-hráč vbehol do kanclu kancl zasvietil na červeno vošiel som dnu a zatkol ho, a od vtedy ten kancl stale svieti na červeno ako keby dnu bol kriminalnik
-ked idem zatknúť kriminálnika za jazdy, veľa krát mi to napíse hráč ide príliš rýchlo a pneumatiky mu neprepichne a to ten alt mačkam asi 4x , dokonca som zistil že hráčovi s wl to napíše že policista vam propíchl gumy ale realne som ich neprepichol a uteka mi dalej
-hráč vbehol do kanclu kancl zasvietil na červeno vošiel som dnu a zatkol ho, a od vtedy ten kancl stale svieti na červeno ako keby dnu bol kriminalnik -ked idem zatknúť kriminálnika za jazdy, veľa krát mi to napíse hráč ide príliš rýchlo a pneumatiky mu neprepichne a to ten alt mačkam asi 4x , dokonca som zistil že hráčovi s wl to napíše že policista vam propíchl gumy ale realne som ich neprepichol a uteka mi dalej
ludekkUpstanding CitizenLevel 2318/04/2025 08:22 AM
Ahoj ja se nemuzu prepravovat (nemam mechanika) tak pouzivam skate a nekdy se stane to, že se misto skatu spawne kolo neviditelny a ostatní hraci rikaly ze se portuju do zeme a na horu nekdy me i nevidi
Ahoj ja se nemuzu prepravovat (nemam mechanika) tak pouzivam skate a nekdy se stane to, že se misto skatu spawne kolo neviditelny a ostatní hraci rikaly ze se portuju do zeme a na horu nekdy me i nevidi
To není chyba serveru. Spíš napiš tomu, kdo tento event vytvořil, jelikož je to custom event, aby ty spawny o něco posunul. Když se stane, že to postava "neustojí", tak aby nespadla dolů a normálně se zvedla.
To není chyba serveru. Spíš napiš tomu, kdo tento event vytvořil, jelikož je to custom event, aby ty spawny o něco posunul. Když se stane, že to postava "neustojí", tak aby nespadla dolů a normálně se zvedla.
Nevím zda je to již nahlášeno ale NPC Dealerů často nejsou na svých místech, stává se tak hlavně v centru města. Stojí na random pozicích a nejde od nich nic kupovat.
Nevím zda je to již nahlášeno ale NPC Dealerů často nejsou na svých místech, stává se tak hlavně v centru města. Stojí na random pozicích a nejde od nich nic kupovat.
U CEO Jobu Pizza Poslíčka je občas nemožné stihnout doručit pizzu včas.
https://medal.tv/games/gta-v/clips/k9aA27BlOZ2CXaMdS?invite=cr-MSx5REUsMjEyNDUyMjE2
Ano stává se to nekdy i u normal jobu když vezmu pizza boy v del perro hodi to cil nekde v mission row ktery taky nejde stihnout ale je to vzdy jen u prvni mise pak uz v poho
Ano stává se to nekdy i u normal jobu když vezmu pizza boy v del perro hodi to cil nekde v mission row ktery taky nejde stihnout ale je to vzdy jen u prvni mise pak uz v poho