Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Problém se zapnutím multiplayer na hru GTA SA

1
RaguuLP
RaguuLP Upstanding Citizen Level 21 26/11/2022 05:44 PM
Zdravím, Vyskytl se mi tu jeden problém při kterém, když zapnu program multiplayeru (samp), se nezapne program multiplayeru na hru GTA, ale automaticky se program zmíněného názvu odstraní přímo ze složky, kde je uložen také i singleplayer. Jedná se tedy o nějaký závažnější problém, nebo je to chyba, kterou může mít více hráčů? Děkuji, S pozdravem RaguuLP
Zdravím,

Vyskytl se mi tu jeden problém při kterém, když zapnu program multiplayeru (samp), se nezapne program multiplayeru na hru GTA, ale automaticky se program zmíněného názvu odstraní přímo ze složky, kde je uložen také i singleplayer.
Jedná se tedy o nějaký závažnější problém, nebo je to chyba, kterou může mít více hráčů?

Děkuji,
S pozdravem RaguuLP
Děkuji za odpověď
FoFo23 FoFo23 26/11/2022 06:20 PM
Ahoj, v prvom rade skús buďto odinštalovať antivírus alebo výlúčiť SAMP klienta vylúčiť z detekcie. Prípadne skús to čo tu kolega Hadak písal (skús nastaviť hru na Windows 98/ME kompatibilitu (klikni pravým tlačítkom myši na gta_sa-exe > Vlastnosti > Kompatibilita > Tento program spustiť v režime kompatibilnom so systémom: > vyber Windows 98 v menu. Ak by ti hra písala pri tomto nastavení niečo o kompatibilite tak to daj naspať a reštartuj počítač. ) Pokiaľ by problémy pretrvávali, tak napíš, budem rád ak budem môcť pomôcť
Ahoj, v prvom rade skús buďto odinštalovať antivírus alebo výlúčiť SAMP klienta vylúčiť z detekcie. Prípadne skús to čo tu kolega Hadak písal (skús nastaviť hru na Windows 98/ME kompatibilitu (klikni pravým tlačítkom myši na gta_sa-exe > Vlastnosti > Kompatibilita > Tento program spustiť v režime kompatibilnom so systémom: > vyber Windows 98 v menu.
Ak by ti hra písala pri tomto nastavení niečo o kompatibilite tak to daj naspať a reštartuj počítač. )

Pokiaľ by problémy pretrvávali, tak napíš, budem rád ak budem môcť pomôcť :)
Steroine
Steroine Upstanding Citizen Level 74 26/11/2022 06:01 PM
Cau, zkus deaktivovat antivirus
Cau, zkus deaktivovat antivirus
RaguuLP
RaguuLP Upstanding Citizen Level 21 26/11/2022 06:09 PM
Právěže jsem nikdy neměl takový problém a po delší době cca. 7 měsíců jsem si opět nainstaloval hru s multiplayer a najednou mi to dělá takové divné problémy.
Právěže jsem nikdy neměl takový problém a po delší době cca. 7 měsíců jsem si opět nainstaloval hru s multiplayer a najednou mi to dělá takové divné problémy.
Děkuji za odpověď
HDK
HDK Epic player Level 169 26/11/2022 06:16 PM
Zkus si změnit kompatibilitu u singleplayeru i u SAMP. Klikneš pravým myšítkem na ikonku hry dáš vlastnosti -> kompatibilita a změniš na Windows XP (Service pack 3) a nebo na Windows 98 / Windows Me. Taky můžeš zkusit smazat soubory gta.sa_set najdeš je v "Tento počítač" -> Dokumenty -> Gta San Andreas User Files
Zkus si změnit kompatibilitu u singleplayeru i u SAMP. Klikneš pravým myšítkem na ikonku hry dáš vlastnosti -> kompatibilita a změniš na Windows XP (Service pack 3) a nebo na Windows 98 / Windows Me. Taky můžeš zkusit smazat soubory gta.sa_set najdeš je v "Tento počítač" -> Dokumenty -> Gta San Andreas User Files
RaguuLP
RaguuLP Upstanding Citizen Level 21 26/11/2022 06:26 PM
Bohužel zatím nejde ani jeden z Vašich postupů či rad. Nicméně, kdyby vám to pomohlo, error se jmenuje Error opening file for writing: je tam adresa k souboru vypsané funkce tlačítek (přerušit, opakovat, ignorovat)
Bohužel zatím nejde ani jeden z Vašich postupů či rad.

Nicméně, kdyby vám to pomohlo, error se jmenuje Error opening file for writing:
je tam adresa k souboru
vypsané funkce tlačítek (přerušit, opakovat, ignorovat)
Děkuji za odpověď
JessieJames
JessieJames Manager Level 167 26/11/2022 07:14 PM
Je to origo? Pokud ne, muze byt problem v te kopii (ruzne pridavky atp.) a pokud ano, zkusil bych reinstal do noveho adresare, pak v clientovi nastavit cestu do noveho.
Je to origo? Pokud ne, muze byt problem v te kopii (ruzne pridavky atp.) a pokud ano, zkusil bych reinstal do noveho adresare, pak v clientovi nastavit cestu do noveho.
TeenX
TeenX Scam Artist Level 18 27/11/2022 02:38 PM
vymaz haxy a pojde
vymaz haxy a pojde
FoFo23
FoFo23 Editor Level 72 27/11/2022 07:17 PM
Ahoj, pohrabal som sa na ytb a našiel som, že sa to väčšinou stáva pri inštaláciách, skús spraviť veci z tohoto videa na gta_sa.exe aj pre SAMP klienta: https://www.youtube.com/watch?v=WgzkzdvSqck&t=15s&ab_channel=TheGeekPage
Ahoj, pohrabal som sa na ytb a našiel som, že sa to väčšinou stáva pri inštaláciách, skús spraviť veci z tohoto videa na gta_sa.exe aj pre SAMP klienta:
www.youtube.com/watch?v=WgzkzdvSqck&t=15s&ab_channel=TheGeekPage
RaguuLP
RaguuLP Upstanding Citizen Level 21 27/12/2022 04:41 PM
Ahoj, Nemá někdo prosím odkaz na stáhnutí celé hry přes uložto? Zjistil jsem, že i singleplayer mi crashuje a obrazovka se třepe. Tento problém jsem již měl i v předchozích ticketech. Děkuji, S pozdravem RaguuLP
Ahoj,

Nemá někdo prosím odkaz na stáhnutí celé hry přes uložto? Zjistil jsem, že i singleplayer mi crashuje a obrazovka se třepe. Tento problém jsem již měl i v předchozích ticketech.

Děkuji,
S pozdravem RaguuLP :)
Děkuji za odpověď
Mimo12
Mimo12 Cameraman Level 68 27/12/2022 05:00 PM
Tu ti bohuzial nikto so stahovanim celej hry nepomoze, musis si ju najst sam, popripade najst, co moze zapricinovat tie problemy, ktore mas.
Nemá někdo prosím odkaz na stáhnutí celé hry přes uložto? Zjistil jsem, že i singleplayer mi crashuje a obrazovka se třepe. Tento problém jsem již měl i v předchozích ticketech.
Tu ti bohuzial nikto so stahovanim celej hry nepomoze, musis si ju najst sam, popripade najst, co moze zapricinovat tie problemy, ktore mas.
1
This topic has been locked due to inactivity.