Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

SuggestionsNávrhy na SA-MP

1... 1124 1125 1126 1127 1128... 2543
Epinefrin
Epinefrin Adored Level 97 11/03/2014 04:27 PM
Souhlasím, nebylo by to na škodu :)
[/quote]Nešlo by tedy nějak zavézt pravidlo, že se toto dělat nesmí a tím by bylo adminům povoleno toto trestat nebo nějak Ammu Nations upravit aby se tam nedalo střílet, podobně jako to funguje na kulečníku když někdo chce někoho udeřit tágem?[quote]Souhlasím, nebylo by to na škodu :)
NightBoy
NightBoy Level 86 11/03/2014 06:01 PM
Přidat do herního obchodu --> peníze na webu třeba i 20czk aby to šlo 20,50,100,220,460,720 :)
Přidat do herního obchodu --> peníze na webu třeba i 20czk aby to šlo 20,50,100,220,460,720 :)
torii
torii Gambler Level 78 11/03/2014 06:21 PM
Udělat to když mám mute abych mohl dát
Udělat to když mám mute abych mohl dát /pozice
Kaceris
Kaceris Godfather Level 122 11/03/2014 10:32 PM
Pridať príkaz /jetpack pre tých čo ho maju, ale stále ho nechat na tej púšti, aby sa to ale zneuživalo, bolo by dobré keby sa to dalo použiť raz za 30min
Pridať príkaz /jetpack pre tých čo ho maju, ale stále ho nechat na tej púšti, aby sa to ale zneuživalo, bolo by dobré keby sa to dalo použiť raz za 30min
ads
ads Kingpin Level 125 12/03/2014 02:10 PM
nič také lebo hráči čo to majú kúpene zneužívlay jedna radosť.
Pridať príkaz /jetpack pre tých čo ho maju, ale stále ho nechat na tej púšti, aby sa to ale zneuživalo, bolo by dobré keby sa to dalo použiť raz za 30min nič také lebo hráči čo to majú kúpene zneužívlay jedna radosť.
nugget
nugget Level 42 12/03/2014 04:23 PM
Zdravím,dneska mám takovej menší článek,a to takovej že už mě nebaví hrát s takovejma čurákama jako jsou ti co si dají /hide,a střílí vás z dálky,a když k nim doběhnete,tak si vás dorazí z blízka,ale o to by tak ani nešlo,jde mi o to že když už ty čuráčky zakempený najdete,a mají třeba už jenom po 10 hp,tak jim nedělá problém dát prostě /q, a to prostě pokaždé když mají před smrtí,nechápu jak tenhle systém není dořešen,když dá prostě člověk /q a připojí se po jedno jak dlouhé době,tak má mít prostě kill,kdyby to aspoň dělali češi,ale tohle tam přijdou dělat usbekystánci,to prostě nepoberu. chci aby se stím něco dělalo,protože tohle není hra...
Zdravím,dneska mám takovej menší článek,a to takovej že už mě nebaví hrát s takovejma čurákama jako jsou ti co si dají /hide,a střílí vás z dálky,a když k nim doběhnete,tak si vás dorazí z blízka,ale o to by tak ani nešlo,jde mi o to že když už ty čuráčky zakempený najdete,a mají třeba už jenom po 10 hp,tak jim nedělá problém dát prostě /q, a to prostě pokaždé když mají před smrtí,nechápu jak tenhle systém není dořešen,když dá prostě člověk /q a připojí se po jedno jak dlouhé době,tak má mít prostě kill,kdyby to aspoň dělali češi,ale tohle tam přijdou dělat usbekystánci,to prostě nepoberu. chci aby se stím něco dělalo,protože tohle není hra...
DukeDumont
DukeDumont Legendary player Level 53 12/03/2014 04:25 PM
Já bych k tomu jenom dodal, že systém /Q není ani trochu dořešený, a většině hráčů, když se do nich přímo v tu sekundu co dají /Q nestřílí, tak je to ani nezabije.
Já bych k tomu jenom dodal, že systém /Q není ani trochu dořešený, a většině hráčů, když se do nich přímo v tu sekundu co dají /Q nestřílí, tak je to ani nezabije.
Vidie54
Vidie54 Epic player Level 160 12/03/2014 05:03 PM
Chtel bych navrhnout, aby se dal pracovnik bezpecnostni sluzby vykonavat ve dvou lidech a odmena by se tedy za uspesne prevezeni delila mezi ne a kazdy by ziskal 5 RP bodu.
Chtel bych navrhnout, aby se dal pracovnik bezpecnostni sluzby vykonavat ve dvou lidech a odmena by se tedy za uspesne prevezeni delila mezi ne a kazdy by ziskal 5 RP bodu.
Ryngla
Ryngla Photographer Level 91 12/03/2014 05:39 PM
:DDDDDD Tak tohle je moc :DDDDD Sorry, ze reaguju, ale ja proste musim :DDDD Chlapce, ty delas neco jineho? Na wtls se vychvalujes, jaka jsi "skilla", pritom /Q pred killem, sniperka a hide za rohem delas i ty. Jeste navrhni to, aby se nemohlo pri GW zabijet rpg a budes v troskach totalne.
Zdravím,dneska mám takovej menší článek,a to takovej že už mě nebaví hrát s takovejma čurákama jako jsou ti co si dají /hide,a střílí vás z dálky,a když k nim doběhnete,tak si vás dorazí z blízka,ale o to by tak ani nešlo,jde mi o to že když už ty čuráčky zakempený najdete,a mají třeba už jenom po 10 hp,tak jim nedělá problém dát prostě /q, a to prostě pokaždé když mají před smrtí,nechápu jak tenhle systém není dořešen,když dá prostě člověk /q a připojí se po jedno jak dlouhé době,tak má mít prostě kill,kdyby to aspoň dělali češi,ale tohle tam přijdou dělat usbekystánci,to prostě nepoberu. chci aby se stím něco dělalo,protože tohle není hra...:DDDDDD Tak tohle je moc :DDDDD Sorry, ze reaguju, ale ja proste musim :DDDD
Chlapce, ty delas neco jineho? Na wtls se vychvalujes, jaka jsi "skilla", pritom /Q pred killem, sniperka a hide za rohem delas i ty. Jeste navrhni to, aby se nemohlo pri GW zabijet rpg a budes v troskach totalne.
nugget
nugget Level 42 12/03/2014 05:44 PM
Jsem rád že si se ozval,musíš se dívat při jakých situacích to /q dávám já,a kdy ostatní,navíc si myslím že to nedávám tak často,teď už spíše vůbec,jako třeba ty,a myslíš si že kdybych tohle navrhoval,tak by mě to třeba nějak dalo to,že už bych to /q nemohl nikdy dát?? je jasný že pokud to jde,tak to bude dělat každý,jinak bych to semka nedával, ty inteligentní hlavo...
Jsem rád že si se ozval,musíš se dívat při jakých situacích to /q dávám já,a kdy ostatní,navíc si myslím že to nedávám tak často,teď už spíše vůbec,jako třeba ty,a myslíš si že kdybych tohle navrhoval,tak by mě to třeba nějak dalo to,že už bych to /q nemohl nikdy dát?? je jasný že pokud to jde,tak to bude dělat každý,jinak bych to semka nedával, ty inteligentní hlavo...
1... 1124 1125 1126 1127 1128... 2543