Lost password

A code to complete password reset will be send to your e-mail address.

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Nejde mi platit přes SMS

1 2 3
nugget
nugget Level 42 19/01/2013 04:25 AM
Chci poslat SMS ve tvaru shop ssorc na uvedené číslo,tak mi to napíše odeslaní se nezdařilo,a přitom sem si už před tím něco platil.. :/ nevíte čím to může být? díky za odpovědi.
Chci poslat SMS ve tvaru shop ssorc na uvedené číslo,tak mi to napíše odeslaní se nezdařilo,a přitom sem si už před tím něco platil.. :/ nevíte čím to může být? díky za odpovědi.
Scorpion
Scorpion Level 80 19/01/2013 08:25 AM
V platbach nic nemas. Mas dostatek kreditu, a nemas zablokovane placene SMS?
V platbach nic nemas. Mas dostatek kreditu, a nemas zablokovane placene SMS?
Marffer
Marffer Level 73 19/01/2013 09:25 AM
Nenapsal jsi náhodou tu SMS špatně nebo na špatné číslo?
Nenapsal jsi náhodou tu SMS špatně nebo na špatné číslo?
JayJay
JayJay Level 83 19/01/2013 10:17 AM
Zkus zavolat oprerátorovi, ten ti poradí nejlíp.
Zkus zavolat oprerátorovi, ten ti poradí nejlíp.
nugget
nugget Level 42 19/01/2013 12:58 PM
Nenapsal jsem nic blbě,píšu,že mi to před tím všechno normálně šlo,nevím čím to je :/
Nenapsal jsem nic blbě,píšu,že mi to před tím všechno normálně šlo,nevím čím to je :/
nugget
nugget Level 42 19/01/2013 02:41 PM
Už sem i volal operátorovi,a říkali,že není chyba u nich,že musí být nějaký výpadek,tak nevím
Už sem i volal operátorovi,a říkali,že není chyba u nich,že musí být nějaký výpadek,tak nevím
rOxmaN
rOxmaN Don Level 170 19/01/2013 03:01 PM
Počkej na niCeho, ten ti k tomu řekne víc..
Počkej na niCeho, ten ti k tomu řekne víc..
nugget
nugget Level 42 19/01/2013 03:04 PM
Já právě jestli to není bloklé nějak tady :/
Já právě jestli to není bloklé nějak tady :/
deVinci
deVinci Legendary player Level 66 19/01/2013 03:16 PM
Alebo ak chceš byť iniciatívny tak môžeš hneď kontaktovať www.xpay.cz a spýtať sa na tvoje platby, určite ti povedia v čom je problém.
Alebo ak chceš byť iniciatívny tak môžeš hneď kontaktovať www.xpay.cz a spýtať sa na tvoje platby, určite ti povedia v čom je problém.
KoPeSs
KoPeSs Legendary player Level 63 20/01/2013 08:44 PM
No, u operatora se mi to uz stalo taky, ze jsem mel zablokovany PremiumSMS a rekli mi ze to chyba u nich neni. Je mozny že je maš zablokovany u operatora.
No, u operatora se mi to uz stalo taky, ze jsem mel zablokovany PremiumSMS a rekli mi ze to chyba u nich neni. Je mozny že je maš zablokovany u operatora.
1 2 3
This topic has been locked due to inactivity.