To by mi snad psalo,že mám banned ne? tam to píše jenom server closed the connection,a navíc by mě teda zajímalo zaco ho mám,protože dva dny sem byl v práci teď,a včera sem tam byl jenom na chvilku.
To by mi snad psalo,že mám banned ne? tam to píše jenom server closed the connection,a navíc by mě teda zajímalo zaco ho mám,protože dva dny sem byl v práci teď,a včera sem tam byl jenom na chvilku.
Coco prosím co to tu čtu ? :D
Já a Arty "namyšlení" ? A na to jsi přišel drahoušku kde.
Jinak Bo$$i, skus vypnout a zapnout klienta popř. přeinstalovat, problém by mel byt vyřešen (vlastní zkušenost).
Coco prosím co to tu čtu ? :D Já a Arty "namyšlení" ? A na to jsi přišel drahoušku kde. Jinak Bo$$i, skus vypnout a zapnout klienta popř. přeinstalovat, problém by mel byt vyřešen (vlastní zkušenost).
Coco prosím co to tu čtu ? :D Já a Arty "namyšlení" ? A na to jsi přišel drahoušku kde. Jinak Bo$$i, skus vypnout a zapnout klienta popř. přeinstalovat, problém by mel byt vyřešen (vlastní zkušenost).[/quote
A ještě k tomu teplouš že mi píšeš že jsem drahoušek O.o ?
[quote]Coco prosím co to tu čtu ? :D Já a Arty "namyšlení" ? A na to jsi přišel drahoušku kde. Jinak Bo$$i, skus vypnout a zapnout klienta popř. přeinstalovat, problém by mel byt vyřešen (vlastní zkušenost).[/quote
A ještě k tomu teplouš že mi píšeš že jsem drahoušek O.o ?
Hele, teď jsi úplně odbočil.. Nechci zapalovat FLAME, ale za 1. Nadávat nemusíš, a za 2.Podle této odpovědi mi přijde, že nemáš důvod toto tvrdit. :)
“A ještě k tomu teplouš že mi píšeš že jsem drahoušek O.o ?”Hele, teď jsi úplně odbočil.. Nechci zapalovat FLAME, ale za 1. Nadávat nemusíš, a za 2.Podle této odpovědi mi přijde, že nemáš důvod toto tvrdit. :)
A jestli nice píše nejspíš máš baň,tak by ses měl podívat jestli ho mám,protože ho nebudu zbytečně kupovat,a ještě bych prosil důvod banu,pokud ho teda mám.
A jestli nice píše nejspíš máš baň,tak by ses měl podívat jestli ho mám,protože ho nebudu zbytečně kupovat,a ještě bych prosil důvod banu,pokud ho teda mám.
DajojoUpstanding CitizenLevel 5315/06/2013 12:51 AM
to si taky blby alebo čo??
server je vypnuty
“A jestli nice píše nejspíš máš baň,tak by ses měl podívat jestli ho mám,protože ho nebudu zbytečně kupovat,a ještě bych prosil důvod banu,pokud ho teda mám.” to si taky blby alebo čo?? server je vypnuty