Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!

NávrhyNávrhy na FiveM

1... 114 115 116 117 118
MunDa
MunDa Zlotřilec Level 98 15.4.2025 20:03
Vrátit možnost změny sekundární barvy u vozidla Dominator Classic, mění se barva závodních pruhů. Ty se dají na vozidlo nastavit v nastavení "Kapota" . Mám podezření že u Schwartzer S se mění zase barva brzdových destiček ale nemám to jak zjistit. Celkově u všech aut bych vrátil možnost sekundární barvy, i když žádnou nemá. Já ji měnil v LSC abych se zbavil WL. Jasně že můžu vozidlo jednoduše "přelakovat" ale když mám třeba barvu z shopu tak pak musím auto respawnout a zase si ho přivolat a to už není "jednoduše". Zkrátka mi to přijde zbytečně složitý, i když nemusí. Snad to dává alespoň trochu smysl.
Vrátit možnost změny sekundární barvy u vozidla Dominator Classic, mění se barva závodních pruhů. Ty se dají na vozidlo nastavit v nastavení "Kapota" :D. Mám podezření že u Schwartzer S se mění zase barva brzdových destiček ale nemám to jak zjistit.
Celkově u všech aut bych vrátil možnost sekundární barvy, i když žádnou nemá. Já ji měnil v LSC abych se zbavil WL. Jasně že můžu vozidlo jednoduše "přelakovat" ale když mám třeba barvu z shopu tak pak musím auto respawnout a zase si ho přivolat a to už není "jednoduše".
Zkrátka mi to přijde zbytečně složitý, i když nemusí. Snad to dává alespoň trochu smysl.vulcan
Richardovak
Richardovak Level 11 18.4.2025 09:02
Cau mam navrh na Varnu na Metamfetamin kedze su sklad kokainu a travy tak by to bolo dobre
Cau mam navrh na Varnu na Metamfetamin kedze su sklad kokainu a travy tak by to bolo dobre :)
niCe niCe Hlavní Manažer 13 hodin
Meth se bude varit v obytnych privesech, podobne jako na SA-MP.
Meth se bude varit v obytnych privesech, podobne jako na SA-MP.
Richardovak
Richardovak Level 11 18.4.2025 09:03
Cau a kedze je na ostrove uz i nemocnica bolo by dobre dat tam i prodejnu kde budeme moct prodat ryby a zverinu )
Cau a kedze je na ostrove uz i nemocnica bolo by dobre dat tam i prodejnu kde budeme moct prodat ryby a zverinu :))
Na to neni bohuzel zadny interier.
Na to neni bohuzel zadny interier.
AdaDc01011
AdaDc01011 Level 7 18.4.2025 12:18
dobrý den napadlo mně přidat do jobu policity že by jsme si vzaly ze zbrojnice vojenskou pistolku nebo obyč pistolku
dobrý den napadlo mně přidat do jobu policity že by jsme si vzaly ze zbrojnice vojenskou pistolku nebo obyč pistolku
NITROSHI NITROSHI Moderátor 18.4.2025 12:46
Jako policista si můžeš vzít zbraně na policejní stanici
Jako policista si můžeš vzít zbraně na policejní stanici
V1ckingCZ
V1ckingCZ Oblíbený hráč Level 16 18.4.2025 18:00
Ahoj, mám nápad na nový job, bylo by to podobný jako kamioňák až na to, že by hráč měl nějakou dodávaku třeba burrito (nebo nějaká jiná/Add-on) a jezdil by po mapě. Trasy by mohli být podobný jako u kamioňáka, ale spíš bych jich přidal víc třeba do Sandy.
Ahoj, mám nápad na nový job, bylo by to podobný jako kamioňák až na to, že by hráč měl nějakou dodávaku třeba burrito (nebo nějaká jiná/Add-on) a jezdil by po mapě. Trasy by mohli být podobný jako u kamioňáka, ale spíš bych jich přidal víc třeba do Sandy.
Takze postak?
Takze postak?
Rogolus
Rogolus Level 3 19.4.2025 17:12
Zdravím nemohl jsem si nevšimnout za můj čas na serveru že job polda je dost op kort když má výhody jako že může propíchnout neprůstřelné kola zatíkat lidi v autě a nebo hodnosti/utajení na mapě nevím proč tedy když má polda hodnosti proč to nemají i ostatní joby aspoň by tam byl nějaký progres a výhody u jobů třeba- Popelář by mohl mít méně odpadu / méně ušpinění Lupiče nějaký čas než dostane wl atd.
Zdravím nemohl jsem si nevšimnout za můj čas na serveru že job polda je dost op kort když má výhody jako že může propíchnout neprůstřelné kola zatíkat lidi v autě a nebo hodnosti/utajení na mapě nevím proč tedy když má polda hodnosti proč to nemají i ostatní joby aspoň by tam byl nějaký progres a výhody u jobů třeba-
Popelář by mohl mít méně odpadu / méně ušpinění
Lupiče nějaký čas než dostane wl atd.
NITROSHI NITROSHI Moderátor 19.4.2025 17:22
Jako hráč/zločinec máš tu výhodu proti policistovi, že nemůžeš být zatčen pokud jedeš rychle, proto zde byla přidáno vylepšení propíchnutí kol a jak zde píšeš jedná se o neprůstřelná kola tudíž se nedají prostřelit. Nevidím zde proč by jiné joby měli mít nějaké utajení když je ti to vlastně k ničemu. Jak zde také zmiňuješ popeláře proč by přeci měl být méně ušpiněný když pracuješ s odpadky a navíc a je to manuální práce je přeci jasné, že se ušpiníš..
Jako hráč/zločinec máš tu výhodu proti policistovi, že nemůžeš být zatčen pokud jedeš rychle, proto zde byla přidáno vylepšení propíchnutí kol a jak zde píšeš jedná se o neprůstřelná kola tudíž se nedají prostřelit. Nevidím zde proč by jiné joby měli mít nějaké utajení když je ti to vlastně k ničemu. Jak zde také zmiňuješ popeláře proč by přeci měl být méně ušpiněný když pracuješ s odpadky a navíc a je to manuální práce je přeci jasné, že se ušpiníš..
Rogolus Rogolus 19.4.2025 19:32
Tak myslel jsem to tak aby u ostatních jodů byl nějaký progres k čemu mi je dělat třeba odtahovku když mi stačí udělat 25 bodů a pak už není žádná motivace abych dělal u daného jobu body a to že tam je 1000 bodů +25% no to mi za to nestojí. A když tedy říkáš že když člověk pracuje s odpadky proč by se neměl zašpinit / tak to můžu říct proč polda propíchne neprůstřelné kola když jsou dělané tak aby průstřel i propíchnutí se zabránilo aby se z nich hned neztratil vzduch a mohl s nima člověk ještě jet. Myslím si že udělat u jobů hodnosti a nějaké plusy by bylo super jak pro nové hráče tak i hráče co už pár hodin tady mají aby se vrátili k jobu který už nehrajou.
Tak myslel jsem to tak aby u ostatních jodů byl nějaký progres k čemu mi je dělat třeba odtahovku když mi stačí udělat 25 bodů a pak už není žádná motivace abych dělal u daného jobu body a to že tam je 1000 bodů +25% no to mi za to nestojí.

