Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

ban

1
DenziYeStef
DenziYeStef Level 26 19/08/2022 09:25 PM
Ahoj chtěl bych nějak vyřešit ban co sem předevčírem dostal na s3ce když sem si tam přehazoval nějaký majetek a hrál sem si gangy , střílel sem se asi dvě hodiny a potom zničeho nic mě zabanoval server . :/ AB_Stef_UwaGa
Ahoj chtěl bych nějak vyřešit ban co sem předevčírem dostal na s3ce když sem si tam přehazoval nějaký majetek a hrál sem si gangy , střílel sem se asi dvě hodiny a potom zničeho nic mě zabanoval server . :/ AB_Stef_UwaGa
lol
Silverskunk
Silverskunk Advanced player Level 22 19/08/2022 09:48 PM
Stát se to může. Třeba lagama. Doufám že tě zas uvidím na S1. :/
Stát se to může. Třeba lagama. Doufám že tě zas uvidím na S1. :/
Peace
Adamos
Adamos Veteran Level 118 19/08/2022 09:53 PM
Vies nam dolozit video z casu kedy si dostal ban?
Vies nam dolozit video z casu kedy si dostal ban?
DenziYeStef
DenziYeStef Level 26 19/08/2022 10:10 PM
Ne to ne nenatáčím si svůj gameplay :/ takže asi rip a na měsíc lolko :(
Ne to ne nenatáčím si svůj gameplay :/ takže asi rip a na měsíc lolko :(
lol
Koxy
Koxy Scam Artist Level 81 20/08/2022 01:18 PM
stejně ti zachvilku začina škola takže nebudeš mit čas hrat
Ne to ne nenatáčím si svůj gameplay :/ takže asi rip a na měsíc lolko :( stejně ti zachvilku začina škola takže nebudeš mit čas hrat
Koxy
DenziYeStef
DenziYeStef Level 26 23/08/2022 06:57 PM
AHaaaa takže já že bych neměl čas kámo já jen hraju a fetuju xd
AHaaaa takže já že bych neměl čas kámo já jen hraju a fetuju xd
lol
Jozefos
Jozefos Administrator Commentator Level 157 23/08/2022 08:30 PM
Zrejme si tak moc fetoval, že si zabudol vypnúť cheaty :D Asi si zabudol že nehráš single ale multiplayer :D Nabudúce keď budeš hrať, tak si môžeš aj natáčať svoje hranie, pretože ak hráš čisto tak si to iba obhájiš a nemusíš mať ban :D Takže asi ako píšeš, na mesiac si oddýchneš od WTLS trošku :D
AHaaaa takže já že bych neměl čas kámo já jen hraju a fetuju xdZrejme si tak moc fetoval, že si zabudol vypnúť cheaty :D Asi si zabudol že nehráš single ale multiplayer :D

Ne to ne nenatáčím si svůj gameplay :/ takže asi rip a na měsíc lolko :(Nabudúce keď budeš hrať, tak si môžeš aj natáčať svoje hranie, pretože ak hráš čisto tak si to iba obhájiš a nemusíš mať ban :D Takže asi ako píšeš, na mesiac si oddýchneš od WTLS trošku :D
Jirce49
Jirce49 Godfather Level 154 23/08/2022 08:50 PM
Žádost nesplňuje podmínky pro udělení unbanu.
Žádost nesplňuje podmínky pro udělení unbanu.
[size=250]
OneManShow VI. Jirce49
[/size]
1
This thread has been locked.