Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Server closed connection

1 2 3
niCe
niCe Lead Manager Legendary player Level 339 14/06/2013 10:40 PM
Nejspis mas ban.
Nejspis mas ban.
nugget
nugget Level 42 14/06/2013 10:43 PM
To by mi snad psalo,že mám banned ne? tam to píše jenom server closed the connection,a navíc by mě teda zajímalo zaco ho mám,protože dva dny sem byl v práci teď,a včera sem tam byl jenom na chvilku.
To by mi snad psalo,že mám banned ne? tam to píše jenom server closed the connection,a navíc by mě teda zajímalo zaco ho mám,protože dva dny sem byl v práci teď,a včera sem tam byl jenom na chvilku.
Lukas284
Lukas284 Legendary player Level 128 14/06/2013 10:45 PM
Mne to píše tiež neviem čo s tým.
Mne to píše tiež neviem čo s tým.
Hat3Me
Hat3Me Legendary player Level 145 14/06/2013 10:58 PM
Coco prosím co to tu čtu ? :D Já a Arty "namyšlení" ? A na to jsi přišel drahoušku kde. Jinak Bo$$i, skus vypnout a zapnout klienta popř. přeinstalovat, problém by mel byt vyřešen (vlastní zkušenost).
Coco prosím co to tu čtu ? :D
Já a Arty "namyšlení" ? A na to jsi přišel drahoušku kde.
Jinak Bo$$i, skus vypnout a zapnout klienta popř. přeinstalovat, problém by mel byt vyřešen (vlastní zkušenost).
DoLLaR
DoLLaR Level 125 14/06/2013 10:59 PM
Coco prosím co to tu čtu ? :D Já a Arty "namyšlení" ? A na to jsi přišel drahoušku kde. Jinak Bo$$i, skus vypnout a zapnout klienta popř. přeinstalovat, problém by mel byt vyřešen (vlastní zkušenost).[/quote A ještě k tomu teplouš že mi píšeš že jsem drahoušek O.o ?
[quote]Coco prosím co to tu čtu ? :D Já a Arty "namyšlení" ? A na to jsi přišel drahoušku kde. Jinak Bo$$i, skus vypnout a zapnout klienta popř. přeinstalovat, problém by mel byt vyřešen (vlastní zkušenost).[/quote

A ještě k tomu teplouš že mi píšeš že jsem drahoušek O.o ?
Marffer
Marffer Level 73 14/06/2013 11:02 PM
Hele, teď jsi úplně odbočil.. Nechci zapalovat FLAME, ale za 1. Nadávat nemusíš, a za 2.Podle této odpovědi mi přijde, že nemáš důvod toto tvrdit. :)
A ještě k tomu teplouš že mi píšeš že jsem drahoušek O.o ?Hele, teď jsi úplně odbočil.. Nechci zapalovat FLAME, ale za 1. Nadávat nemusíš, a za 2.Podle této odpovědi mi přijde, že nemáš důvod toto tvrdit. :)
nugget
nugget Level 42 15/06/2013 12:25 AM
Není to herním klientem,už sem to zkoušel,je to tam furt.
Není to herním klientem,už sem to zkoušel,je to tam furt.
nugget
nugget Level 42 15/06/2013 12:27 AM
A jestli nice píše nejspíš máš baň,tak by ses měl podívat jestli ho mám,protože ho nebudu zbytečně kupovat,a ještě bych prosil důvod banu,pokud ho teda mám.
A jestli nice píše nejspíš máš baň,tak by ses měl podívat jestli ho mám,protože ho nebudu zbytečně kupovat,a ještě bych prosil důvod banu,pokud ho teda mám.
Dajojo
Dajojo Upstanding Citizen Level 53 15/06/2013 12:51 AM
to si taky blby alebo čo?? server je vypnuty
to si taky blby alebo čo??
server je vypnuty
AndreasCZSK
AndreasCZSK Player Level 21 15/06/2013 12:56 AM
CR0SS nič v zlom ale ak máš ban, tak ja viem presne za čo si ho asi dostal :D
CR0SS nič v zlom ale ak máš ban, tak ja viem presne za čo si ho asi dostal :D
https://www.youtube.com/watch?v=VHWWBZcJJJw
1 2 3
This topic has been locked due to inactivity.