Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

Lukáš ten ze Slovenska

1
TheLordStar
TheLordStar Lovec Hlav Level 81 28.10.2021 21:31
Ahoj, opět jsem dělal klasickou rutinu na serveru, a dostal jsem kick na 15 minut... Napsal jsem poté na web chatu kua... za které si opravdu zasloužím mute. Každopádně pán lukáš ze slovenska který má titul Admina,, mi dal mute za obcházení trestu :D Můžete mi vysvětlit jak jako obcházím trest?
Ahoj,

opět jsem dělal klasickou rutinu na serveru, a dostal jsem kick na 15 minut... Napsal jsem poté na web chatu kua... za které si opravdu zasloužím mute. Každopádně pán lukáš ze slovenska který má titul Admina,, mi dal mute za obcházení trestu :D Můžete mi vysvětlit jak jako obcházím trest?
Zabijím všechno co se hýbe!
Lukas284
Lukas284 Legendární hráč Level 128 28.10.2021 21:37
Ešte že napíše len jeden dôvod mute ---> Mute si predovšetkým dostal za obchádzanie cenzúry z webchatu. Dostal si kick zo serveru za spawn kill, je to to isté, ako keby si dostal mute.
Ešte že napíše len jeden dôvod mute ---> 21:26:54 (ADMIN) Administrátor LuK4$284 na 1 hodinu umlčel hráče TheLordStar: obchádzanie cenzúry + trestu
Mute si predovšetkým dostal za obchádzanie cenzúry z webchatu. Dostal si kick zo serveru za spawn kill, je to to isté, ako keby si dostal mute.
TheLordStar
TheLordStar Lovec Hlav Level 81 28.10.2021 21:39
Já se jako omlouvám, ale opravdu jsem nikdy nezažil, že když dostaneš kick.. tak nemůžeš pak psát do webchatu. Neříkám když dostaneš mute, ale toto ? To je opravdu zvláštní
Já se jako omlouvám, ale opravdu jsem nikdy nezažil, že když dostaneš kick.. tak nemůžeš pak psát do webchatu. Neříkám když dostaneš mute, ale toto ? To je opravdu zvláštní
Lukas284
Lukas284 Legendární hráč Level 128 28.10.2021 21:43
Nemám čo dodať... Vidíš len "kick" ale "cenzúru" nie. Počkaj si na vyjadrenie niekoho iného.
Mute si predovšetkým dostal za obchádzanie cenzúry z webchatu.
Nemám čo dodať... Vidíš len "kick" ale "cenzúru" nie.

Počkaj si na vyjadrenie niekoho iného.
TheLordStar
TheLordStar Lovec Hlav Level 81 28.10.2021 21:44
Však jsem ti psal že chápu za tohle to mute Lukáši :D Ty zase vidíš všechno abych byl nejhorší. //Lukáš: Tak si odmysli "+ trestu". Nechápem, čo tým sleduješ... //Lord: V tom případě je to zcela vpořádku a beru to.
Však jsem ti psal že chápu za tohle to mute Lukáši :D Ty zase vidíš všechno abych byl nejhorší.

//Lukáš: Tak si odmysli "+ trestu". Nechápem, čo tým sleduješ...
//Lord: V tom případě je to zcela vpořádku a beru to.
Kimmy
Kimmy Manažer Nikdo Vyjímečný Level 113 28.10.2021 21:56
Mute za cenzuru opravnene, psat obchazeni trestu nase chyba. Zamykam
Mute za cenzuru opravnene, psat obchazeni trestu nase chyba.

Zamykam
Mawerick
Mawerick Level 148 29.10.2021 00:01
Priste nepíš to kua a nikdo si té ani nevšimne na tom web chatu :)
Priste nepíš to kua a nikdo si té ani nevšimne na tom web chatu :)
1
Toto téma bylo zamknuto.