Ahoj chtěl bych nějak vyřešit ban co sem předevčírem dostal na s3ce když sem si tam přehazoval nějaký majetek a hrál sem si gangy , střílel sem se asi dvě hodiny a potom zničeho nic mě zabanoval server . :/ AB_Stef_UwaGa
Ahoj chtěl bych nějak vyřešit ban co sem předevčírem dostal na s3ce když sem si tam přehazoval nějaký majetek a hrál sem si gangy , střílel sem se asi dvě hodiny a potom zničeho nic mě zabanoval server . :/ AB_Stef_UwaGa
Zrejme si tak moc fetoval, že si zabudol vypnúť cheaty :D Asi si zabudol že nehráš single ale multiplayer :D
Nabudúce keď budeš hrať, tak si môžeš aj natáčať svoje hranie, pretože ak hráš čisto tak si to iba obhájiš a nemusíš mať ban :D Takže asi ako píšeš, na mesiac si oddýchneš od WTLS trošku :D
“AHaaaa takže já že bych neměl čas kámo já jen hraju a fetuju xd”Zrejme si tak moc fetoval, že si zabudol vypnúť cheaty :D Asi si zabudol že nehráš single ale multiplayer :D
“Ne to ne nenatáčím si svůj gameplay :/ takže asi rip a na měsíc lolko :(”Nabudúce keď budeš hrať, tak si môžeš aj natáčať svoje hranie, pretože ak hráš čisto tak si to iba obhájiš a nemusíš mať ban :D Takže asi ako píšeš, na mesiac si oddýchneš od WTLS trošku :D