit pizzu včas.
medal.tv/games/gta-v/clips/k9aA27BlOZ2CXaMdS?invite=cr-MSx5REUsMjEyNDUyMjE2
niCe niCe Lead Manager 26/04/2025 06:24 AM
Dela to jen u CEO jobu nebo i behem klasickeho jobu?
Dela to jen u CEO jobu nebo i behem klasickeho jobu?
NeroVito NeroVito 26/04/2025 08:47 AM
Ano stává se to nekdy i u normal jobu když vezmu pizza boy v del perro hodi to cil nekde v mission row ktery taky nejde stihnout ale je to vzdy jen u prvni mise pak uz v poho
Ano stává se to nekdy i u normal jobu když vezmu pizza boy v del perro hodi to cil nekde v mission row ktery taky nejde stihnout ale je to vzdy jen u prvni mise pak uz v poho
CorkaCZ
CorkaCZ Shoplifter Level 9 25/04/2025 10:24 AM
I přes zakoupené premium nemohu využít chat přes WEB. Mapa jde až po odkliknuti červeného pole "pouze pro hráče s premium účtem".
I přes zakoupené premium nemohu využít chat přes WEB. Mapa jde až po odkliknuti červeného pole "pouze pro hráče s premium účtem".
༼ つ ◕_◕ ༽つ
niCe niCe Lead Manager 26/04/2025 06:24 AM
Prodlouzil jsem ti premium ucet o 5 dnu, mapu i chat bys ted mel mit moznost pouzivat.
Prodlouzil jsem ti premium ucet o 5 dnu, mapu i chat bys ted mel mit moznost pouzivat.
1... 158 159 160 161 162