A když tedy říkáš že když člověk pracuje s odpadky proč by se neměl zašpinit / tak to můžu říct proč polda propíchne neprůstřelné kola když jsou dělané tak aby průstřel i propíchnutí se zabránilo aby se z nich hned neztratil vzduch a mohl s nima člověk ještě jet.

Myslím si že udělat u jobů hodnosti a nějaké plusy by bylo super jak pro nové hráče tak i hráče co už pár hodin tady mají aby se vrátili k jobu který už nehrajou.
A jaky progress? Musis navrhnout neco konkretniho. U kazdeho jobu bylo nutne splnit 100 zkusenosti, aby hraci odemknuli jiny job a to se hracum nelibilo, tak proto se to snizilo na 25. Neprustrelna kola neznamena, ze nejdou probodnout bodcema. Stejne funguje i v realite neprustrelna vesta - nejde prostrelit zbrani, ale snadno ji probodnes nozem.
A jaky progress? Musis navrhnout neco konkretniho.

U kazdeho jobu bylo nutne splnit 100 zkusenosti, aby hraci odemknuli jiny job a to se hracum nelibilo, tak proto se to snizilo na 25.

Neprustrelna kola neznamena, ze nejdou probodnout bodcema. Stejne funguje i v realite neprustrelna vesta - nejde prostrelit zbrani, ale snadno ji probodnes nozem.
VALIIIS
VALIIIS Nikdo Vyjímečný Level 79 19.4.2025 17:53
udělat zonu pro gang dodávky, něco jako je zona s penezi, kuryr, taška...
udělat zonu pro gang dodávky, něco jako je zona s penezi, kuryr, taška...
KazafPrincCZ
KazafPrincCZ Level 11 20.4.2025 14:38
Ahoj napadlo mě jestli by šlo přidat do jobu řidič kamionu vysílačky Když jezdíme konvoje na delší vzdálenosti že by jsme mohli kecat A ještě nějaké nové náklady že by se třeba vozilo dřevo na pilu do paleto bay a tak podobně 🙂
Ahoj napadlo mě jestli by šlo přidat do jobu řidič kamionu vysílačky
Když jezdíme konvoje na delší vzdálenosti že by jsme mohli kecat
A ještě nějaké nové náklady že by se třeba vozilo dřevo na pilu do paleto bay a tak podobně 🙂
AdamONE
AdamONE Level 107 20.4.2025 18:38
Pokud ma hrac ochranu svedku a zabije bezduvodne jineho hrace, tak by mel krom odpojeni z ochrany take zaplatit pokutu
Pokud ma hrac ochranu svedku a zabije bezduvodne jineho hrace, tak by mel krom odpojeni z ochrany take zaplatit pokutu
Biron
Biron Pomocník Filmař Level 194 21.4.2025 22:18
Aby bylo možné koupit psa pouze 1x za 30 minut a aby bylo nutné vždy koupit jiného psa, než kterého hráč zrovna vlastní.
Aby bylo možné koupit psa pouze 1x za 30 minut a aby bylo nutné vždy koupit jiného psa, než kterého hráč zrovna vlastní.
1... 114 115 116 117 118