Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Kdo by byl ochotný?

1 2
OupzLitva
OupzLitva Right-Hand Man Level 118 18/10/2012 06:35 PM
Pokud chceš odpověd,tak nic nebudu stavět. Sám jsem ti to na serveru psal,že stavím jen příležitostně k nějaké akci na víkend,ale to dělám když už na serveru nejsou lidi a tudíž žádné reporty a jiné problemy. Takže za sebe mužu ti odpovědět,že ti s ničím takovým pomáhat nebudu.
Pokud chceš odpověd,tak nic nebudu stavět.
Sám jsem ti to na serveru psal,že stavím jen příležitostně k nějaké akci na víkend,ale to dělám když už na serveru nejsou lidi a tudíž žádné reporty a jiné problemy.
Takže za sebe mužu ti odpovědět,že ti s ničím takovým pomáhat nebudu.
BBOYING1337
BBOYING1337 Upstanding Citizen Level 41 18/10/2012 07:08 PM
Nic proti ale vymejslis kravoviny
VTEEEEEC
BraSulinek
BraSulinek Nobody Special Level 51 18/10/2012 07:15 PM
Tak vymysli a udělej něco lepšího, když jsi tak chytrý.

Tak vymysli a udělej něco lepšího, když jsi tak chytrý.
Zeddy
Zeddy Cameraman Level 116 18/10/2012 07:37 PM
Dobře já to beru jak říkám ptám se všech z AT tak jsem rád že ses aspoň ty vyjádřil jak to vidiš... Jinak prosimtě ty laskavě už přestaň komentovat moje příšpěvky/témata/fotky/videa apod. jelikož takovýhle negativní sprominutim děti ale víceméně nemam se zaco omlouvat když to je holá pravda fakt nemusim a nikdy si ty jejich dětinský komentáře brát k srdci nebudu takže naprostej SPAM tvůj názor mě nikdy nezajímal a ani zajímat nebude. A asi můžete LOCK jinak jak říkám Litvo sem rád že ses aspoň jako jedinej z AT vyjádřil.
Pokud chceš odpověd,tak nic nebudu stavět. Sám jsem ti to na serveru psal,že stavím jen příležitostně k nějaké akci na víkend,ale to dělám když už na serveru nejsou lidi a tudíž žádné reporty a jiné problemy. Takže za sebe mužu ti odpovědět,že ti s ničím takovým pomáhat nebudu.

Dobře já to beru jak říkám ptám se všech z AT tak jsem rád že ses aspoň ty vyjádřil jak to vidiš...

Jinak prosimtě ty laskavě už přestaň komentovat moje příšpěvky/témata/fotky/videa apod. jelikož takovýhle negativní sprominutim děti ale víceméně nemam se zaco omlouvat když to je holá pravda fakt nemusim a nikdy si ty jejich dětinský komentáře brát k srdci nebudu takže naprostej SPAM tvůj názor mě nikdy nezajímal a ani zajímat nebude.

A asi můžete LOCK jinak jak říkám Litvo sem rád že ses aspoň jako jedinej z AT vyjádřil.
1 2
This topic has been locked due to inactivity.